Zeus, Voisitko Lopettaa !?!?

Viikonlopun aikana mä oli jo ehtiny unohtaa ihan kokonaan et minkälainen se suomen kesä oikeesti on. Eipä siinä taas kauaan menny ku Zeus alko hommiin ja se saa tuntea niskassaan. Aamulla heräsin, sato vettä. Menin töihin, sato vettä. Kävin syömäs, sato vettä. Menin kaupunkiin, sato vettä. Tulin kotiin ja kirjotan täs, edelleen sataa vettä. Kaupungilla kuitenkin löysin jotain positiivista nimittäin mä en poikaystävänä tiedä mitää kivempia paikkoja tehdä ostoksia wifeyn kanssa ku tälläset mestat mis on poikaystäviä varten tollasia todella todella mukavia löhötuoleja jos voi lööbailla sillä aikaa ku mimmit ihastelee kankaita ja nappeja sun muuta. Tollasia pitäis olla useemmissa kaupoissa..

Tunsin oloni tänään ihan varottavaks liikennemerkiks vaatteiden värityksen takia, tai ei vaatteis mitää mut kaikki mun mustat sateenvarjot on solmussa.. ja ainoo ehjä oli tää keltanen.. So watch out.
Rakastuin Jenkkiläs joskus tähän Welchin rypälelimppariin joka on aika makeeta mut silti jotenki ihan super hyvää, ja löysin tätä nyt K-kaupasta, olin todella fiilareissa ku se osu silmään. Purple Pu Purple !!!
Oon kans rakastunu tähä Reiluun leipään, se on ihan sika pehmeetä! Vaikka unohtas pussin auki sun muuta, silti se ei vaa kovene. Se on sika hyvää ihan tollasenaan tai sit uppoo kans paahdettuna, ainoa huonopuoli täs leiväs on se et sitä ei löydy oikee mistää!! Mulla ainaki on takana monta kauppareissua ku mulle on jouduttu myymää ei oota.
Löysin kans Kampin Unskasta muutaman DC´n tuotteen. Mul oli joskus way back muutama DC´n paita mis oli vähän vastaavanlainen maisemakuva, ja tää värimaailma iski mun silmään, ihan melkee sen takia et jostain syystä mul ei oo yhtäkään tälläst harmaata paitaa kaapis täl hetkel.. Nyt on!
Löysin kans just siistin New Eran, kunno pyjama kangasta.
What´s up Nukkumatti? Nyt kun sain ne metallisetit pois sormesta, ni mun pitäs kauheesti jumpata sitä. Saan jo ihan mukavasti liikuteltua sitä mut on kyl melkee kuuden viikon ajan paikallaan ollu sormi aika voimaton ja tosi vaikee liikuttaa. Kävinkin ostamassa lääkärin määräyksestä hienon pallon josta tulee nyt mun paraskaveri seuraavaks muutamaks viikoks. Sitä pitäs nyt sitte pyöritellä ja puristella et saa käteen lisää poweria takas.
Mun mielestä se pitäs nimetä! Ehdottakaa jotain hyvää nimee sille, jotain parempaa ku Paavo-Pallo! Nyt tarvitaan tälle pallolle nimi!
Ennen ku lähen lauantaina sinne Biarritziin johon on muuten luvattu seuraavaks kymmeneks päiväks sadetta ja ukkosta mä tuun tarviimaan tätä retkituolia yhteen tosi tärkeeseen juttuun, mutta mä en vielä paljasta mistä on kyse! Anyway oon fiiliksissä siitä.

Mä oon fiilistelly tätä biisiä ihan sikana, ja tänää siit viimein julkastiin musavideo mis on Rihanna kans. Siitä on muuten huhuttu sen jälkeen ku Ri Ri´n ja Chris Breezen suhde hakattii poikki jonka jälkeen Rihannan nakukuvat tuli julki et sil ois ollu jo joku uus mies melkee heti, ja nyt se on muuten vaan pyörimäs Kanyen videolla.... 1+1 ???


Huomen ehkä viel jotku mini jutut ennen ku lauantai aamuna zoom zoom lentsikal Ranskaan PAU! Mut älkää odottako liikoja, tänää joutuu taas valvomaan koska yöl pelataan NBA koriksen eka finaali peli Orlandon ja Lakersin välil eikä sitä voi olla kattomatta!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi leipä on täydellistä!!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Word!

Anonyymi kirjoitti...

kirjoitat paljon tyhjää tyhjästä. jos elämässäsi ei todella tapahdu mitään mainitsemisen arvoista, etkö voisi pitää sitä hiljaiseloa.

Anonyymi kirjoitti...

mitä ilmastonmuutos merkitsee sinulle?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Mä kirjotan "päiväkirja" tyyppistä blogia, aina ei elämä ole arkea kummempaa valitettavasti.
Mun mielestä kivat ostokset ja kokeilemisen arvoiset tuotteet ansaitsevat saada oman hetkensä.

Anonyymi:
Viimesen vuoden aikana sen merkitys mulle on kasvanu huimasti ja oon mielestäni parantanu omaa "jalanjälkeäni" huimasti menneistä, vaikka se ei ehkä blogini kautta välttämättä tule esille niin vahvasti. Eniten mua kuitenkin harmittaa se että lukuun ottamatta Prius mainoksia, talouskriisin alettua koko asia lakastiin maton alle. Jossain olikin hauska teksti jossa mainittiin että:
Taantuma pysäytti ilmastonmuutoksen.

Anonyymi kirjoitti...

Muuta Turkuun, täällä sitä on joka kaupassa(siis leipää) ....ja kaikki asiat vähän muutenkin paremmin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno päivänasu ja uus lippis! :)

Anonyymi kirjoitti...

pöljä anonyymi, eihä tätä blogia tarvii lukee jos ei tollaset asiat kiinnosta.
mutta anyway musta ainaki o symppistä ku hehkutat jostain leivästä. hohoo. iha rempsee tälläne blogi. (y)

Anonyymi kirjoitti...

sul on huikee blogi, me like ;) really. ja toi bread on mustki ihan best, arvaa mist haen sitä ain.. tietenki leipäjonost, ilmatteeks viel ja sitä on aina tarjol sato tai paisto :) joten jonon hännille siitä vaan!!!! mut tol naamal pääset kyl salee jonon ohi, otat viel eukkos messiin ni johan lohkee vuoden leivät !

t. kallion kinGi

heini kirjoitti...

khuul

Anonyymi kirjoitti...

RAUNO.

-siis pallon nimeks

Anonyymi kirjoitti...

toi pallohan on selvästi finger ball

Anonyymi kirjoitti...

Video ei enää näy. This video no longer exists. Mikä toi sikana fiilistelty biisi mahto olla? :)

Anonyymi kirjoitti...

"Taantuma pysäytti ilmastonmuutoksen"
-ethän sä nyt voi olla tosissasi?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä en ole sitä mieltä, vaan se oli jonkun lehden artikkelin otsikko. Tässä viitattiin siis mediaan.
Jos asiaa ajattelee tarkemmin, niin siinä on päässyt käymään, kun talouskriisi alkoi ei enää mediassa ole näkynyt ympäristönsuojelusta mainoksia ja se on ollut mediassa huomattavasti vähemmän esillä.
Sääli koska eihän sitä tietenkään ole pysäytetty.