Valaistuneet

Käytii Saran kans loppuviikosta Lahdessa ihailemassa koriksen toista finaali peliä, mul on nyt käsi ollu kipissä kolme viikkoa ja oon päässy nauttimaan kyyditsemisestä ku en o viittiny yks kätisenä olla ollenkaan ratissa, oon alkanu viihtyy pelkääjän paikalla vähän liianki hyvin..
Peli oli Lahden Isku Areenalla normi urheilutalon sijaan et mahtuis enemmän populaa ja olihan se ihan tukossa. Eräs armeija kaveri pelaa Joensuun Katajassa ja se olikin oikeestaan se pää syy miks nostettiin kytkintä ja laitettii nokat kohti Lahtea. Kuitenkin Katajan epäonneks Namika vei tokan pelin ja sit ne viel eilen lauantaina korjas kolmannen voiton ja samalla suomen mestaruuden kotiinvietäväks Lahteen, onneks olkoon heille!
Perjantaina oliki kauan odotettu ilta nimittäin Enkeleitä ja Demoneita tuli ensi-iltaan ja iskettiinki heti pelipaikoille! Olin ihan saletti et se on loppuunvarattu/myyty, mut opin sen et kandee mennä kytikselle 45min ennen leffan alkua, silloin nimittäin vapautuu ennakkoon tehtyjä varauksia ja niitä nyt aina riittää.
Lopputuloksena kärkäs käytös palkittiin ihan loistolipuilla! Takana ja ihan melkee keskeltä! Luksus paikat!!
Vihdoin uskalsin kans iskee päälle sen Diamondin paidan mikä jäi kätee silt meiän viimeselt ostosreissulta!
Vedettii ihan rehellinen läski leffa perjantai höystettynä kaikil irtokarkeilla, hamppareilla, limulla ja ihan törkeen kokosel ämpäril poppareita!!! Me like!
Mä hurahdin todella pahasti siihen Da Vinci Koodi kirjaan, ja sit ku siit tuli se leffa oli ihan myyty, ostinki sit melkee heti sen Enkeleita & Demoneita kirjan mut jostain syystä se jäi lukematta, joten nyt ku tää leffa tuli pihalle oli se ku vastaus mun rukouksiin. Mä oon muutenki aika heikkona noihin salaliitto teorioihin, ja varsinki toi Illuminati on tehny vaikutuksen, se on muuten latinaa ja tarkottaa valistuneita. Olin nii fiilareis tost koko leffast vaik se oli vähä ennalta arvattava, mut silti... niiin hyvä! Tykkäsin tosi paljon !!

Ilokseni löysin kans Tennispalatsista tälläsen ison mainoksen, nimittäin en ollu edes tajunnu et Transformers 2 leffa on ihan kohta täällä. Oon kattonu sen ykkösen joku 5 kertaa varmaan, tykkään muutenki Transformersista ihan sikana! En malta venaa et se tulee suomeen 26.6.
Hyvää huumoria, hienoja autoja, robotteja, isoja räjähdyksiä, taistelukohtauksia ja Megan Fox, mitä mies enää voi haluta noiden lisäks !!!??!?!?!? Ainii, poppareita ja limua siihen kylkeen .. mut that´s it.

Mul on huomenna leikkauksen jälkeen ensimmäinen kontrollikäynti käden takia, viimeks ku kävin kontrollis ni mut passitettiin puukon alle, toivotaan et täl kertaa saisin edes pienemmän paketin, nimittäin tää nykyinen paksusormi ei ainakaan auta arkea ollenkaan. Pitäkää peukkuja, mä ainaki pidän, niinku näkyy ...

Huomenna maanantaina 18.5 on Diamonds & Pearls blogin 1.v synttärit!!! Huomenna pitää vetää kakkua käkättimeen!! Vetäkää teki!

2 kommenttia:

lille kirjoitti...

Kakkua käkättimeen :D EI JEEPPI REPESIN !

Milla kirjoitti...

Uijui, Transformers 2. Disco Ensemblen laulajalla on niin nannat Transu tatskat käsivarsissa. :) Sara on ihan älyttömän kaunis! Ois kiva joskus pikku postaus Sarasta.. ;) Kunka tapasitte, mitä harrastatte yms.