Maapallon merkittävin energianlähde

Vitsi oli lämmin viikonloppu! Ku astu rapun ovesta ulos oli ihan ku ois ollu jossain etelässä melkeen, kyllä nyt kelpaa! Tuntuu et se lämpö taas tuli yht´äkkiä, vähän hävettää nimittäin myöntää että ku perjantaina käytiin kaivarissa kattomassa kaverin järkkäämiä skeittikisoja mulla oli vielä villakangastakki mukana, olin aamulla iskeny sen epähuomiossa päälle.. Eipä sitä paljon kyl tarvinnu..
Ollaan Saran kans löydetty uus herkku kaupasta josta riittää molemmille herkkuperseille sopivasti, tollanen Magnum mini setti toimii paremmin ku hyvin! Ja viimeks ilokseni huomasin et niit pakettei on erimakusiakin, tähän asti ollaan ostettu näit mist löytyy Classic, Valkonensuklaa, ja Manteli jädet, kaikki ne uppoo ainaki tähän mieheen. Paketis on hyvä hinta/laatu/määräsuhde!
Lauantaina käytiinki kannustamassa rakkaan veljeni futisjoukkuetta Brakulla, sää oli jälleen enemmän ku kohdallaan.
Sain samalla veljeltäni lahjaksi hänen kultamitallinsa jonka he oli voittanu jostain turnauksesta muutama viikko sitten, olin todella ylpeä hänestä ! Ne ei o viel hävinny täl kaudel yhtäkään peliä!
Matkalla sinne Brakulle törmättii ehkä blingeimpään prätkäkypärään ikinä! Got glitter?
Edelleen käsi paketissa, joten oon vieläkin päässy nauttimaan siitä et saan kököttää pelkääjän paikalla ku Sara toimii shaföörinä..
Ajettiin helteessä auttamaan Saran porukoita pihatöissä, ja tehtiin siel uus polku laatoista portilta ovelle. Vaikka mulla on normaalisti peukalo aika keskellä kämmentä näissä raksajutuissa ni tän mä tiesin kuinka homma etenee koska siit ei kauaan ole ku telkkarista tuli joku ihmeen piha & pirtti ohjelma mis ne teki vaastaavanlaisen setin.
Samalla ku byggailtiin kiviä järjestykseen oli janojuoma helteessä paikallaan ja anopin kaapista löyty allekirjoittaneen yks lempi märkyys, Kulta Lonkero. Aika todella harvoin tulee nykyää juotua mitään alkoholia, mut kun tulee niin tää on ihan kupissa, todella hyvää!
Polusta tuli tosi kivan näkönen ja ennen kaikkea suora. Asennettii sinne viel tän jälkee pieni lähde josta saattaa ehkä tulla joskus viel kuvia kun piha on saatu koristeltua loppuun.. Kyllä nyt kelpaa tallustella kotia..
Ku hommat oli hoidettu oli pienet lepohetket paikallaan ennen ku nostettiin kytkintää seuraaville mestoille.. Monet ei mieti et yheyttämisen kautta maailman tärkein energianlähde on aurinko, koska se tuottaa kasveille ja luonnolle suurimmanosan sen tarvitsemasta energiasta, ja jos miettii tarkemmin niin suurinosa meiän ravinnosta tulee kans maasta viljelyn sun muun kautta.. Mut ennenkaikkea kyl se aurinko tekee hyvää mielellekkin..
Idästä iskettiin Länteen sillä eräällä lapsuuden kaverillani oli synttärit ja hän oli hoitanu Espoosta nätin saunatilan ihan rannan lähettyviltä bileitä varten. Aurinko paisto suoraan kattosaunan terassille ja siel oli mitä otollisemmat oltavat ottaa mieheen ja grillailla.
Vaikka oltiinki jossain tyyliin 4. kerroksessa oli maisemat silti enemmän ku kohdallaan, ja sielt näky Pasilan radiotornit ja Ylenki talonkulma pilkotti sielt puiden takaa..
Oli itse mahtavuutta saada vanha porukka kasaan kun ystäväni Vesakin oli viimein palannut Australiasta vaihdosta.
Otaniemessä vissiin sijaitsee aika paljon jotain teekkarien asuntoloita ja muita tiloja, ja opiskelija meininki tuli esiin vaikka sitä ei olisi halunnut huomioida mitenkään. Näitä viuhahtajia oli kaiken kaikkiaan noin kokonaisen jääkiekko joukkueen verran, heheh..
Opetus: Mitä syvemmät juuret, sitä vahvemmat oksat.
Me oltiin vissii joko ajettu jonku päälle samalla ku parkkeerattiin auto, tai sit me oltiin vaa parkkeerattu murhapaikalle. Tai vaihtoehto C: tää on kans joku teekkaripila.
Sunnuntaina rikottiinki lämpöennätyksiä ja me tietentahtoen ei lauantaina lähtetty mihinkään remuamaan vaan lähettiin aikasin kotiin nukkumaan, ja vaikka yöllä vaihteeks katoin livenä NBA korista ni taistelin itteni aikasin ylös ja lähettiin hietsuun..
Ku saavuttiin mestoille kävi ilmi ettei me todellakaan oltu ainoita ketkä oli päättäny tulla nauttimaan helteest rannalle.. Aika todella todella paljon porukkaa...
Loppukevennyksenä kerrottakoon et tää on viimeistään se merkki et kesä on tääl ku tää vakkari hannu nähdään pujottelevan pitkin Helsingin katuja mitä mainioimmissa varusteissa kesästä toiseen.. NYT SE KESÄ ON VIIMEIN TÄÄLLÄ!

3 kommenttia:

JenBunny kirjoitti...

haha mahtava postaus :DD hajosin viimestään tohon überseksikkääseen rullaluistelijaan :DD

Anonyymi kirjoitti...

hahhahhaa paras postaus aikoihin :D huh huh ku kikattelin täällä :D :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

JenBunny:
Hahaha, Thanks.. Ekan kerran ku nähtiin toi jantteri muutama vuos takaperin ni meki repeiltiin, mut nykyää se on jo melkee aika creapy..

Ano:
Kiiitos!