Viikon 27 Kotiläksyt

R.I.P MJ.Yks ilkeimmistä jutuista koskien tätä koko maailmaa mullistanutta surunäytelmää oli kyllä juorubloggaajan Prez Hiltonin kirjotus, joka ilmesty nettiin siihen aikaan kun uutisiin saatiin tieto siitä että MJ oli viety sairaalaan. Hän kylmästi viittas et se on pelkkä promostuntti. Kun tieto kuolemasta tuli julki poisti hän tämän kirjotuksen jonka onnistuin hoitaa tähän. Tää kuolintapaus meinas rikkoa koko internetin, lue lisää täältä.

Me lähetää nyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Portugaliin viikoks ottaa lonkkaa ja tää on eka ihka aito lomamatka pitkään aikaan. Sen vuoksi yritän pysyä poissa netistä vaikka se tuntuuki nykyään olevan, puhelinluettelo, navigaattori, matkaopas, kuvapankki, kaveri, neuvonantaja ja paljon muuta. Yritän ottaa mahollisimman paljon lonkkaa vaa siel ja nähä uusia paikkoja, ja tottakai olla Saran kanssa koska tää on meiän ainoo yhteinen kesäloma viikko.

Mä oon täs jo vähän pakkaillu ja täl kertaa otan messiin kunnon rantalomalaisen varusteet! Snorkkeleille ja laseille toivottavasti löytyy käyttöö siel kirkkaissa vesissä, ja toi pieni kylmälaukku toivottavasti tulee olee apuvälineenä siinä mun "corona mainos" tavotteessa josta mainitsin edellisessä kirjotuksessa!
Oltii tänää kirpparil myymässä jonka jälkee käytii syömäs kakkua jonka mun rakas äiti oli leiponu johonki kilpailuun.. Siel oli sisäl mansikoiden lisäks sellast kermajuusto / piparminttu cremeä ja aijaijai ku oli hyvää!!! Minttu toi mukavasti raikkautta tohon settiin..
Koska oon huono olemaan pitkään paikallaa etenkin rannalla ipodi auttaa vähän mut kävin silti ostamassa ittelleni pientä tekemistä hiekalle. Rubikin kuutio kuuluu about melkee yleissivistykseen enkä ikinä o ratkassu sellasta ja nyt mul on koko viikko aikaa pohtia sitä!
Sara sekotti sen mulle valmiiks ja ekan 3 minsan räpeltämisen jälkeen oon ihan kahvil ton kapistuksen kans et miten ihmees se pitäs ratkasta, mut ajan kanssa... Mä oon lomalla mul ei o kiire mihinkään!
Mult on moneen otteeseen pyydetty laittamaan linkkejä kehiin niist blogeista joita ite seuraan, ja nyt ku oon lähös pois hetkeks niin on oiva mahollisuus iskee teille klikkailtavaa kehiin siks aikaa ku mä makailen kuumalla hiekalla Euroopan reunalla.

Blogi jota seuraan kaikkein hartaiten on Kanye Westin blogi, sitä päivitetään tosi usein ja siel on aika pitkälle kaikista samoista aiheista artikkeleita jotka mua kiinnostaa, muotoilu ja arkkitehtuuri, musiikki, vaatteet ja kengät, gadgetit etc.. Olin fiiliksis toissapäivänä ku olin postannu sen Ciaran uuden "Work" videon ja kehunu niit plehoi, niin vasta SEURAAVANA PÄIVÄNÄ Kanyen blogilla postaus ylistäen niit asuja, hahaa! Mä ehin ensin!

Tätä mä oon seurannu jo aika pitkään, tän blogin takana on Jon Buscemi joka on suunnitellu mm. DC´lle muutaman malliston milleniumin alussa, hän on aina ollu visionääri, kulinaristi ja hän kirjottaa aika pitkälle kaikista gourmet safkoista ja luxus tuotteista. Nykyään heillä on vaate ja kenkä brändi nimeltä Gourmet, ite omistan vaan yhet niiden lenkkarit but digaan brändistä ja blogista.


Streetwear muotiin ja katukulttuuriin ylipäätänsä keskittyy nää seuraavat muutamat saitit jotka päivittää nii usein et twitteris tulee melkee veemäisen paljon noilt viestei, mut se on toki hyvä asia koska se tarkottaa et nää on todellakin ajan hermolla.
Tää saitti on must siisti ku siel yhdistyy yleiset kolumnit kaikest vaatteista, julkkiksista, leffoista etc.. et se ei oo vaan vaatteita, vaikka kutsuukin itseään miesten "buyers guidiks".


Tän jäbän blogiin pystyn jotenki samaistumaan parhaiten, se hehkuttaa aina samoi juttui mist oon itekkin fileis. Se asuu losissa ja se tekee video postauksia liittyen just streetwear kulttuuriin ja musiikkiin ja kaikkeen siit ympäriltä, JA se skedee kans!

Paras skedesivusto täl hetkellä, kovaa materiaalia joka päivä. Täl hetkel alkanu 2. s.k.a.t.e. skaba.

Tän blogin takana on yks mies joka on tehny vaikuttavan uran musiikin saralla, tuottaen mm. De La Soulia, Kornia, etc.. ja hän kutsuu myös itseään katumuodin suurlähettilääksi ja on Grammy palkittu taiteilija. Kannattaa koluta nää mutenki siistit sivut läpi, etenki blogi ja portfolio.


Mä tykkään paljon kaiken maailman ihme vempeleistä ja elektroniikasta ja tää on yks parhaista saiteista sitä varten.


Vähän vastaavanlainen suomenkielinen sivu joka on kans ihan hyvin mukana pelissä näis hilavitkutin jutuis on ite hilavitkutin.


Juoruja ja ylipäätänsä kaikkii perus 7 päivää tyylistä viihdettä on joku kiintiö saatava täytee viikossa ja siihen päämäärään pääsemiseks on nämä seuraavat sivustot sopivia.


Nää sivut ei ole iloa silmälle mut, oli pakko laittaa koska varmasti herättää mielipiteitä, naurua, inhoa ja muita tuntemuksia ihmisestä riippuen.Mul on kans jonkin verran tuttuja / kavereita jotka kirjottelee blogeja ja niitä tulee seurattua ihan sen takia et on joku kontakti blogimaailman ulkopuolella. Toisin ku kaikki melkee kaikki noi aikasemmat ni nää on kaikki sivustot suomalaisia.

Tuukka kuuluu mun kans siihen pieneen vähemmistöön joka kulkee nimellä "heterot miesbloggaajat".


Mari lähti kesäks Agia Napaan eikä sil o paluu lippua, joten päivitykset on tätä nykyä aika harvassa mut todellaki tutustumisen arvonen.


Lauran veljen kanssa mä asuin intin läpi viereisessä punkassa.


Mun blogi mentori.


Mrs. V on yks parhaiten pukeutuvista henkilöistä jota tunnen!


Taral on lupsakka ote elämään, joutuu arvostaa.


Ehkä hienoin kuva ikinä blogin bannerissa!


Noissa toivottavasti riittää teille luettavaa ja ihailtavaa sillä aikaa kun oon reissussa.
Mä kuitenkin tänään sain ekan kerran lisättyä kännykästä kuvan Twitteriin, ja se on nopeeta ja helppoa, ja aion ens viikolla ja ylipäätänsä tulevaisuudessa iskee sinne paljon kuvia jotka on ihan siis semmosia juttuja jota ei välttämättä blogiin asti pääse mut toivottavasti kuvat ja max 160 merkin teksti on tarpeeksi kiinnostava että se saa sut klikkaamaan linkkiä joka blogin oikeesta laidasta löytyy "diamonds and pearls @ twitter" tekstin alta. Eli ens viikol ei ole tulossa postauksia mut aina wifin löytyessä jotain random kuvia siis Twitteriin on tulossa.
Mun piti kans tehä taas se kysymys-vastaus-juttu kuun puolevälis mut toi Biaritzin matka vähän sotki aikatauluja, MUTTA nyt on siis mahdollisuus iskee kommenttina tai sähköpostilla kysymyksiä ja kun palaan matkoilta niin vastaan jälleen videolla teidän esittämiin kysymyksiin. Tällä kertaa kuitenkin valitsen vain 3 kysymystä johon vastaan.
Joten kysymyksiä taas eetteriin!!!

Lopuks viel muutama ralli jota oon fiilistelly viimiset muutaman päivää, toivottavasti tekin pidätte.
Tätä Drakea kannattaa pitää silmällä, must tuntuu et se tulee olee seuraava iso nimi.


Yeezy.

TTT.

J.Fox:


Mukavaa viikkoa kaikille. Pysykää kanavalla Twitpiccien avulla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa välillä lukea myös miesbloggaajan juttuja. Itsekin seuraan muutamia noista, joita linkkasit ja sain muuten pari uuttakin seurattavaa -kiitos sulle!

Ja hei sulla on luettava blogi ja käyt näköjään paljon matkoilla ja niitä kuvia on enemmän kuin kiva katsoa.
P.s miten sulla on varaa reissata ympäri maailmaa noinkin suhteellisen aktiivisesti?

Tuukka kirjoitti...

Kiitti maininnasta ja hyvää lomaa! Keep us posted.

-Tuukka

Pääkkönen kirjoitti...

Hei, mä haluaisin kysyä sulta

Sanoit tuossa joku aika sitten Niken Air Yeezyistä näin:

”Mä en osaa sanoa muuta ku et mä oon todella fileissä et mä sain nää kengät hankittua vaikka sen eteen joutukin kökkimään useita tunteja yötä myöten kylmässä, mut täl hetkel tuntuu silt et se oli täysin sen arvosta! Nykyään lenkkarit on kuten osakkeet, ne on sijoituksia, vaikka pankki ei niitä pahemmin varmaan luotota... vielä !

Mitä tarkoitit sillä, että lenkkarit on niin ku osakkeet? Jotain sellastako, että esimerkiks vaatteilla ja kengillä on merkitystä pääoman kasvattamisen mielessä? Omistamalla tiettyjä tuotteita, ihmisen arvo tietyissä piireissä ikään kuin nousee ja mahdollisuudet tienata lisää paranee?

Olis kiva kuulla vähän tarkempaa analyysia sulta tosta asiasta! Kiinnostaa kuulla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti näist, alan seuraan ainakin joitain näist :)