Glass And Suede

On ollut todella hektinen viikko, tai oikeastaan muutamakin. Olen muun muassa tehnyt keskimäärin 9-13 tuntisia työpäiviä, siihen päälle parisuhde, harrastukset ja terveellinen ruokavalio niin se on yhtälö jossa joku osa-alue aika varmasti tulee kärsimään. Näin myös ruumiin joka oli todella epämiellytävää ja se on laittanu ajattelemaan moneen kertaan.
Viime viikonlopun mökkireissu tuli todellaki tarpeeseen ja samaa lähettiin hakemaan täl kertaa sunnuntaina ihan päiväreissun muodossa.
Ennen möksälle menemistä käytii suorittamassa kaupunkilaiskalastus paikallisesta lohilammelta, Sara pääs vavan varteen.
Savustettuna, parasta!
Tää meininki tuli teille jo tutuks viime artikkelista, toi Etolan kympin kumivene on ihan paras ostos.
Saraki askarteli mun blogilinkkien avustuksella hauskat vesimeloni kynnet! Onks joku muuki testannu!?
Toissa viikonloppuna oli yks hauska skeittivideokisa ja Madonna-torstaina ne näytettiin Mbarin terassilla, projektoituna Lasipalatsin seinälle, oli aika hauska kattoo skeittausta tollaselta "näytöltä"... Taiteidenyönä samas mestas vissii näytetää jotai ihan perus leffojaki..
Sain landel käydessäni isoäidiltäni 5kk myöhässä olleen synttärilahjan, joka on musta niin mahtava et sitä ois voinu odottaa pidempääki. Mä olen aikasemminkin kertonu että futuristiset asiat jotenki kiehtoo mua, ja tää lamppu on just sitä. Se on duunattu Nuutajärvellä ja olen yrittäny metskaa jos jostai sais selville kuka sen on suunnitellu mut viel ei o tärpänny.
Toimii mun mielestä myös ilman valoa nättinä lasikoristeena, tolla on kauheesti tunnearvoa.
Mun vanhemmat oli ostanu jostain tarjouksesta mehukoneen, ja oikeesti, naurakaa vaa, mut tää on paras pienkodinkone mikä mul on tullu vastaan vähään aikaan! Sil tuli aivan santtaanan hyvvää mehua!
Syötettii sinne vaa kaikkee mm. ananasta, mansikoita, ja vesimelonia ja iskettii se sit pakkaseen jäähtymään hetkeks ja se oli fresshein setti aikaan. Suosittelen.
Muutama artikkeli taaksepäin kerroin ku kävin hoitaa ne DVS´sän Munition CT kengät, ja niist tuli heittämäl ihan yhet mun lempikengistä koska ne oli mokkaa eli mahtavat jalas ja omasivat raikkaan värin.
Koska ne kengät teki muhun niin suuren vaikutuksen ni kävin poistaa samoista kengistä midit, muuten ihan samat kengät solidina purple värinä. Vulcci pohja on paketista suoraan mukava jalassa, ja mokka tekee niistä kans joustavat suoraan pakasta, ja mist tykkään kans paljon on noi valkoset nahka axcentit jota on läpässä ja nilkassa, tuo arvokkuutta ja raikasta kontrastia noihin.
Solidit yks väriset mokkakengät on parhautta kävelyyn.
Samal keikal mul tarttu mukaan ale-laarista DC´n Gatsbyt jotka on noin muutama sesonkia vanhentuneet collabokengät Methamphibianin kanssa, koska mul aikasempien ostosten johdosta löytyy jo ennestään nämä ni mun oli pakko hoitaa noi niille kaveriks.
Mulla on kans uus lempilaulaja:
Tässä oli ihan ympäripyöreitä kuulumisia kiireisten viikojen varrelta, kamerassa olis törkeesti kuvia ja naputeltavaaki riitäis mutta aika tulee vastaan...
Yritän ens viikon kuluessa päästä ainaki kirjottamaan että mikä nyt oikeen on pitäny niin kiireisenä, ja sitten, aihe joka kaikkia varmasti kiinnostaa nimittäin matkailu. Ostettiin nimittäin Saran kans tänää lennot, mutta minne!? Se selviää pian!

5 kommenttia:

luna kirjoitti...

Ruumiin?! Miksi? :O

Kivat noi Saran kynnet ^^ Kävin iteki kattomassa sen linkin ja sit jumituin kattelee muitaki kynsikoristeluvideoita, vois tehdä joku päivä jotku siistit kynnet :)

Noi mokkakengät on just hienot ja varsinki noi siniset, ihan mun lemppariväri.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Luna:
Pyöräiltiin kaupungilta kotiin ja ihmettelin miks yhen kielekkeen alla oli sikana paloautoja ja poliiseja, uteliaana ihmisenä menin kurkkaamaan et onks siel tulipalo vai mitä ihmettä, mut siel oliki joku nuori tyyppi ihan säpäleinä, vissii pudonnu siit.. RIP.

Joo, Sara teki aika nopee mut niist tuli kivat. Jos aihe kiinnostaa niin kannattaa käydä tääl:
http://www.cesarsshop.fi/

Thanks!

Anonyymi kirjoitti...

miten sun tyttöystävä pysyy noin hoikkana??

Anonyymi kirjoitti...

Noit kynsii aion kokeilla heti ku saan vihreetä lakkaa hankittuu, jumituin katteleen muitaki kynsivideoit youtubeen, joten kiitti paljon kun linkitit :)

Anonyymi kirjoitti...

Sun tekstiä on tosi hupasa lukea, jotenkin sellasta mukavaa läppää ja kivat sanavalinnat :D