Let It Rock

Mä oon täs muutaman päivän aikana havahtunu kotona miten paljon meilt löytyykää koristekiviä täältä, ja siit miten rentoi ne oikeestaan on. Niit pystyy käyttää tosi monipuolisesti eika ne maksakkaan oikeestaan paljon mitää..

Meil on olohuoneessa mustaa lasia, tummanruskeetapuuta, majoneesin väriset kullertavat verhot, eli ihan kivasti natsaa vaaleet ja mustat kivet, jopa yhdessä. Kynttilöit meil on kans ihan sikana joten yleensä ne kivet pääty niiden sekaan.

Sara sai joululahjaks ompelukoneen, ja uudeks vuodeks hän lähti heti Losiin, ja se ompelukone pahvilaatikko jäi pyörimään meille nurkkiin koska se ei mahdu mihinkää kaappiin koska ne on täynnä kenkiä. Mulle oli jääny vähä mustaa maalia jostai pyörän maalauskeikasta, ja sit yks päivä ku kyllästyin kattoo sitä ruskeeta lodjua mä päätin vetästä sen kokonaan mustaks. Iskin siihen erikeepperil viel just samaisia valkosia kivii kylkeen ni on nyt sopivan huomaamaton. Sara joutu ettimään hetken sen ompelukonetta ku se palas reissusta mut se tykkäs kuitenki.

Samal keikal mul jäi vähä yli niitä kiviä ni mä iskin ne vaa meiän vessan lavuaariin koristeeks, toi tuo mukavan maanläiheisen fiiliksen siihen veden virtaamiseen, ja ne näyttää kivalta siin.

Mä tein kans mun Barcelonan reissulta tähän samaan aiheeseen liittyvän löydön. Mä olin ihan myyty ku tää tuli vastaan. Olin aikasemmin lukenut tälläsistä Zen-Puutarhoista jotka on paikkoja jossa japanilaiset munkit on tottunut meditoimaan. Zen-Puutarha on paikka jossa ei tarvitse olla kasveja eikä vettä, vaan elementteinä käytetään usein soraa, hiekkaa, ja kiviä. Kivet kuvaavat vuorien tuomaa rauhaa, ja hiekkaan piirretyt kuviot kuvastavat virtaavaa vettä. Haravaa käytetään virtojen piirtämiseen.

Tää mun versio on luotu selvästi hieman ajatellen sisustamista ja on aika koristeen näkönen, mut se ei kyl haittaa mua ollenkaan. Valkonen hiekka on aika nättiä. Tää on nyt se mun paikka mihin mä meen ku kohtaan vaikeuksia ja vastoinkäymisiä, mä haravoin vähä uusia kuvioita menemään ja kokoan itteni kasaan, se on mun levon ja mielenrauhan tyyssija.

Me käytiin eilen illalla osottamassa tukemme läsnäolollamme hyvän ystävämme Jare Henrik Tiihosen levynjulkkari bileissä The Circuksessa, Saralla oli Sibe mukana menossa.

Jarelle on vuosien varrella kertyny paljon menevii biisei joka heijastuu kyl yleisön mukana olemiseen, mukava nähdä miten jengi on oikeesti mukana. Homma toimii molempiin suuntiin.Oli mukava törmätä eilen tuttuihin jonka tunnen ihan muualta ku blogi maailmasta, ja vasta vähän aikaa sitten oon ihan randomina eksyny just esim. Sharonin, ja Mrs. V´n blogeille, hauskaa löytää blogimaailmasta omia tuttuja, sitä löytääki yht´äkkiä paljon yhteistä mistä ei ole ennen ollu hajuakaan. Vaikka illan tähden ja allekirjoittaneen ilmeet ei sitä kerro, oli keikka, ja itse bileet ihan kupissa, kaikilla oli hauskaa!

Oltiin lähössä illan päätteeks sit himaan tajusin et oon varmaa ainoita ihmisiä joka pukee matkamuiston päälle bileisiin, heh..

Meiän ilta päätty siihen et mä tein yhden kenkäparin verran lisää tilaa mun kenkäkaappiin, käykää hakee pois jos haluatte, ne on kokoo 8!

Lopuks viel kerrottakoon et oon ehkä vähän koukussa Twitter palveluun jonka huomaa blogissa alati vaihtuvassa Twitter boksissa tossa blogin oikees reunas. Pitää käydä siel koko ajan kattomassa mitä uutta on tullu, mitä jengi tekee.. koukus..

Ensi viikolla on muuten kans Diamonds & Pearls blogin 1v. synttärit !! Miten niitä pitäs juhlia !?

Olen muuten pienoisessa teknisessä ahdingossa nimittäin läppärini hajos viime viikonloppuna ja korjausarvio oli lähemmäs 400€ joten nyt pitäs sit keksiä jotai, tai vaan käydä ostaa uus, mut yritän nyt jotenki saada tehtyä postauksia.. Mut tää tekninen grande katastrof saattaa vaikuttaa hieman tuleviin postauksiin..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nice work. tää blogi on kyl kupissa! (hieno sana toi kupissa btw :)
1 kysymys, miks sul on nyrkkirauta tv-tasolla? onks cheekin keikoil tollasille käyttöö?

Anonyymi kirjoitti...

synttäreiden kunniaksi muistele blogin kulunutta vuotta, mitä kaikkea olet tänne kirjoiteillut ja mitä kuvia oot pistäny tänne. Muistele myös omaa kulunutta vuottasi :) tee myös postaus juhlimisestasi, ja pistä kuvia bileistä missä oot ollu, mitä vaatteita käytät kemuttaessa sekä hyviä bilejuoma- ja ruoka vinkkejä. Anna myös vinkkejä miten tehdä itsestään bileidein valovoimaisin tähti :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

1.Ano:
Thanks! Kupissa on khyl, jokku sanoo jopa saavissa!
Ei siel Cheekin bileis kyl tarvinnu rautanyrkkiä todellakaan, se on mulla ihan koristeena, se on musta hieno, samalla tavalla kuten esim 1930 vuoden autot, samal taval, klassinen.

2.Ano:
Mä en ite o ikinä kauheen fiiliksis ku telkkaris esim joissaki sarjojen juhlajaksoissa fiilistellää vaa vanhoi juttui mitä on "nähny jo" mut joo, jotai pitää kyl varmaa vähä fiilistellä..
Mä en tiedä oonko paras henkilö neuvvomaan siit valovoimaisuudesta, mut safka ja juoma jutut laitan korvan taakse..

Anonyymi kirjoitti...

bloko bloko! Semmosta ajattelin kysyä että poltatko tupakkaa? Ihan mielenkiinnosta :D Jos et ootko polttanut/kuinka kauan? millon lopetit yms, kiitän :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

3.Ano:
Bujakasha!
Pössis on fressis eli en vedä röppöö.. En ikinä (onneks) oppinu polttamaan, edes alkoholin kanssa.
Menee pää, maha, ja mies ihan sekasin.
Vesipiippua tykkään harvoin puplutella ja joskus saatan jonku miedon vaniljasikarin pössytellä, thats it.