Mittumaari

Nyt on Juhannus takana, ja se tarkottaaki sitä et kolmen viikon päästä alkaa taas jäävuorot pyörimään ja kiekkokausi alkaa taas.. Mut onneks täs on kesää viel jäljel ennnen ku tarvii alkaa miettii talvea. Meil oli tosi iisi midsommar, vietettiin se hautausmaa henkisessä Helsingissä.. Tääl ei oikeesti ollu ketään. En o ikinä nähny Mannerheimintietä noin tyhjänä..
Oli hienoa ku ei puhelin soinu, ei ollu mitää kissanristijäisiä ja pääs ihan rehellisesti nollaamaan, ja sen mä tein, nukuin nimittäin to-pe yönä 14 tuntia, ku normisti nukun max 7h yös.. Oli hienoa levätä.
Mul oli juhannuksen suhteen yks ainoo päämäärä: Mä halusin syödä hyvin ja grillata.
Iskettiin Saran porukoille grillaamaan, ja siellä meitä odotti viimeistelty piha jonka kimpussa viimeks oltiin talkoissa. Viimeks me laitettii noi laatat tolle polulle ja kaivettiin altaalle kuoppa ja nyt ne oli sit fiksattu loppuun ja must siit tuli kyl aika kiva.
Mä en juonu koko Mittumaarina tippaakaan alkoholia mut silti näin tähtiä melkee koko viikonlopun...
Miks avaruus on niin kiehtovaa?
Korpraalin Wilhelmit tunnistaa aina ristiviilloista, aina.
Tää kuva on aika turha koska kaikki varmaan huomas ettei missään vaihees ollu mitenkää kauheen lämmin.
Sunnuntaina ku aurinko viimein tuli esiin pilviverhojen takaa lähettiin lintsille, koska kyl siel pitäs käydä aina kerran kesässä ihan kunnol, ostettiin rannekeet ja kaikkee.
Kaihdinlasit on "so last season".
Me mentii kaikkii laitteisiin mitskä keinu, pomppi, pyöri, hyöri ja meni lujaa, ja minä joka omistan herkän vatsan ja tuun todella helposti merisairaaks en kyl kestäny sitä hupia pitkään, oon vissii tulos vanhaks.. Joten päätettii pitää pieni breikki ja lähdettiin vuorostaan mun porukoille grillaa..
Mul oli oikeesti todella huono olo.. mut onneks pieni lepo ja..
hyvä ruoka auttaa aina..
Heti ku oli syöty ja levätty kaikki huiputukset ja puiputtimet ja heikuttimet kehosta pois menti viel muutamaks tunniks takas Lintsille ennen ku se meni poseen..
Vekkulaan ei vaan kyllästy!!!
Loppua kohden taas alko miehen mahassa ottaa sen verran et muutaman kerran joutu jo posket olee pullollaan tietämättä siitä seuraako siitä mitään vai ei, mut onneks pysy hyvät grillimätöt sisällä kuitenkin loppunasti täl kertaa, silti vikan kiekan suosiolla seurasin sivusta...
Musta on aika hienoa nyt kun on kirjottanu blogia jo yli vuoden ja voikin nyt tehdä viitauksia vuoden takasiin juttuihin! Mitä viime Juhannuksena tapahtui? Lue täältä.
Tää biisi soi salettii jossain Vero Modassa tälläkin hetkellä.. Eurokesä!

7 kommenttia:

anna kirjoitti...

Sulla on kiva blogi :)

ida kirjoitti...

onks sara tehny jotain mallinhommia?
tykkään blogistas <:

Mii kirjoitti...

Heh kandee vetää matkapahoinvointilääkettä ennen huvipuistoja. niin mä meinaan tehdä, ei myöskään sisuskalut kestä tällä iällä sellasta kieputusta.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

anna:
Kiitos! :)

Ida:
Kiitoksia!
On sara joskus ollu kameran edessä kai..

Mii:
Kiitti vinkistä, mä nimittäin tuun merisairaaks jo about ruotsinlaivalla ennen ku ollaan ees päästy satamasta ulos.. Ens kerral ennnen ku isken isohupi rannekkeen kii ranteeseen otan kyl jonku napin....

Anonyymi kirjoitti...

sut on niiin spotattu tänään espalta ajelemasta jopolla leveen hymyn kera! :))

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Word. Aurinkoisel sääl on hymy herkäs!

julmaolli kirjoitti...

mikä biiiisi?