Kotkanpesässä Lihapullilla

Täl viikol oon yrittäny pysyä poissa kaupoista, silti tein yhen sellasen löydön joka piti ottaa haltuun. Laatu korvaa määrän. Löysin Kampin Union Fivestä Matixin kauluspaidan, ja itse asiassa siel oli ihan sikana uusia hienoi kauluspaitoi ja mun teki mieli ostaa ne kaikki mut pienen itsehillinän jälkeen ostin vaan tän.
Kangas pehmeetä ja flanellin kaltaista matskua, mut eniten mä tykkään tästä multicolor teemasta joka on aika hauska.
Yksityiskohdat on kans sellast vaaleeta denim-ish henkist settiä joka lisää kyl arvontunnetta jonka tää antaa pitäjälleen, me like.
Eilen käytii tsikidi tsekkaa Kontulan skedehallin uudet kamat, jotka varmasti tulee enemmän tai vähemmän tutuiks talven aikana.. Oli siistit!
Aina kannattaa ottaa ylimäären pari kenkiä mukaan!
Tänä aamuna kävin antamassa vähän näyttöjä jäällä ennen ku lähen pitkälle reissulle jos sattuis saamaan sitä peliaikaa viel matkan jälkeenkin. Siisteintä Stadin hallis treenaamises on se et HIFK treenaa heti meiän jälkeen, mikä parempi tapa tappaa JäHi (jälkihiki) ku fiilistellä Stadin kingejä.
Treenien jälkee hyppäsin kiesiin ja ajelin Kotkaan eli Labels Or Love mimmien mestoille työnmerkeissä..
Just muutama päivä sit siel hehkutettii YsiYsii, ja ikin en oikee ole Kotkan reissuilla löytäny mitää hyvää safka mestaa ni ajattelin käydä kokeilee sitä.. He kirjotti et" siel käy vaa raksaäijjii" joten mä ajattelin et sen safkan on pakko olla hyvää.
Ja sitä se oli!!! Siel ei kyl ollu yhtäkää raksaäijjää vaan pelkkii mummoi, ja mä. Kelatkaa mikä safka setti, samasta seisovasta pöydästä: lihapullia, sipulista lihamureketta, merimiespihvejä, paistettujaperunoita, muusia ja keitettyjä ja vaikka mitä muutaki ois kyl ollu.
Paikan emäntä sano mulle "-Tossa on sapuskat, lissää saa ottaa, mut mittää ei sae jättää tae tullee tukkapöllöä!" Tein työtä käskettyä. Joutuu ens kerral kyl menee uudestaan tonne. Nyt siel käy siis, raksaäijjät, mummot, ja bloggaajat.
Eksyin kans paikalliseen kauppakeskukseen ja siel eksyin uudestaan ja sattumoisin kans löysin sit koripallomuseon! Se oli aika nättii.
Ihmettelin siel Möttölän koon 52 kenkiä, vähän isommat ku mun 42.
Ja pantteri patsaski oli siel, oisin kyl osottanu näkeväni ton ennemmin Lahdessa ku Kotkassa mut damn ihan sama, hieno se on!
Lopuks vähän siirappia kansalle.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä sä oot täällä tehny? ;o ei kukaan täysjärkinen tule Kotkaan vapaasta tahdostaan!

Janni ja Sara kirjoitti...

Höh ilkee kommentti ekalta Anonyymiltä :/ Kotkahan on ihan kiva minimesta! Mut siis mä en ollu uskoo silmiäni ku toi ysiysin logo tuli kuvaruutuun! Harmi ettei törmätty siellä, ehkä seuraavalla kerralla;D
-Janni

JenBunny kirjoitti...

"Nyt siel käy siis, raksaäijjät, mummot, ja bloggaajat." haha, siit salee tulee nyt kotkan uusin it-mesta :D

ja hei noi möttölän monot! sick

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Työn merkeissä :) Ei se nyt niin kauheeta ollut...

Janni:
Joo, Kotkassa on paljon nättei mestoi, harmi et oli märkä sää, mul on ollu tapana aina käydä Sapokassa hengaa vaik ois kuinka kiire se vaa on nii makee mesta, yks mun lemppareista. Nyt kuitenki ku sato ni en viittiny lähtee sinne.
Jos törmätää ni salee khyl Ysiysissä koska se oli kyl ihan kupissa! Oon niiin ens kerrallaki siel.

JenBunny:
Tru dat. Kotiruoka maistuu kaikille, nörteistä lähtien aina raksaäijjiin!
Möttölä = HUGE!