Au Revoir

Viime yö meni valvoessa ihaillen Lakers showta, heräsin yöl joskus klo 04 kattoo pelii eikä kyl jälkeenpäin harmita yhtään ku oma joukkue voitti.. Vaik olinki päiväl aika kuitti, mut silti hymyilytti.

Peliä oli Losissa kattomassa eturivissä taas läjä julkkiksia, kuvan henkilöiden lisäks saatatte tunnista ehkä muutaman muunki, lisää kuvia löytyy täältä.
Siinä ne nyt sitten on. Kamat on pakattu ja aamulla lähteeki lento sinne Biarritziin.. Me asutaan siel jossain golf resortissa ja hotlan nettisivuilla ei kyl mainittu netistä mitää, joten se et pääsenkö sielt iskee mitää matskua tänne on vielä vähän auki..
Eilen viel sään osalta sinne oli luvattu ihan kauheeta myrskyy ja sadetta seuraavaks viikoks, mut tänää ku katoin ni siel oli kartalle ilmestyny muutama keltanen pallo mun iloks! Toivotaan et säät on kohallaan ku päästään sinne, anyway otan paljon kuvia.
Kaivoin kans kaapista reissuun aika räikeet kengät mukaan matkaan. En viel himas o tullu laitettua jalkaan mut reissussa ehkä hannaa käyttää vähän härskimpiäki kamoja. Nää on aika hauskat mismatch´it, molemmis kengis on värit ihan ristiin rastiin.. Aika pervot värit kyl..
Näis on turvallinen olo kävellä yöllä ku tietää et heijastimet vilkkuu menemään. Keep it safe.
Yks juttu mitä ilman en o matkustanu viimesen vuoden aikana on tää lippislaukku, tää pitää lippikset hyvässä kuosissa vaik menis matkalaukku miten lyttyyn. Ilman tällästä suikat on aina ihan klesana jos matkalaukus kuljettaa.
Muistakaa kaikki äänioikeutetut tänä sunnuntaina käydä kantamassa oma ääni uurnalle. Nyt on se mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen, tilaisuus kannattaa käyttää hyväks!Seuraavan viikon ajan oon siis reissussa ja yritän saada sieltä jotai matskua mut jos yhteydet tai aikataulut ei anna periksi seuraavan kerran sitten viikon päästä maanantaina.
Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

oikeesti tänne noi kengät!!:D aivan hiton mageet :D mistä oot ostanu tai et oisko saatavilla esim union fivest jne? hyvää matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

älyttömän hienot kengät,mistä löytää sen sateenkaaren minkä päästä löytyy tollaset aarteet? !! muutenki näyttää tyylis olevan aika värikästä--ihanaa! <3

Kiki kirjoitti...

ÄÄÄÄÄ epistää, ku sä pääset tonne lämpösee! :D
Aloin katuu viel enemmän tulooni lämpimäst losis suomee viettää KESÄÄ!! :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

UPEET KENGÄT!! Ei voi tajuu tota upeutta oikeesti :O Mut hyvää matkaa! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

joonas:
Thanks!
en osaa sanoa saako sielt niitä, mut siel on joskus ollu ainaki erimallista tollasia mismatchejä..

Anonyymi:
Kiitos!
Sen sateenkaaren löytääkseen pitää odottaa ensin että alkaa sataa!

Kiki:
Joo no... öö.. kesä Losis vs kesä suomes.. en haluis sanoa mutta joudun silti... VIRHE!! :)

Anonyymi:
Thanks! Tääl mä nautin täysinrinnoin!

tuesday kirjoitti...

Täytyy komppaa edellisii, mahtavat kengät!:D