Pieni Punainen

Videopostauksesta on tullut paljon positiivista palautetta, joten saattaa hyvin olla että tästä saattaa tulla vakkari juttu, tämä on siis erittäin demokraattinen blogi ja kaikki teidän palaute otetaan huomioon, ja sitä voi lähettää aina kommentteina tai sit ihan sähköpostilla osotteeseen:
diamondsandpearlsblog@gmail.com
Lisäsin viime viikonloppuna sivupalkkiin tilausnapit, eli jos käytätte Blogilistaa, tai Bloglovin` sivustojen palveluita saa Diamonds & Pearls blogia tilattua nyt yhellä napin painalluksella.
Tein myös Twitteriin sivut ja sille myös oman boksin oikeaan reunaan, ne joille Twitter ei ole ennestään tuttu kerrottakoon että se on hauska palvelu jonka kautta pikkulinnut laulaa mitä sun ystäväsi, tai jopa lempi julkisuudenhenkilösi tällä hetkellä oikeen puuhaa. Sen kautta on kanssa helppo levittää linkkejä, kuvia etc. reaaliajassa.
Nyt ku oon ollu tosiaan levossa toipuessani viime viikoisesta leikkauksesta, on ulkoilu ja muutenkin asioiden tekeminen ollu aika hiljasta lähipäivinä. Viime viikolla oli kuitenkin muutama tosi kaunis päivä, ja mä oon löytäny taas yhden uuden lempipaikan ihan pienen kävelymatkan päästä kotoa.
Niinkun aikasemminki oon sanonu yritän tällä blogilla levittää sitä hyvää koska telkkaristakaan ei tuu enää sitä "Suomen Paras" ohjelmaa, mut jos tulis tää kahvila ansaitsis diplomin.
Erään ystäväni ja hänen perhe on pyörittänyt Cafe Regatta nimellä kulkevaa pientä punaista kaunokaista jo 8 vuoden ajan, ja se on aivan jotain muuta mihin on totuttu, jonka takia se erottuu joukosta. Ulkona loimuava nuotio mahdollistaa lämmittelyn vilukissoille sekä tuo mukavan tuoksun ilmaan.
Sisältä Cafe Regatta on ihan ku mini mökki ja siel tuoksuu tuorepulla. Siellä todella maanläheinentunnelma, eikä siellä tarjoilla alkoholia. Jos haluaa santsikupin kahvia, niin siitä maksetaan sulle 5 senttiä.
Sielt saa kans ehkä maailman parhaita korvapuusteja, ne on joka kerta ku oon käyny siel ollu viel lämpimiä ja niis on päällä ihan ohuita manteleita nami nami.
Mut se mikä tän mestan kruunaa on kyl se maisema ja se ambiance mikä siin merenlaidalla vallitsee. Cafe Regatassa jokainen pöytä on ikkunapöytä. Tää kahvila on kyl yks Töölön/ Hietsun "best kept secret" jos multa kysytään. Monet tutut tykkää käydä siellä koska sinne voi mennä koiran kanssa.
Cafe Regatta löytyy siis ihan soutustadionin vierestä osoitteesta:
Merikannontie 10
00250 Helsinki

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täst kahvilasta kyllä pelkkii hyvii kokemuksii. Tarjoituivat, jopa antaa kahvit ja munkit silleen, että oisin käynyt maksaa myöhemmin kun massit oli finaalissa. Onneks kaveri sit makso, mutta hieno ele silti. Ei stadissa ainakaan enää melkein missään luoteta ihmisiin tolleen. Sekin plussaa, että kahvila ei ole koirafasisti

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Todellakin, siel on tosi maanläheistä porukkaa kyl töissä. En usko et kukaan pitää tota kahvilaa rahan takia, tai ainakaan rikastuakseen, ja se kyl heijastuu palveluun.

Milla kirjoitti...

Ihan hyvä tietää, että tuolla kahvilassa on aina toi Nalle istuskelemassa. Viimeksi kun kävin siellä, niin mummo istu siinä pyödässä ja näytti ihan siltä, kun se olis ottanu nallen mukaan kävelylle ja asettanu sen viereensä...tuli vähän sääliks kun luulin että mummo paralla ei muita kavereita ole. :)

Maailman parhaita korvapuusteja!

James kirjoitti...

Muistaakseni kahvilan sisäseinällä komeilee Suomen Paras ohjelman diplomi, sekä vielä Cityn kaupungin paras diplomi =)