Adeus Novamente

Aika messevät säät ollu vai mitä! Ei siin et päivisin on ollu hienoa ni on kyl öisinki, käytiin eilen moikkaa kavereita ulkona ja ku pyöräiltii takas himaan odotti Töölönlahdella tällänen näkymä, kaunista! Ja tänään, mähän sanoin! Mä laitan Transformers paidan päälle tänään, ja mä kans laitoin!
Ollaa Saran kans molemmat ens viikko lomalla duuneistamme ja ollaanki etitty vähän äkkilähtöjä sun muita kivoja reissuja mut vastaan ei tullu mitää hyvii / edullisia paketteja. Sit ku oisko ollu viime tiistaina ku käveltii illalla kaupasta kotiin, meni meiän ohi spora mis oli kyljes iso mainos mis luki "Portugal alk. 225€".
Me käveltiin siit himaan tää lause pyörien päässä ja ostettii sit lennot Lissaboniin ens viikoks, eli todella extempore, mutta loistava ratkasu! Me tosiaan lennetään Lissaboniin, jota kaikki on kyl tän viikon aikana kehunu kun paikasta on juteltu, ja sielt löytyy ihan noin 1h säteellä sit paljon siistei mestoi mis näillä näkymin mennää käymään.
Ihan jonku 30min pääs sijaitsee mm. Estoril mis ajettii aikoinaa kaikki Portugalin Formula 1 GP:t, ja ainaki kuvien perusteella näyttää sellaselta paikalta mis ois kiva käydä, ja varmaan tullaankin käymään..
Noin tunnin päässä pohjoseen on Peniche joka on ihan surffimesta, ja nyt ku en tikkien takia päässy Biarritzis surffaa haluisin täl reissul päästä kokeilee ja muutaman tutun mukaan tää on se mesta nimenomaan siihen tarkotukseen.

Mä aion pitää tän ekan kerran kolmeen vuoteen läppärittömän loman, joten ens viikol ei näil näkymin tuu ees postikorttei ellen puhelimel saa säädettyä jotain(tuskin), mut sen jälkeen taas sitten on luvassa (toivottavasti) kivoja maisemia ja tarinoita etelän lämmöstä.

Ennen kuitenkin kun lähen niin isken eetteriin teille läjän linkkejä blogeista ja saiteista joita mä ite seuraan niin saatte jotain luettavaa ainaki viikoks!

Me mennää muuten Saran kanssa tänä lauantaina Valtterin kirppikselle myymään kaikkee kamaa, etenki Saralla on paljon kamaa, jos ootte hoodeil, tulkaa käymää!

Mä toivon et ens viikosta tulis jotain tällästä:

5 kommenttia:

Sazu kirjoitti...

aaaargh mäkin haluun reissuun! tää on ihan epiä kun sä pääset taas vaikka vasta oot ollu. :P siistin näköisiin maisemiin ootte kyl menossa, have fun! :)

venla kirjoitti...

ouu sulla on ihan loistava elämäntyyli, extempore-äkkilähdöt ulkomaille on parasta mitä lomalla voi tehdä ;) missä oot muuten töissä?

Rosalie kirjoitti...

oi vitsin siistiä, pitäkäähän hauskaa siellä =) itsekin tässä oottelen ihan fiiliksissä lontoon matkaani :>
hei sä olet matkustellut tosi paljon, http://douweosinga.com/projects/visited?region=world ja olisi siistiä nähdä kaikki paikat missä olet päässyt käymään, niin jos ehdit jossain välissä käydä tutkaa ton sivun ja kopioida tänne blogiin näkyviin tuon, voin tulla sitten kateellisena katsomaan sun maailmannäkemisprosenttejasi (mahtava sana :>) joka itselläni oli säälittävä vajaa 2 %!
Mutjoo nyt tuli jotain ihan ihme selitystä vaikka mun piti vaan toivottaa hyvää matkaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Oi vaikuttaa kyl ihanalta toi paikka :) Pakko viel sanoo, että sulla on upea tyyli, parhaita mihin oon Suomes törmänny :) Ja blogis on aivan mahtava! Pakko käydä aina kattomas onko tullu jotain uutta, jatka samaan malliin! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Sazu:
Aina ei elämä valitettavasti ole reilua :) mut se on saletti et jokaisen kohdalle se onni osuu ennen pitkään!

Venla:
Thanks! Oon vaatealalla töis..

Rosalie:
Kiitos hei vinkist, toi on siisti toi juttu.
Coming up!

Ano:
Kiitos paljon kannustavista sanoista!