Shoefiti

Muistatteko ku aikaa sitten kävin viskaamassa ne mun kengät Lasipalatsin langalle Jaren julkkarikeikan jälkeen? Jos ette ni yytsikää tää ja tää. Nyt on hauska huomata että sinne on heitetty sen jälkeen lisää kenkiä ties kenen toimesta ja se on alkanut myös kiinostamaan mediaa, tsekatkaa tää!
Kiitos Helsingin Sanomille hiton hienosta kuvasta mun Forceista. Monet miettii et mitä toi meinaa ku kengät roikkuu langoilla. Kaikki on lähtösin Jenkeistä siitä ku jengiläiset on merkannu reviirejä sekä myös sellainen teoria on ollut vahvasti esillä aina että niillä merkattiin paikkoja josta sai ostettua huumeita. Suomessa ei kuitenkaan ole jengikulttuuria nimeksikään enkä usko et kukaa hustlaa mun lenkkarien alla. Suomes ehkä enemmänkin on kyseessä urbaanista taiteesta, ja lenkkari kultuurista. Kun rakkaat kengät on ohi, voi ne heittää muiden fiilisteltäväks. Sillä on jopa oma nimi joka on polveutunut toisesta katutaiteen muodosta eli graffitista, jonka takia tätä myös kutsutaa shoefiti´ksi.
Lähtö lähenee mut kuitenkin loppuun asti on paiskittu hommia, eilen sunnuntaina käytiin YLE´llä hoitamassa jälkituotanto settejä kuntoon meiän skedekoulun osalta, ja loppusuora alkaakin jo häämöttää mut reissun jälkee on vähä post-productionia purettavana.

Käytii kans vetää aika väsyneet sunnuntai skeittisessarit Vantaal kuivan katoksen alla koska ulkona sato mummoja. Ankka otti bänä smitin haltuun!
Sessarien jälkee käytii tekemässä muutama Espoolainen pikku poika iloseks viemällä niille vanhoja lautoja jotka on niille ihan fiilis kamaa, en aikoihin o kyl nähny skidei noin fiilareissa. Kai tääki voidaan laskee hyvän tekeväisyydeks.
Himassa on täl hetkel tosiaan aika kaaos ku me pakkaillaan reissua varten, huomen aamulla lähtee kone Hong Konggii ja sielt on siis tarkotus suunnata Balille tai johonki muualle mis on valkost hiekkaa ja turkoosia vettä.
Eilen käytii kans Kaapelilla pyörähtää, siel oli suomalaisen desingnin outlet sessarit jossa siis kaikkii suomalaisia suunnittelijoita ja brändejä tyhjens varastojaan kirppismäisesti.
Paljon oli hienoja juttuja siel kyl, tää pöytä oli must aika kingi, ei natsais mun himaan mut törkeen siisti idea, samal kojulla oli mm. paplareist tehty kattolamppu.
Ainoo löytö jonka menasin viedä himaan oli tää Eamsin tyyny, joka oli yli puoleen hintaan tarjouksessa. Harmikseni kotoani ei oikee löydy paikkaa tän väriselle tyynylle, samaiset Eamssit on tehny tota samaa kuosia mustana joka oli kuulemma myyty heti loppuun, ylläri et musta on helpompi väri sisustukseen..
Samaisesta Eamsin kankaasta on joskus hoitanu DC x Commonwealth stiflat kun niitä tuli Suomeen muutamia pareja.
Lazy sundayn kunniaks käytii viel hakee Weeruskasta pizzat jotka on todennu ehkä jopa Helsingin parhaaks!!
Siel saa 7.5€ 5 eri täytettä ja ai ai ai ku on hyvää.. Täl kertaa lähti pekoni, salami, kana, ananas, herkkusienii. Aika läbö mut hei oli sunnuntai!
Huomen tosiaan me lähetää reissuun ja palataa takas suomeen vasta syyskuun lopussa. Yritän iskee Aasiasta jotai kuulumisia kehiin, mut siihen asti yrittäkää pitää lippu korkeella ja hymy korvissa!

Lopuks pitää viel suositella hyvää viihdettä youtubesta sellane kanava ku FAIL BLOG, ihan kingei pätkii, siel saa äkkii kuluu aikaa tunti tolkulla, check it.2 kommenttia:

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mun blogi on rikki, sivupalkista onkin tullut alapalkki. Yytsi.

Bubbel kirjoitti...

Weeruskan pastat on kans kunnon herkkua!