Älä Löi! En ole Hhurrit!!!

Lämpöaalto jatku viel maanantaina, kyllä miestä lämmittää tollanen mittarilukema, niin henkisesti kuin fyysisestikkin.. Oli ihan kirkas taivas! Tuntuu et suomalaiset flippaa ihan totaalisesti heti ku säät vähänki lämpenee, terassit ja puistot täyttyy ihan välittömästi ihan ku seuraavana päivänä ois jo tyylii talvi..
Mä iskin duunin jälkee stadiin radiohaastikseen, mä yritin toimia konsulttina/ skedeopettajana muutamalle jannulle jonka haaveen muutaman skeittitempun oppimisesta radio X3M halus toteuttaa. Kysyin mitä muita unelmia ne on täyttäny, ni joku 14v mimmi oli päässy hyppää laskuvarjohypyn, ja joku jantteri oli päässy ajamaan panssarivaunua, sen jälkeen musta oli vaikea ymmärtää miten tää meidän skeittisessarit täytti heidän kriteerit mut jäbät ainaki vaikutti ilosilta ni se riittää mulle..
Sain kiitokseks haastiksesta hienon tee paidan ja kahvimukin, en ehkä tuu ikinä pitämään sitä päällä mut teksti on kyl kieltämättä hauska..
Koko sessarit oli erittäin sekavat koska tyyliin ainoo juttu mitä mä osaan sanoa ruotsiks on et "Jag är din skedelerare" ja ne jäbät ei taas oikee ymmärtäny suomea eikä kauheesti osannu englantia ja se oliki kauhee kolmenkielen solmu koko tapaus. Siitä huolimatta ne vissii iskee sen huomen keskiviikkona pihalle klo 18-20 välisenä aikana ja sen voi kuunelle täältä. Illalla lähettiin Saran kanssa täyttämään meidän kansalaisvelvollisuudet äänestysuurnilla, tokan kerran tänä kesänä lähettii Jopolla liikenteeseen löysästä takakumista huolimatta kaks pääl.
Niin paljon numeroita... Niin paljon nimiä... Vaikea päätös.. Pääasia on se et käy äänestää!! Jos ette ennakkoon käyny äänestämässä ni ens sunnuntaina mars mars Kreivi Krapulasta huolimatta uurnille mars mars.
Ihan paras tapa polkee kaks pääl sillee et tarakal istuva polkee ja edes istuva ohjaa! Sillon ei tarakalla istujan jalat roiku ja kolise pitkin maita ja mantuja.. hei, hhhmmm .. ihan ku tuol pussissa ois Magnum mini paketti.. näyttää ihan...
Meiän sisäpihan puidenkukat on alkanu kukkii ja ne näyttää melkee yhtä hyvältä ku Sara sen Guessin farkkushorteissa, mut ei ihan.
Tehtiin pitkäst aikaa hienon äänestysurakan jälkeen kun äänestäjän painava kivinen taakka oli pudotettu harteilta vähä burritoja himas. Oon aina diggaillu laittaa kanaa sinne väliin mut koska lähiaikoina oon rakastunu tulisesti jauhelihaan kokeilin ekaa kertaa iskee sitä tähän ateriaan ja mulla on kaks sanaa sanottavana, Me like.
Viimesen 5 1/2 viikon aikana mua on alkanu kypsyttää suihkussa käyminen ton mun käsipaketin kanssa ja koska tänää oli se päivä ku multa poistettiin ne metallit tuolta ni salaa toivoin et tää ois jääny vikaks kerraks mut...
Mun lekuri oli täl kertaa Hertsikas, olin varmaa viimeks joku 1,5v sitten metrossa, oli ihan turisti olo! Ostin lipunki!
Luojan kiitos kaikki oli niinku piti, sormi oli pysyy paikoillaan ja parantuminen oli sujunu niinku oli alunperin suunniteltu..
Se tarkotti sitä et noi röntgenissä näkyvät metallit jotka vissii ajo siel samaa asiaa kukkakeppit voitiin viimein poistaa käsikirurgin toimesta.. Mä olin ihan kusessa.
Vähän niinku pelkäsinki, se jouduttiin leikkaamaan ihan kunnol eli myös tikkaamaan, se tarkottaa et ainaki seuraavat 3 päivää joutuu käymää suihkus sen hi#¤n muovipussin kanssa, mut mikä mua eniten ottaa kupoliin on se et en saa uida tai mitää seuraavaan kahden viikon aikana, enkä oikee kauheesti muutenkaan käyttää sormea, joka tarkottaa et mun matkan aikana Biarritziin mä en pääse surffaamaan, enkä edes mereen uimaan. Harmittaa todella paljon.. Noh.. Eikai sille voi mitää muuta ku antaa parantua rauhassa.. Ja törkein läppä oli et lekuri unohti laittaa siihen eka ne tikit, olin jo postumassa vastaanotolta ku huikkas mut takas et hei me unohdettiin ommella se sun käsi.. kelatkaa..
Fireworks, nuff said.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten Sara pysyy noi hoikkana jos vedätte magnumin mini puikkoi päiväst toisee?

Anonyymi kirjoitti...

vaikutat aika lesolta jätkältä.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

1.Anonyymi:
Varmaan joutuu syyttää hyviä geenejä ja toimivaa aineenvaihduntaa :)

2.Anonyymi:
Itsevarman ja leson raja on erittäin ohut ja harmaa. Usein itsevarmuus on yhtä kuin motivoitunut, mä pyrin olemaan 120% just sitä, ja saattaa että välillä helposti vaikuttaakkin siltä että raja ylittyy..

Anonyymi kirjoitti...

mä taas voisin puolestani sanoa, että ihailen sun tapaas elää! juurikin se motivoituneisuus näkyy ja kauas ja sehän on hittolainen vaan hyvä asia. elämästä pitää nauttia ja monet suomalaiset saattaa mieltää sen lesoiluks. sara on kaunis ja näytätte hyvältä yhdessä! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Tään myös asia joka on mun mielestä positiivinen asia: mun blogi jakaa mielipiteitä. Jos tuolla on ihmisiä jotka vihaa, ni siellä toivottavasti on myös niitä jotka tykkää ihan yhtä täysii ku jotku vihaa.
Yritän nauttia tästä lyhyestä elämästä täysin rinnoin.
kiitos palautteesta!

Anonyymi kirjoitti...

moikkelis!

Ootko siis puoliksi Libanolilainen, vai kokonaan? Oletko syntynyt Suomessa? Voisit tehä postauksen missä kerrot nuoruudestasi ja muusta kivasta. Onko Sara kokonaan suomalainen?

Diamonds and Pearls kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Mä oon puoliks libanonilainen isäni puolelta mutta olen syntyny suomessa.
Ainoo mutta on se että mulla ei paljon lapsuudesta ole "matskua" enkä haluais tehdä mitää ilman kuvia.. Mut idea on hyvä, laitetaan korvan taakse! Sara on joo ihan suomalainen vaikka se vois ihan hyvin joku coctaili ollakkin ulkonäön perusteella.
Kiitos viestistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Jag är din skedelerare" Hahahahaha ihanaa :D Siis oot vaikuttanu niin symppikseltä ihmiseltä mäkkimainoksissa, että kun kuulin sun blogista kiirehdin lukemaan sitä, ja oh boy me likes! Tulee vaan niin hellyttävä olo näistä sun postauksista et aww miksei toi oo mun veli/kaveri?:DDD Vaikutat ihanalta ihmiseltä. Ja oon niin kyllästynyt kaikkien bloggarimisujen juttuihin että loistavaa lukea postauksia miesnäkökulmasta.

AMABLE kirjoitti...

Tää on ehdottomasti mun yks lemppariblogeista ja oonki seuraillu sua jo pitkään anonyymina! :)

Anonyymi kirjoitti...

ooou laitoin mun mainostoimistolinkin kautta jo kauan sit terveisiä, et pliis tätä poikaa enemmän niihin mäkki-mainoksiin ja siinähän sitten ruutuun taas tupsahdit! ps. et ehkä vois olla yhtään söpömpi ja tyttöski on huisin kaunis :D täsä tällanen pieni ylistys ankeeseen torstaihin. ähä ähä

Diamonds and Pearls kirjoitti...

anonyymi:
Kiitos ja kumarrus. Joo meitä mies bloggaajia on kuulemma suomessa kaikista bloggaajista noin 3%, eikä se ole paljon..
Kiva jos tykkäät blogista!

Amable:
Kiva ku uskaltauduit kommentoida nimellä! Kiitos tuesta!

Anonyymi:
Aijjaa no nyt se sit viimein selvis miks mua on pyydetty sinne sit joskus uusiks :)
Kiitos kohteliaisuuksista.

Anonyymi kirjoitti...

hahha kiva unohtaa tikit, miten se on mahdollista? :D tiiän tunteen tosta muovipussista sun muusta, mullaki murtus kerran käsi paketissa kesällä... niin ärsyttävää!
xx

sofia kirjoitti...

herranjumala saran ripset<333