Bali : Kuta Beach

Voitte varmaan uskoa näiden kuvien jälkeen että olen palellut viimisen viikon, vaikka en normaalisti ole mikään vilukissa.

Ensimmäinen mesta mihin iskettin kun oltiin laskeuduttu Balille on nimeltään Kuta Beach. Se on todella lähellä paikallista Denpasarin lentokenttää jonne lennetään jos Balille halajaa. Kuta on se mesta jonne about 80% turisteista suuntaa nenänsä ku päätyy Balille jonka takia se onkin aika turistirysä, hyvänä virkaveljenä vertailukohteena voisi pitää Phukettia Thaimaas.

Koska siel on enemmän ihmisiä oli siellä tottakai palveluitakin enemmän jota monet arvostaa myös lomalla, sekä menoa bilettäjillekkin riittää.

Ite Beachi ei ole kyllä mikää hääppönen, mutta se on ihan hemmetin iso, tilaa varmasti riittää kaikille. Kuta on alueena aika täynnä surffareita koska siel on ihan perus hyvää keliä päivästä toiseen niille ketkä ei jaksa lähtee metskaa mitää priva sessareita. Mä en alkulomasta surffannu oikeestaan ollenkaa koska ei kauheesti Kutalla vietetty aikaa, ja aallot oli oikeesti ihan liian isoja mun kaltaselle noviisille.
Reissun loppu puolella hinku aaltojen kimppuun kasvo nii kovaks etten voinu vastustaa kiusausta, ja vaikka turpaan tulikin ni oli se kyl mahtavaa. Kolmena vikana päivänä tein taktiset ja laitoin kellon soimaan klo 6 aamulla, ja riensin viimeistään seiskaks rannalle. Sillon ei nimittäin ollu nousuvesi viel kauheen korkeel ja aallotki oli ihan mukavan kokosia keltanokalle, puhumattakaan siitä ettei siel oikeestaan ollu ketää muita kenen edessä olis ollu vaan aika rauhassa sai räpiköidä.


Iltasin Kuta on kans ihan kuningas mesta siitä et sinne laskee aurinko ihan suoraa, ja siit onki mukava tehä sellane tapa mennä aina siihen aikaa mestoille fiilistelee.Siel oli kans aika hauska setti auringon laskun aikaan. Balilla on vissii aika paljon kilppari farmeja ja ne tulee välil vähä viihdyttämään turisteja samalla ku ne päästää niitä luontoon pienimuotosten kisojen muodossa.


Täs viel pieni video tästä kilppari pössiksestä.


Kuta oli siitä ihan kiva mesta siel tosiaan riitti tekemistä kans sen jälkee ku aurinko oli laskenu, siel oli yks iso kauppakatu joka oli täynnä isoja merkkiliikkeitä, pääosin surffimerkkejä. Mut sit siel on seas kans ihan sellasia putiikkeja jotka myy kaikkee feikki kamaa.. Täl Kadul oli kans aika paljon vähän tyylikkäämpiä rafloja jotka tarjoili länkkärisafkaa kans koti-ikävästä kärsiville.


Hieronta ja kauneusoitola palveluja siel on kans ihan joka kadunkulmas eikä ne maksa about mitää. Tunnin kokovartalohieronnan sai jollai 6€.. Siitä tuli äkkii meiän illanvietto tapa ku käytii Saran kans kaiken maailman reflexology jalka hoidois(kuvassa), perus hieronnoissa ja mä otin jopa pedikyyrin hahaha !!


Asuminen siel ei maksa paljoon mut on kuitenki pikkusen kalliimpaa ku jossai esim Thaimaas. Ja mua otti kyl kupoliin aivan hemmetisti se et jopa hotelleissa joutu käymään sen saman tinkimis session läpi niinku jokaisen ostotilanteen yhteydessä muutenkin. Me oltiin eka yö täs mestas nimeltä Bali Sandy, se oli aika nätti mut must tuntu et ne viilas meit linssiin pahasti tai sit ne oli korottanu hintoja Ramadanin takia ja maksettiin yhest yöst melkee 30€ huoneesta joka oli viel aika kuppanen.


Seuraavana päivänä löydettiin tää mesta nimeltä Dewa Bharata, niinku kuvist näkyy ni aika sama meno mut yks yö siel makso vaa about 17€, me pidettiin huone tuol koko se aika ku oltii Balilla. Jos haluu vetää ihan halpamatkan ni siel oli kans muutamia mestoi mis ei ollu mitää poolia tai kauheesti muitakaan ihmeellisyyksiä jossa makso huone vaa joku 7-10€.

Sen ison kauppakadun lisäks siel oli muutamia pienempiä mut ihan yhtä pitkiä ellei pidempiäkin katuja joissa oli vähä pienempiä putiikkeja ja nettikahviloita, hotelleja sun muita palveluita. Illat meni siel tosi nopeesti ihan kävellessä ja ihmetellessä.

Kutan alue olin nii kompakti et jos ei halua lähtee pitkälle ydin alueelta ei siel ees tarvi skootteria, vaan apostolin kyyti riittää ihan hyvin.


Seuraavassa jaksossa lähetään tien päälle läpi Balin ja törmätään muun muassa aika veikeisiin elukoihin.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

maksoko oikeesti vaa 17€ noin hienossa paikassa? MItä kautta menitte tonne

Ntta kirjoitti...

Sweet! Kylläpä tulee ikävä lämpimään.. mutta asiaan: haluaisitko jatkossa pistää myös aina musavideon artistin ja biisin nimen tohon? Ku aina se ei ilmene siinä videossa :) Ja: jos harrastat Spotifya, niin kiinnostaisko sua tehdä playlisteja meille lukijoille?

Hyvää viikonloppua!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Jep, vaikka ne kuvis näyttää tosi hienoilta oli ne aika perus mestoi, mut paikalliseen tasoon nähden hyviä ja tosiaan makso about 17€.
Mestas oli kans oma rafla/keittiö mist sai safkaa jollai 1,5€.

Ntta:
Täytyy kyl iskee jos jengii kiinnostaa ne biisien nimet ja artistit.
Tää kyseinen on:
Consequence - Whatever U Want (feat. John Legend & Kanye West)

Mä itse asiassa en vielä harrasta spotifya mut löysin just toissapäivänä netist ohjeet mite sinne pääsee ilman kutsua ja aion jakaa ne lukijoiden kans pian ja jos siel voi tehä jaettavia playlistoja ni miks ei!?!?