Bad Hand News / Good Bacon News

Mulla oli tänää aamulla murtuneen käteni kanssa kontrolli joka tehdään aina viikko sen jälkeen ku murtumaa on ensimmäisen kerran hoidettu. Siinä kävikin just niinku pelkäsinkin, mistä aluks lääkäri jo varottelikin, murtuma on kiinni nivelessä ja se vetää sitä irti luusta joka tarkottaa sitä et jos ne ei koske tosiaan ni ne ei luudu. Voihan räkä toisin sanoen.
Lopputulos oli se et käsikirurgin konsultoinnin jälkeen joudun huomenna leikkaukseen, jossa yritetään tehä tälle asialle jotain.
Oon aika kusessa koska en o ikinä joutunu puukon alle, mut enemmän mua pelottaa piikkikammosena ne puudutukset jotka isketää kuulemma kainaloon jos ei aleta nukuttamaan. Kuses.
Nyt kun media löylyttää noista possujutuista mitä on meneillään maailmassa niin mä tälläsenä yhden miehen mediatalona annan oman näkemykseni asiasta. Don`t worry. Meksikon populaatiosta jollain promillella on koko tauti, ja muistaako kukaan enään sellasta asiaa kuin ilmastonlämpeneminen?? Ei. Ei niiin koska talouskriisi pysäytti ilmastonlämpenemisen. Antaa Median kauhoa ja keskitytään me siihen missä me ollaan hyviä, eli syömiseen.
Niin kuin alla oleva kaavio osoittaa niin tauti tarttuu pisaratartuntana, ei ruuan kautta.
Eli tätä ei kannata harrastaa jos pelkää tautia.
Pekonin syömistä ei siis kannata kaittaa sillä tauti ei tartu valmistetun lihan välityksellä.
t. kotilääkäri.

Vastaukset teiän kysymyksiin on nyt purkissa mut kuten arvata saattaa, huominen tapaaminen leikkauspöydän kanssa hidastaa niiden julkaisua, älkää siis vielä nousko barrikaadeille, ne ovat matkalla.

Ei kommentteja: