Viimisii viedää...

Kotii lähtö lähenee ja päätettii Saran kaa lähtee ihan vaa sompailee ja hoitaa vikat ostokset ja tuliaiset kuntoo. Käytiin ihmetteelee Empire State Buildingia jonka 102 kerrosta erottuu aika mahtipontisesti kaikkien pilvenpiirtäjien joukosta, tai niinku yks pikkupoika sano lentokentäl
"-pilinpiirtäjiä.". Alla olevas kuvas riittää 449 metriä korkeeta Art-Deco piliä.

Oltiin just toissapäivänä matkustettu melkeen 2 tuntia Phillyyn kattomaan Love Parkkia, ja sit siinä 4 blockkia meiä hotlasta 6th Avenuella tulee vastaan samanlainen LOVE kyltti jonka takia oltii just reissattu.. nooh.. Olihan Vegasissaki se vaauden patsas ja piti seki tulla kuitenki Nykiin asti kattoo ni kai tääki on ihan ok. Ei kai alkuperästä voi mitenkää korvata... Vai voiko?
Tuntu et mihin suuntaa ikin kävelikään aina pääty Times Squarelle, ja samoihin turisti rysiin, vältettiin kuitenki täl kertaa jo muutaman kerran nähdyt kaupat ja mentii kattoo Stand-up komediaa, joka oli tosi hyvä ratkasu koska siel hyvii esiintyjiä ja samal pääs lepuuttelee koko päivän kävelleitä tassuja. Esiintyjät oli mm. ollu Sinkkuelämässä esiintymässä, MTVn Yo Mama ohjelmas jne.. et ne oli ihan semi nimekkäit tyyppei. Liput makso vaa 10$ ja mestoil piti juoda kaks juomaa eli periaattees joku 20$ sisältäen juomat.

Ei kommentteja: