Odotus palkittiin

Mä kävin äsken kattoo tän ensi-illassa!!!

Mä en osaa sanoa oliko Transformers 2: Revenge of the fallen hyvä vai huono koska oon vaan niin fiiliksissä kaikist noist miten noi on tehty kaikki noi robotti jutut, ne vaan näyttää niin hienoilta.. 1. Avaruus kiehtoo. 2. Robotit on siistejä. 3. Megan Fox on kuuma. 4. Mä tykkään leffoista mis on räjähdyksiä, ammuskelua etc. "viihdettä" 5. Megan Fox on hyvis. 6. Itse pidän sotaelokuvista ja sitähän tää vähän oli. 7. Ja vikaks mainitsinko jo et Megan Fox on damn fine.


Noin, siinä on 7 syytä miks mä tykkään koko meinigistä ja miks sun kannattaa mennä kattoo toi pläjäys johon mä suosittelen seuraks paljon Coca-Colaa ja jotain mutusteltavaa siihen kylkeen. Mä olin oikeesti venannu tätä päivää niin kauan et pääsen näkee ton leffan ja vitsi nyt on kyl hyvä fiilis, teki oikeesti mieli tuulettaa ku astuin Tennarin ygös saliin sisään!!

Mä olin tietysti pukeutunu tätä kyseistä juhlapäivää varten aivan kuten pitääkin, rokkasin aamusta iltaa Transformers paitaa ja taidan iskee sen huomennaki niskaan... heheh


Jos joku sattuu digaa Megan Foxista, kanattaa käydä täällä. Siel on 5 Megan Fox kohtausta ennen sen Trasformers uraa, cos She´s what time it is!

Onks joku muu käyny kattoo jo tän pätkän??? Mitä tykkäsitte?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuota noin... Unohditko sä että sulla on tyttöystävä...Toivottavasti kehut sitäkin yhtä paljo...

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos.
En ole unohtanut. Mul on ollu ilo nauttia tästä päivästä Saran seurassa.
Sara saa kehuja kyllä :)
Megan on fine, mut ei se kuitenkaa ees paini Saran kaa samas sarjassa..

Anonyymi kirjoitti...

Asia selvä :) Sori vähän tyly tuo mun kommentti!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

No biggie, se on ihan ok.

Vaikka tekstin ammuinkin vähän yli, oon mä silti kyl enemmän fiiliksissä noist animaatioista ja roboteista.. ja Sarasta.

Anonyymi kirjoitti...

hehe hauska elämä sulla

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö hauska toi "Kai kehut Saraakin yhtä paljon", hyvä että joku pitää huolta Saran oikeuksista ! :D