BOOM BOOM BOOM

Torstai iltana oli joka vuotiset ilotulituksen SM kisat ja ne oli mun harmiks siirtyny Töölönlahdelta Hernesaareen joka tarkotti sitä et mä en enää nää niitä suoraa oman kotini lämmöstä mut no biggie, it´s aallll gooood.
Alkuperänen pläni oli iskee Skattalle jost vois kattella paukutukset läpi rauhassa ettei tarvis lähtee Kaivarin ryysiksiin, mut sit sain viel paremman idean ja mentiiki Ruohikseen Länsi-Satamaan joka on ihan Hernesaaren vieressä ja sielt näky ne todella hyvin. Kiitos google.maps.
Ulkona alkaa olla jo aika viilee iltasin, joten me nautittiin näist seteist auton lämmössä.


Eilen oli mun tokavika työpäivä ennen meiän reissua ja sitä päivää piristi todella paljon kun sain eräältä kontaktilta lahjaksi korruptiokengät joita oon metskannu ja kyselly sielt sun täält niiden perään.
Kengät on CLAE´n Cousteau malli, ja niistä on täksi syksyksi tullu tämä royal sininen väri, kengät vissiin on julkastu worldwide mut suomeen niitä ei tullu ku nämä yhet mallikappaleet jotka niin ystävällisesti toimitettiin mulle. Vielä kerran kiitos näistä!
Mul on jo ennestään näistä tiikki colorway johon olen ollu ihan rakastunu, todella hieno kenkä mun mielestä.
Nää royalin väriset on must hienot ku ne on kuitenki aika fiinit omalla purkkari hengellään mut sit kuitenki väritys tuo siihen vähän sitä sneakeri fiilistä ja vibaa joka on täydellinen sekotus mun tyylille.

Mul tuli vastaan todella hauska läppä netis, Ghostface jolt on tulos syyskuun vika päivä levy pihalle tekee "wisdom of the week" läppiä joka viikko siihen asti ku sen levy tulee pihalle, ja tällä viikolla Ghostdini kertoo kaikille meille miehille kuinka kannattaa kodella omaa naistaan. Ottakaa opiksi. Kingi.


Satuin eilen kävelee Tennispalatsin läpi ja törmäsin siel pyörivään hauskan näköseen traileriin, tää taitaa olla se seuraava hömppä pläjäys joka pitää mennä kattomaan.


Nike Skateboardingilta on tullu hienoin skeittimainos aikoihin, pitkään aikaan en o nähny noin hienoo pätkää. Kattokaa jos bongaatte Kobe Bryanttia siel seasta. Nauttikaa!


3 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Yhyy mä oon jo monta vuotta halunnu tulla kattoon noita ilotulituksia mut aina on tullut jotain tyhmiä esteitä :/ Ens vuonna sitten!

Anonyymi kirjoitti...

vak oonki flikka ni must on sairaan kiva lukee aina noista sun kengistä, en tiiä miks :D sul on kyl makeita popoja! kuinka monet kengät omistat? tee joskus kenkäpostaus mis on sun kaikki kengät!! :D kerkeetkö muuten käyttää kaikkia sun kenkiä, niitä kun tuntuu olevan melkoisen paljon? :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä oot David guetta ft. akon- sexy bitch biisistä ?