Hossegor

Yks ilta ku oltii Biarritzis meil oli mahis päästä käymään pienen matkan päässä sijaitsevassa Hossegorissa joka on aika surffipainotteinen kylä. Musta on siisti vaan päästä näkemään tällee uusia paikkoja vaikka niis ei oiskaan paljoo mitää ihmeellistä.. Digaan vaan siit kultakala efektistä.. Vau, taas uus paikka!! Säät oli muutenki Atlantin reunalla tosi vaihtelevia, saatto saman päivän aikana sataa ihan kaatamalla ja sit kuitenki olla paljon poutaa, mut mikä kivointa oli koko ajan kyl lämmin!
Mä löysin oman paikkani Hossegorista välittömästi! Kui rento näköala olkkarin sohvalta!?!?
Olin ku himassa!
Vaik vähä alko myrskyämäänkin yhessä vaiheessa, ni silti sitä lähes aina seuras auringonpaiste!
En muista millon oisin viimeks pelannu tätä peliä, ja en tiedä oliks se mun Itä-Eurooppalaisten kollegoiden hyvä seura vai mikä mut oli niin hyvät pelit ettei mitää rajaa!
Okei, ei mitää niin gourmet safkaa miten Biarritzis, mut silti ihan törkeen hyvää! Nää wurstit oli nii maukkaita et ois tehny iskee tuoppi täytee niit ja nami nami..
Jos nää kanavartaat alkaa houkuttaa niin kannattaa mennä Helsingin Forumin kellarissa sijaitsevaan Habibi nimiseen ravintolaan ja tilaa Shish Tauk, siin on Stadin parhaat kanavartaat!
Oikeestaan se syy minkä takia me ylipäätänsä lähettiin sinne Hossegoriin oli se että siellä oli pienimuotoset bileet mun kaverin Janin kunniaks jonka oma pro kenkä DC:ltä julkastaan pian ja nyt oli aika juhlia tätä hienoa miestä ja näitä tossuja.
Oli ihan mahtavaa ku tuntu et sen paikan omistaja oli eniten humalassa kaikista läsnäolijoista ja hän sitten innostui tarjoamaan koko mestalle ihan suuvedelle maistuvia shotteja jotka piti vetää sinä aikana ku baarimikko sytytti jollai gasolla baaritiskin liekkeihin, ja ennen ku ne sammu piti lasin olla tyhjä.. Paikallinen tapa?
Loppuillasta meno Rock Foodissa alko olla jo aika katossa ja oli kyl hieno ilta jälleen kerran!

3 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

päheet tossut! ei maisemissakaa valittamista :D

Anonyymi kirjoitti...

Myydääks noit siis Suomeski sit? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan ylisöpö toi sun eka DC-kuva. :)