Orpanatapaaminen

Lauantaina oli taas sama pössis ku tasan vuosi sitten. Me pidetää mun äidinpuolenserkkujen kanssa joka vuos samana päivänä sellane pieni "get together" mis pääsee näkee kaikkia ja vaihtaa kuulumisia.
Meiningit järkätään aina meiän suvun mestoilla Lahdessa koska samal pääsee isoäiti näkemään kaikkia lapsenlapsia..

Joku oli tuonu sinne ihan kingin grillausessun, vaikka en mikää älytön fudisfani ni musta se oli aika hauska.
Me Saran kans valmistettii taas Koskenlaskijal täytettyi herkkusienii, jotka on kääritty pekoniin, oon oikeesti aika pahasti koukussa kyseiseen ruokalajiin.. Ihan parasta..
Löysin kans kaupasta uutta viljapossun grillikylkee joka ei ollu yhtää pahan hintasta, ja pelkästää se marinaadi jo tuoksu silkalle rakkaudelle ensi nuuhkasulla, eikä siin ollu mitää ikävii luita sun muita mitä normisti grillikyljes on, kannattaa kokeilla!
Ettei nyt ihan menis liialiseks läböilyks ni kyl me kaikki syötii vähä salaattiaki...
Rakas isoäitini keksii joka vuos meille jotai siistiä, ja hän joka on harras numismaatikko ja keräilijä, lahjoitti hän meille jokaiselle lapsenlapselle horoskoopinmukaisen onnenkiven, ja jakoi kaikille monisteet missä kerrotaan kyseisen luonnonjalokiven energioista. Oma onnenkiveni on Jaspis, joka antaa perheelle ja rakkaudelle uutta voimaa. Aika mahtavuutta.. Selvispä nyt sitte kans kertaheitolla mistähän mä oon periny kiintymyksen kaikkeen kiiltävään ja timantteihin..
Sit ku kaikki oli kylläsiä ni otettiin jo perinteeks muodustoneet Mölkkymatsit..
Ja pitihän se mun radio-ohjattavavene korkata tän kesän osalta, kelasin et vois hommaa täks kesäks toisen tollasen ni vois skabailla sit siellä porukalla.
Jäätiin meiän perheen kanssa viel vähäks aikaa hengaa ja nauttimaan rauhasta sinne ennen ku nostettii kytkintä kohti Helsinkiä... Ens vuonna taas uudestaan!

Ei kommentteja: