Adieu

Positiivisia asioita tapahtuu! Pimeän tunnelin tunnelin päässä alkaa vihdoin häämöttää valoa.. Käyn tänää hakemassa läppärini korjauksesta.. vihdoin.. Viikon päästä mä saatan saada jo tän tuen kädestä pois samalla ku nää metallipalat poistetaan tuolta mun sormesta, sit alkaaki jumppaaminen..
Hoidin eilen kans lennot Ranskaan ja lähtö on viikon päästä lauantaina! Mulla on Biarritzissa muutama työhomma ja kun hommat on hoidettu niin jään sinne vielä muutamaks päiväks vetää lonkkaa tai surffaa etc.. Paikka vaikuttaa tosi pieneltä mut ihan mukavalta paikalta, toivotaan et säät on kohdallaan ku päästään sinne..
Siitä ei kauheen kauan aikaa ku olin Pariisissa talvilomallani, ja junailin mun paluulennot sillee et mulla on melkee kokonainen päivä aikaa hengailla tai shoppailla Pariisissa matkalla takasin Suomeen.. Mä viihdyin Pariisis erittäin hyvin ja oon tästä matkustuspäivästä erittäin fileis.
Toivotaan et tää reissu saa viimein rehellisen kesän käyntiin jos ei niin käy vielä ennen sitä!Mihin te aioitte reissaa tänä kesänä!?!?

4 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Meitsi aikoo reissaa Suomeen !! ja sitte varmaankin brysseliin ja tokioon loppukesästä moikkailee kavereita. Ehkä myös Ranskaan :)

Pinja kirjoitti...

Vietän kuukauden reissaten ympäri Japania, pretty nice!

Biarritzissa on tullut joskus pyörähdettyä, tosin vaan puolen päivän verran. Pikkumestahan se oli mut ihan jees, säät kun hellii, niin voi olla melkein missä vaan :)

Kivaa matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Puhutko ranskaa? Oon kuullu et ne ranskikset ei hirveesti diggaile puhua esim. englantia niin mikäs olis sun mielipide/kokemus asiasta?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Sandra:
Suomi on aina hyvä vaihtis jos asustelee muualla, kiva tulla takasin!
Suosittelen kyl Pariisia, me like!

Pinja: Visti mulla on kanssa ollu toi Japan mun "to-go" listalla, sinne ois kiva mennä käymään, sinne pääsee viel aika halvalla!

1.Ano:
Kauheesti ei kyl kieli taivu ranskaan, mut ne osaa kyl arvostaa pieniä asioita kuten, kiitos ja ole hyvä omalla kielellään kun käytetään..
Mä oon ollu enimmäkseen paikoissa mis on ollu paljon turisteja ja mä en ole saanu negatiivista kohtelua kielitaidottomuuteni takia, se on ehkä vähän omista kokemuksista heijastettuna hieman liioteltua se kuva et siel saa huonoa kohtelua sen takia.
Mutta se on ihan fakta et kauheesti ne paikalliset ei yksinkertasesti osaa puhua englantia, se saattaa aiheuttaa pulmatilanteita jos tulee ongelmia vastaan tarvis esim neuvvoa jossain..