Kaks kärpäst yhel viikonlopul

Eteeni osui jälleen viikonloppu täynnä menoa, tuntuu että pitäs kohta hommaa joku klooni ku ei kaikkiin kissaristijäisiin ehdi millään. Anyway, viikonloppuna oli Tampereella Blockfest tapahtuma jossa mul ois ollu yks nakki jonka kuitenki sade pilasi täysin. Illalla oli kuitenkin kova keikka jonka oli osa syynä miksi sinne olin edes lähteny. Sillon joskus ku hommasin elämäni ekan oman auton, luukutin siel tätä alla olevaa levyä ihan hulluna ja olin nii fileis ku nää jäbät sit lopult tuli tänne esiintyy.
Keikka oli ihan jees, nää jäbät on kuitenki ehkä parempia levyl ku livenä mut kuitenki todella näkemisen arvonen kokoonpano. Niil oli messis Ab-Liva jol on aika paljon matalampi ääni ku Malicella, tai Pusha-Tllä jonka tuplaus sit tasas kivasti. Alla on bootlegia keikasta, jost löytyy aikasemmastaki kirjotuksesta tuttu biisi..

Keikan jälkeen kävin backstagel moikkaa jäbiä ja kiittää keikasta, ja ehdittii henggaakki hetki ja heittää vähä läppää, ne oli very fileis ku kerroin et olin just ollu Phillyssa käymässä, kun mainitsin sen hektisen China Town dösän ni molempien ilmeet oli sellases virnees et on tainnu molemmat kulkee kympin per suunta matkoja Nykiin...
Sunnuntaina sen sijaan et ois nukkunu kuluneen viikon univelat pois valitsin rasvasemman vaihtoehdon ja vääntäydyin semi aikasi hotellin aamiaiselle pekonin ääreen, tää kostautu sit iltasella ku nukahdin heti himaan ku oltii päästy Mansest Stadiin. Heräsin 21.45 jolloin tajusin et voihan vadelma puolentunnin pääst alkaa Cut Copyn keikka Flow festareilla, eikä mul ollu edes lippua! Tönin Saranki hereille ja heitin pipon päähän, lähettiin Jopolla polkemaan kohti suvilahtea ja ku päästii mestoille kuultiin aidan takaa et ne oli jo alottanu soittaa jolloin iski paniikki. Matkalla ovelle vastaan tuli nuori pariskunta jolt kysyttii et saaks sielt lippui enää, mikä meno siel on jne.. ja lopult he sit repi omat rannekkeensa pois ja heitti ne meille, me pokkana säädettiin ne omiin ranteisii ja käveltii sisään. Porttimiehiä kiinnosti festareiden tokavikan esiintyjän kohdal tähtitaivas enemmän ku meiän ranteet ja päästiin niiiin nätisti pummil sisään :)Cut Copy on australialainen bändi jonka yks kaveri Losissa esitteli mulle joku 6kk sitten, oon kuitenki vasta ihan lähiaikoina syttyny niihin vähän enemmän. Niiden musa on sellast elektro- rokki-teknoo... aika jännää kamaa mut voin sanoa et ainaki livenä toimi paremmin ku junan vessa, siel oli aika tosi hyvä meininki! Alla olevasta videosta voi vähän aistia mistä oikeen on kysymys.

Molemmat nää bändit on ihan erilaisia mut vitsi molemmat on kyl tosi hyviä, suosittelen. Alla on viel molemmilt porukoilt muutamat musavideot, fiilatkaa näit ihan täböö.

Cut Copy - Hearts on fire
Cut Copy - Lights and music

Clipse Feat. Pharrell - Mr. Me too
Clipse Feat. Slim Thug - Whamp Whamp

Ei kommentteja: