Helahoito

Mä alotin Hela meiningin rennosti, en kauheen usein edes ehdi/ jaksa syödä aamiaista nykyää himas mut täl kertaa humpdayn kunniaks otin rennomman aamun ja nautin vähä kaakaota mun lempi matkamuistomukista ja otin oman aikani...
Iskin päälle yhen mun lempipaidoista, niskassa lukee "where are the kids now?" Mikä on aika osuva teksti nimittäin jos ite KIDS leffassa pojilla oli rajut elämätavat niin sama jatku näyttelemisen ulkopuolella, tän kuvan henkilöistä nimittäin ainaki kaks on kuollu. R.I.P. Iskin uudet kengät jalkaan, näitä oon säästelly siihen et alkaa aurinko paista ja ulkona sää muistuttamaan ees vähän kesää.
Kävin töiden jälkeen hoitaa uuden töllön, mulla on nimittäin ollu tää 28" putki TV ikuisuuden ja vaik oikeesti tarvisin enemmän ehkä uutta läppäriä ni mun oli vaan pakko päästä tost eroon.
Ihan himmeetä ku iskin uuden telkkarin kiinni niin tuntu et olohuoneesta tuli tosi paljon avarampi vaikka se on paljon paljon paljon "isompi". Muutenki tykkään siitä miten tää uus LG´n 42" puhuu samaa kieltä muun huoneen kanssa toisin ku se vanha laatikko..
Yks iso syy miks halusin uuden telkkarin oli se et kaikis uusissa löytyy nii paljon paremmat liitännät, saa just esim läppärin kiinni. Mä ite katon aika paljon netti TV´tä ja koneelta leffoja ni tällänen laite vastaa mun tarpeita ihan täydellisesti. Keskiviikkona oli hyvä päivä lähtee ulos käymään ku kaikilla on vapaata helatorstaina, joten paljon tuttuja oli lähössä johonkin..
Mä päädyin jälleen The Tigeriin, oon nimittäin jotenki alkanu viihtymään siellä. Se on hyvien kulkuyhteyksien pääs, siel käy paljon tuttuja ja siel on todella laaja valikoima juotavaa baareissa, ja ennen kaikkee siel on hyvä meno! Se on aika erilainen ku muut mestat suomessa, se muistuttaa ihan jotain paikkaa joka vois hyvin olla jossain esim. Vegasissa tai Nykissä.
Meil oli hyvä porukka kasassa mestoilla, vaikka kysesenä iltana tapahtu monessa paikassa monet kaverit oli eksyny kans Tigeriin..
Tsekatkaa Alin "Blue Steel", ihan kurko!
Porukka pysy koko illan ihan kasassa kiitos Noonan pöytävarauksen, porukkaa meni, porukkaa tuli, mut se oli hyvä kohtauspaikka. Yleensä tollasis mestoissa illat menee ihan pilalle just sen takia ku isot ja joskus pienemmätkin porukat eksyy toisistaan, täl kertaa niin ei päässy käymään, thanks Noona!

Tulin himaan sit joskus aamuyöllä ja siel alkoki just kivasti samaan aikaan NBA itäisen konferenssin finaalipeli, ja jäin sit popparien ja limpparin kanssa valvomaan sitä aina puol seiskaan asti aamulla. Atleettiset jatkot?
Helatorstaina lähettii sit heti aamulla Kotkaan hakemaan mun hyvän kaverin venettä, olin aika rikki, mut silti lähin mukaan mun 3h NBA silmillä.. Ennen ku vene otettiin vedestä ylös ni käytiin pienellä ajelulla, ja oli kyllä pojilla hymyt herkässä, noita hymyjä tullaan toivottavasti näkemään monesti viel tänä kesänä. Äijjät oli ihan mehuissa.
Itse viihdyin kajuutan puolella, jossa oli ihan tosi kivat tilat, siel mahtuu syömää joku 4-5 henkee ja nukkuu muutama.
Köröteltiin Kotkasta Stadiin varmaa jotai max 70km/h koska meiän Jeeppiki oli aika pieni verrattuna lastiin, ei ollu nimittäin helppo ajaa tollasta yhdistelmää muutenkaan tääl kaupungissa pienil kaduilla, joten otettii oma aika ja päästiin ku päästiinki turvallisesti, ja ehjänä perille.
Oli mukava päivä poikien kanssa tien päällä, kiitos Timantti-T´lle ja Kekelle.Lopulta saatiin vene Hietsun päässä veteen ja botski pääs uuteen kotiin.
Pitkän meriaiheisenpäivän jälkeen lähinkin porukoille Helatorstain family dinnerille, faijja oli tehny ihan sika hyvää kanaa jonka se oli täyttäny sellasella arabialaisella muhennoksella, voin kertoa et oli aivan törkeen hyvää.
Vaik väsymys oli kova rankasta päivästä varsinki ku en ollu nukkunu ku muutaman tunnin oli mun pakko herää kattomaan taas korista aamuyöllä, täl kertaa oli Läntisen konferenssin finaalin vuoro ja game 2.
Oli aivan todella jännä peli, ne on kunnon trillereitä ku pelit on edenny noin pitkälle, ei yhtään harmita herätä kukonlaulun aikaan. Valitettavasti Lakers sai täl kertaa nenään muutamalla pisteellä, mut no worries, ottelu sarja on vast 1-1, lauantaina on seuraava peli!!

Täs on viel muutama ralli jota oon fiilistelly muutamien lähipäivien aikana, toivottavasti pidätte.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sul on kyl upee tyyli! Olis kiva nähdä jatkossa enemmänkin päivän asuja :) Voisitko tehdä jatkoa tolle edelliselle kysymys-vastaus -postaukselle? Varmaan tulis paljon kysymyksii :)

Joonas kirjoitti...

Tosi rento tyyli sulla ja niinku anonyymi mainitsikin ois jees jos tekisit vaikka ihan säännöllisesti näit päivän asuja :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

1.Ano:
Thanks, joutuu arvostamaan tollasia kommentteja!
Näillä näkymin enskuun puolesvälis tulee taas mini versio edellisest kysymys-video vastaus läpästä! Pysy kanavalla!

Joonas:
Thanks, kiva kuulla positiivisia kommentteja vaatteista joka on mulle niin tärkeä asia, mä en kuitenkaan tiedä et onks se "päivän asu" se mun juttu.. Sitä tekee vähän turhan moni..
Mut tulevaisuudessa voin yrittää ottaa enemmän vaatteita jotenkin mukaan postauksiin..

kiitos kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

sun blogia on vaan niin ilo lukee, ihanaa et joku jaksaa panostaa kunnolla tähän hommaan! ps. haluun tollasen mukin. haluun!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

2.Ano:
Thanks!
Ootko varma et haluut sen mukin, vai haluatko Phillyyn?

Anonyymi kirjoitti...

no haluun kyllä molempia, et hyvin arvattu! ehkä siis pakko lähteä phillyyn ja hankkia sieltä myös toi muki. niin ja tietty visiteerata love parkis!