Stop Over Hong Kong

Hojo Hojo!
Himas ollaan, kiva olla kotona. Oli ihan törkeen siisti matka, mut on kans kiva päästä nukkuu omaan sänkyyn ja nähä kavereit ja mennä takas duuniin ku on rötvänny ja reissannu kolme viikkoo.
Ennen ku palataa arkisiin teksteihin on paljon kiinni ottamista reissusta.

Me lennettiin ekana Lontoon kautta Hong Konggiin. Lento oli ihan hullun pitkä 12h mut se oli silti ehkä mun elämäni mukavin lento. Quantas, Finnairin yhteistyökumppani hoiti homman himaan paremmin ku hyvin. Jokases tuolis oli oma telkkari, tuolilla odotti pieni paketti jos oli lämpöset sukat, hammasharja ja tahnaa, silmälaput tyynyt ja viltin lisäks. Plus meil kävi hyvä tsägä et saatii melkee koneen vikat paikat jos oli vaan meiän 2 paikkaa vierekkäin ikkunan, keittiön ja vessan vieres. Pitkien unien, muutaman leffan ja sapuskojen jälkee oltii lopulta Honkkaris ja iskettii saman tien hotellille.

Siel on ihan sikana tarjontaa hotelleista mut haettii hyvää/ hinta/laatu/lokaatio suhteen omaavaa hotlaa ja sellane löyty, eikä maksanu ku joku 50€ ja se oli ihan pelimestoilla. Sen nimi oli Central Park Hotel ja se oli Hollywood Roadilla, aika hauska.

Meil oli yks päivä aikaa käytettävänä ennen ku seuraavana päivänä meil oli lentoo Balille ja päätettiin käyttää se ihan nähtävyyksien ihmettelyyn ja hengailuun koska täs vaihees ei jaksanu viel alkaa täyttää laukkua ostoksilla.

Me iskettii ekana sellasella Suomenlinna tyylisellä lautalla Lantaun saarelle, ja matkalla sinne oli nätit maisemat Hong Kongin saarelle jossa meiän hotlakin oli. Kokenempi Honkkarin matkaaja osasi kertoa että yllä olevassa kuvassa oikella sijaitseva talo kulkee myös nimellä "The building of 1000 assholes" sitä en sit tiiä et tuleeks se nimitys ikkunoiden vai sen asukkien takia.
Syy miks matkattiin Lantaulle oli se et mentii kattoo erittäin isoo Buddhaa. Vissii maailman isoin.


Se sijaitsi korkeella ja sielt oliki mukavat maisemat alas ja 360astetta ympäri.

Sen vieres mäen juurella oli siisti temppeli. Sain hyvät Karate Kid fiilistelyt tuol.

Joka oli sisältä aivan hemmetin hieno.


Ihan tän ison buddhan vieres on todella iso ostari joka on oikeestaa kokonaan täynnä pelkkiä outlet kauppoja ja käytiin siel pyörähtää ihan hintavertailun vuoksi, mut niinku sanoin rahat pysy viel taskus täs vaihees. Ruokaa kuitenki piti saada ja löydettiinki sielt hyvä mesta, tai oikeestaan ihan mihin vaan siel meni sai siel hyvää ruokaa näin jälkeen päin ajatellen..

Tää ninja kokki silppus meille ihan sika hyvät setit sen paistinpöytäpannulla vai onks se pöytäpaistinpannu vai hä.

Ku napa oli täynnä kanaa ja nuudeleita käppäiltiin viel ympäri keskustaa ja käytii nopee markkinoillaki pyörähtää ihan atmosfäärin takia, jonka jälkee oli aika hivuttautua hotellille vällyjen väliin sillä seuraavana aamuna lähti putki kohti Balia.Seuraavana käydäänkin aurinkoisen Balin kimppuun, stay tuned.

1 kommentti:

avara maiju kirjoitti...

ooooo meil on niin aktiivinen kaukoitähaaveilu käynnis, että nää kuvat tekee nyt tosi hyvää. :)

http://avaramaiju.blogspot.com/