May Day

Tuntuu et lähiaikoina on ollu jotenki tosi paljon näitä pyhäpäiviä, varmaan johtuu siit et Pääsiäinen oli just..
Otettii iisisti himassa ja chillattii ennen ku lähettii Vapun viettoon. Bileitä ois ollu ihan sikana niin kaverien himoissa ku baareissaki, harmi ettei kaikkeen ehi.
Eka stoppi tehtii Caron luona, jossa otettiin ihan rennosti ja hengailtiin. Valitettavasti Saran kans tultii sen verran myöhäs et me missattii Buzz ja Wii pelit, noh ens kerral sit..

Seuraava stoppi oli mun hyvän armeija kaverin luona joka oli itse asiassa muuttanu mun porukoiden kans samaan kortteliin, niil oli vapun lisäks viel tuparit ja synttärit samaan syssyyn eli triple trouble! Kuvassa esitellää ahkerasti mielenkiintoista sexi kirjaa jonka he sai synttäri/tupari/Vappulahjaks. Oheinen asento kulki nimella maustekauppias, heheh..
Sit kello alkoki olla jo melkee yks yöllä ku viimein päästii raflaan. Mä en ollu viel käyny uudes Tigerissa eli vanhassa LUXissa. En tiiä oliks se nii kauheesti muuttunu mut siel oli ihan hyvä meno.
Siel on aika messevä tanssilattia alakerras, valot ja peilit sun muut tekee aika paljon atmosfäärille.

Tiger oli ihan tukossa ihmisiä ja välil olin aika kuses mun käden kans ku joutu sellasen ihmismassan keskelle ja vitsi sain kyl hittiä siihen ihan kiitettävästi..
Hauskaa oli kans et jossain vaihees iltaa ku olin kävelemässä vessaan, käveli Enrique Inglecias vastaan ihan ku joku perus jamppa! Se oli vissii keikan jälkee halunnu lähtee haistelee vähä vappu huumaa...
Toinen inttifrendi yritti pidättää mua, mut koska viereen tuli aika monta kateellista naispuoleista henkilöä lähti Komisario Hiltunen oikeiden rikollisten perään.
Seuraavana aamuna oli perinteisen piknikin vuoro..
Pitää muistaa mistä tulee ennen ku päättää mihin menee.
Kävi aikaseen ilmi ettei me oltukkaan ainoita ketä siel oli...
Löydettii kuitenki meiän mestat jotka oli Makian dösäl joka onneks näky kiitettävän hyvin siel väkijoukon keskellä..
Heti ku päästiin perille ni huomasin löytäneeni ystäväni, Nooo Problem!
Oltii jopa tajuttu tehä pienet eväät ja herkuteltiinkin heti ku oltiin asetuttu aloilleen!
Mä otin mansikoiden suhteen varaslähdön Pariisissa ja Barcelonassa mut nää oli ekat suomessa!
Dösän grillistä loppu hiilet mut onneks meiän viereises leiris oli ystävällisiä pinkkiasuisiahenkilöitä jotka oli raahannu pelimestoille kunnon kaasugrillin, ja me saatiin loppujen lopuks lerssit kuumiks!
Mul ei ollu mitää vappu asusteita tai mitää ni mä kuitenki yritin parhaani mukaan soveltaa.
Tai oli mul kyl sukat mut ne ei oikee päässy arvoonsa mun kenkien alta.. Skate or Die!!!
Ku Kaivaris alko meno hiipuu nostettiin kytkin mun työkaverin bileisiin, niil on jo muutaman vuoden ajan ollu perinteenä iskee siihen Tähtitornin mäelle PA vehkeet ja siel joku 15 eri DJtä soittaa musaa, mm Top Billin jäbii sun muita. Ihan kingit ug bileet mist ei siis mitää mainosteta tai mitää. Sähköt ne veti mun kollegan himasta joka asu siin vieres.
Meno oli kyl ihan sika hyvä ottaen huomioon et kello oli 8 illalla täs videossa ja meno oli alkanu vissii aamu 10 ja kesti siitä ties kuinka myöhään..
Sen verran oli kyl hipsteri porukkaa siel ettei siel ihan koko ajan oikee ollu varma et mikä vuosi oikeen oli..
Tsekataa nyt tää alla oleva kuva ja yrittäkää väittää ittellenne et on vuosi 2009!!??
Mä olin aluks viel aika huonona ku me ei sit päästy sinne Rukalle laskee mut loppujen lopuks oliki ihan tosi kiva vapppu hyvien ystävien kanssa kauniissa säässä ni eihän siinä voi valittaa..
Vastaukset teiän kysymyksiin tulee alkuviikosta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

haha, taas tosi kiva ja pitkä postaus luettavaks :-) musta ainaki tuntuu että sulle sopii hyvin pitää tätä blogii just näin ettei joka päivä tarvi jotai vääntää vaa sillon tällön fiiliste mukaa, jatka samaa mallii vaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

hahaa ootpa mauton noiden kellojes kanssa :DDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tommosia sukkia saa? =D