Paras Tapa Voittaa Kilpailu On Olla OikeassaPaljon on taas ehtiny tapahtua sitten viime julkaisun, enemmän olisi päivisin kirjotettavaa ku aikaa...
Viime viikol oli yhen mun ja Saran rakkaan ystävän Miinun läksiäiset, hän nimittäin lähtee syvälle Aasiaan työharjotteluun puoleks vuodeks...

Perjantai illaks oli tytöt vallottanu Kasarmintorilla sijaitsevan Fabulous kauneushoitolan...
Sattu läksiäisten kunniaks aivan hemmetin hieno taivas, sky-mo-flage?
Sattu myös olemaan taideiden yö, ja me mentii mimmien kans ihmettelee Kasarmintorin vallannutaa pahvimaailmaa, illan sankari tietty piti kauneushoitola-menoaan yllä niinku pitääki.

Sinne oli rakennettu ihan himmeitä rakennelmia pahvista! Miettikääpä näitä ens kerral ku ootte heittämäs pahveja roskiin... Miks ei denat rakenna tollasia?

Mä olin ihan kokonaan unohtanu millane Vappumainen tapahtuma taideiden yöstäki on tullu.. Vaikkakin taidetta ja paljon siistei juttui on tehty ympäri kaupunkia, on siitä muodostunu aika pitkälle ryyppyjuhla, jonka takia se mitä luultavemmin onki kaks vuotta sitten siirretty torstaista perjantaihin..
Mun henkilökohtanen venäjän kielen tulkki kääns tän tekstin seuraavasti: Denoja varten.
Yks hauska valoinstallatio/ akrobatia esitys me ehittiin kans nähä joka oli Finlandia talon takana, tää oli must aika hauska.


Loppuilta meniki eduskuntatalon portailla hengaillessa... Ylitin itseni pitämällä noinkin härskejä housuja..
Lauantai meni taas möksäl, ihan perus chillaten, onkien ja grillaten... Jotenkin ku sinne vaan pääsee niin sitä rentoutuu päänsä sisällä teki siel mitä tahansa, mä oonki sen takia yrittäny käydä siel mahollisimman paljon, vaik ihan oiski päiväreissui...
Viikon luontokuva: Sudenkorento.
Mä onnistuin viime viikolla kans kellon lisäks tekemään muutamia hienoja hankintoja. Ekana sain entisen työkontaktini kautta hommattua Parran värittämät Vanssit. Ja kute yleensä, en osannu päättä kummat ottas ni otin molemmat.. Erat sekä Chukka Bootit.
Details baby.... details...

Mä en ole ihan satavarma onks näit tulos Suomeen ihan kauppoihin mut ne on tän syksyn mallistoa, eli ainaki netist näit pitäs löytyy.

Toiseks löysin muutaman hienon suikan LRG´ltä Tampereella käydessäni. Tää eka olkilätsä sai mun näkemään itteni jo siel Balilla ja sen jälkeen oliki kaupat jo tehty, mä tykkään tosi paljon viel noista ruskeista nahkasista yksityiskohdista jotka tuo siihen sitä tiettyä arvokkuutta.

Toka suikka on klassisil Svenska väreil toteutettu perus 59-50 jos on skeittaava kirahvin luuranko, näyttää paremmalta ku näyttää vai mitä??

Oon alkanu jo tosiaan pikkuhiljaa valmistautumaan parin viikon päästä starttaavaan matkaan Balille ja Hong Konggiin alkamalla syömään vähä aurinkokapseleita jotka jeesaa sit ihojuttuihin siel, sit vähä käsidesii näinä influenssa aikoina, ja musta tärkeimpänä maitohappobakteereita. Meiän muutama kaveri oli Balilla jonki aikaa sitten ja kaiken kaikkiaan kaheksasta suomalaisesta yks ainoo oli vetäny näit bakteerei jotka lisää vastustuskykyä ja mahan tasapainoo, ja se oli kans ainoo joka pysy siel terveenä ja vältty kaiken maailman parasiiteilta. Yks purkki tänne, kyllä kiitos !!!
Täs on viel tähän loppuun mun uus lempibiisi jonka oon jo melkee kuunnellu puhki mut syystäkin...
Tässä vaiheessa voisin ottaa vastaan ehdotuksia aiheista jotka kiinnostaa teitä, lukijoitani. Ampukaa postausehdotuksenne kommenttiboksiin ja katsotaan jos saadaan tehtyä joistakin niistä totta!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oon pitkään miettiny kuin siistiä ois jos esittelisit sun kaikki kengät, ja olinki tulossa sitä just ehottaan ja sitte huomasinki että oot vailla postausideoita. Joten kuvaisit kaikki sun käytössä olevat kengät tänne =)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Oikeastaan,
en ole vailla postaus ideoita, kuten mainitsin juttua on enemmän ku aikaa kirjottaa.. Mut haluan antaa lukijoille mahdollisuuden vaikuttaa blogin sisältön varsinkin kun oon kohta lähössä melkee kuukaudeks reissuun.. :)

JEp, kenkä inventaario pitäis muutenki tehä ja sen vois postaa kans, im on it!

Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

voisit tehdä sellasen missä esittelisit sun parhaita & mieluiten tosi kuumia kavereita, ja sit niiden numerot vois saada liitteenä.. mä näen sut hyvänä senssipalstan vetäjänä, hahaha! ;)

..ei mutta olis siistiä saada postausta ihmisistä keiden kanssa vietät aikaa. Vaikutat äärimmäisen rennolta ja letkeeltä, eli kavereidenkin pitää olla vähintään yhtä mahtavia!

Lana kirjoitti...

ihan sikaaaaaaa siiistit kengät. Dont forget to skate in these.. AHAH LOL!nii hyvät! Ilovethem!

Teemu kirjoitti...

Laita kuva sun koko kenkäkokoelmasta!