Sata Ja Yks

Nyt on paketit matkalla!

Meidän sukuun on tullut koira! Tarkemmin sanottuna Saran sisko ja hänen avomies otti Dalmatialaisenpennun joka on ihan törkeen siisti. Ja nyt Maailman ympäri 80 päivässä staran Phileas Fogg´in mukaan nimetty koiran pentu Fili kävi meil ekan kerran kylässä.

Mun yks tuttu sai lapsen jonki aikaa sitten ja hän kerto että sitä vaan haltioissaan tuijjottaa sitä vauvvaa vaik se ei oikee tekis mitään et sitä on vaa niin fileis siit, ja mä nyt sit viimein ymmärsin sen tunteen ja fiiliksen ku Fili kävi meil. Tsekatkaa tää video.

Viikonloppuna oli skeittauksen SM kisat ja Helsinki Hookup nimellä kulkenu kutsukilpailu, jonka loppujen lopuks voitti Eero Anttila. Mä löysin skaboista ittelleni Parran collabo paidan Enjoi lautafirman kans joka on aika pitkälle samaa linjaa ku ne Vanssit jotka hoidin viime viikol. Mun Parra kokoelma vaan kasvaa ja kasvaa.. heheh

Täs on pient fiilis klippii niille jotka ei päässy paikan päälle tai niille jotka haluu fiilistellä Mariuksen bänä noseblunttia. Ihan sairas...

Skabat tosiaan pidettiin Helsingin jäähallissa eli HIFK´n kotiluolassa ja sain hoidettua viikonlopun aikana ens kauden ekan fanituotteen ittelleni, nimittäin SM-Liiga alkaa jo aika pian. HIFK Tekee nykyää aika todella hienoja oheistuotteita joita pitää ihan mielellään.. Kandee käydä skaffaa ettei tarvi bluffaa et on kliffaa.

Vielä on noin viikko aikaa ennen ku me lähetään Saran kanssa reissuun, sitä ennen on vielä mahdollisuus iskee postaustoiveita joko kommenttina boksiin tai sähköpostilla osotteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com ja mä voisin yrittää toteuttaa niitä viel ennen lähtöä.

4 kommenttia:

MILLA kirjoitti...

mikä ton biisin nimi on?!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=SGxbbPE2Yqc

Tota voi fiilistellä sadepäivinä.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moi Milla!

Biisin on:
David Guetta ( Feat. Akon ) - Sexy Chick
Ota Haltuun!

Anonyymi:

Ihan kupissa. Missä Eeron ranin footaget?

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettei sitä oo, odotellaan sitä Proskate koostetta.