HKI- LONTOO- HONG KONG- DENPASAR- ???- HONG KONG- AMSTERDAM-HKI

Mä oon paiskinu koko kesän hommia ku kerran on töitä riittäny lukuunottamatta meiän viikon reissua Portugaliin. Mulla on siis viel mugavasti lomaa jäljel ja mietin pääni puhki mihin oikee haluisin mennä.. Loppujen lopuks Saran kanssa päädyttiin Aasiaan ja Hong Konggiin johon me lennettään ens kuun alussa.. Tää paikka on sillee siisti et koska se on ollu Brittien siirtomaana siel osataa puhuu lontoota ja kuulemma kaikki tieviitat sun muut on kans enkuks. Tottakai shoppailu kiinnostaa, mut siel on kans varmaan ihan mahtava kävellä ja ihmetellä vierasta kulttuuria. Ite en lähivuosina ole käyny Aasias muutaku Thaimaas vuon 2005, nyt on kiva päästä takas...
Pää syy miks oikeestaa otettii lennot Honkkariin on se et sielt pääsee halvalla lentää Denpasariin eli paremmin tunnetuna Balille! Kesä tosiaan on menny mul töitä tehdessä, tälläki viikolla maanantain ja tiistain aika työtunteja kerty mukavat 26h... aion nyt siis syyskuus ottaa vähän kesää takas Indoissa..
Tarkotuksena ois vaa vetää sortseis ja släpäreis muutama viikko putkee ja ehkä alottaa päivä tuoreilla hedelmillä ja hieronnalla rannalla, siin on mun mielikuva, katotaan toteutuuko se, hehehe.. Ehkä jos aallot ei o liian isoja ni ois kiva päästä kans vähä surffaamaanki..

Joskus lukio aikoina mun kans samoil kursseil kävi Indonesian suurlähettilään poika ja muutaman kerran kävin hengaa niil ku niil oli bileitä ja safka niis oli parempaa ku hyvää joten mä odotan kans innolla paikallisia safkoja!! Aasiassa on must mukava reissata ympäriinsä ku siel saa sadal eurol lentoi edes takas ristiin rastiin ja koska ollaa kaiken kaikkiaan kolme viikkoo reissus saattaa olla et Balilt viel käydää jossai jos on fiiliksiä, tai sit vaa sukkuloidaa eri saarilla siel.. Kivaa ku ei o pahemmin suunnitelmia edes, hyvä niin, menee sinne minne nenä näyttää..

Ei mun kyl tarvi mihinkää Alepaa pidemälle ees matkustaa ku löydän silti herkkui, mä oon pahasti koukussa Fazerin Lontoo rae suklaaseen, mä en edes tykkää Lontoon rakeista, mut tää suklaa yhdistetynä siihen ni .... mmmmmm..... Niiiin hyvää.

Mä sain jonki aikaa sitten anopilta joka tietää et tykkään kaiken maailman gadgeteistä (niitä Hong Kong on toivottavasti pullollaan) hauskan, mutta käytännöllisen lahjan keittiööni:Onks joku pyöriny Balilla tai Honkkaris?? Jotai hyvii vinkkei !?!?

5 kommenttia:

ANN@ kirjoitti...

missä oot töissä??:)

Ja teille tulee varmana ihan hurjan kiva reissu,muistakaa nauttii kunnolla sitte!

Anonyymi kirjoitti...

näistä sun blogimerkinnöistä saa sellasen kuvan ettet sä muuta teekkää ku lomaile.
Mutta jokatapauksessa, tiedän miltä tuntuu 60-70 h työviikko

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ann@:
Oon vaatealalla töissä..

Kiitos paljon, odotan paljon tält matkalta, uskon et tulee ole kivaa!

Anonyymi:
Varmasti saa! Koska kirjotan niistä niin autuaasti. Mulla on lomaa vuodessa 5vko, 4 kesäl ja 1 talvel, yritän aina lähtee reissuun niillä kun kerran on mahis.
Muuten yritän paiskia paljon töitä, täl viikol tulee kelloon about 63h kaiken kaikkiaan.
Ihan senkin takia kirjotan paljon matkustelustani paljon koska uskon et se kiinnostaa lukijoita enemmän kun se miten istun toimistossa sen klo 8-18..
Kiitos kommentista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos Balille meette, kantsii suuntaa Kuta-beachiltä nopeesti jonnekin muualle, jos on muutakin mielessä ku biletys ja shoppailu. Ihan liikaa aussituristeja, ja muutenkin vähän turhan hektistä. Poppies lane 1 ja Poppies 2:lta löytyy Kutan halvimmat hotellit, eikä maksa ku about 100 000 rupiaa (1e=14 000 IDR). Meette sinne pariks päiväks kattelee menoo, ja sit jos ei nappaa, lähette jonnekin muualle. Eikä jäpäkään oo ihan noviisisurffari, että varmaan muissakin Balin spoteissa pystyt vetään. Vuokraatte skootterit, ja lähette kierteleen. Tietty, ei hirveesti matkatavaroita voi sillon kuljettaa messissä. Autonkaan vuokra ei kovin kova varmaan oo. Kuljettajan saatte messiin, niin tietää mestat, ja kyyditsee teitä, minne haluutte.

Bali on kyllä magee mesta, ja säät varmaan suosii tohon aikaan.

Jesse H.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän kesäiseltä Balin matkalta jäi erityisesti mieleen Dreamland, aivan mahtava paikka valtavine aaltoineen. Tosin sillon, ku me oltiin, ei turhan paljon muita turisteja näkyny, joten paikka pääsi vielä paremmin oikeuksiinsa.

Balilla kannattaa varautua, että liikkuminen paikasta toiseen saattaa kestää yllättävän kauan, vaikka olis ihan lyhytkin matka kyseessä. Me asuttiin Legian beachillä, joka vaikutti mun mielestä oikeen kivalta, ei ihan yhtä vilkas mitä Kuta, mutta sit taas lähellä kaikkee menoa ja kauppoja. Ja tosiaan meille ainaki oli melkeen ihan sama missä asuttiin, ku hotellissa käytiin vaan nukkumassa. Kuta-Legian alueen rannoilla pääsee iltasin nauttimaan mahtavista auringonlaskuista.

Kaiken kaikkiaan Bali on todellaki kokemisen arvonen paikka, siellä on niin rento ilmapiiri.

Meillä olis lento Hong Kongiin varattuna ens tammikuun lopussa, kolmeks viikoks ollaan myös lähdössä, mutta suunnitelmat on vielä vähä auki, mahdollisesti ainaki Filippiineille olis tarkotus suunnata. Mukava sit lukee teidän kokemuksia ja vinekkejä Hong Kongista. Hyvää matkaa!