Pretty Toney

Sain viimein mun läppärin korjauksesta.. Se toimii, sillee jotenki mut se on ihan sekasin ja esim tänne kuvan lataamisessa meni melkein koko mun nuoruus, lähellä on ollu nyt ettei se o lentäny ikkunasta, ei sitä viel kyl tiiä se saattaa viel lentääkki.. Eikai noit vanhoi koneit edes kannatas korjata, ois vaa pitäny kävellä suoraan kauppaan...
Löysin kaapista viime syksynä Losista ostetun Supremen lippiksen joka oli viel ihan käyttämättömänä ja laput kiinni, oli vähä sellane olo ku ois shoppaillu omassa vaatekaapissa, parasta siinä oli se et valuutta ei liikkunu mihinkään suuntaan. Oon alkanu tykkää tälläsistä joittenkin mielestä jopa tylsistä "perus" vaatteista mis ei ole mitää kauheita erikoisuuksia mut musta tälläne tyyli on klassinen ja ajaton ja siks siit ei haittaa maksaa.


Kaivoin kans kaapista Kidrobotin jonka joskus about reilu vuos sitten poistin Vancouverista siellä käydessäni, en kuitenkaan o viittiny sporttaa sitä ehkä ku kahesti koska tää kuuluu kyl mun lempi tee paitojen top- kolmoseen. Kuka ei tykkää donitseista häh!?

Kävin kans kokeilee meiän duunin viereisen sijaitsevan kahvilan safkoja jota yks kaveri kehu, se on ihan puhdas kotiruoka paikka, siel on vanhoja söpöjä mummoja töissä ja paikan ulkoasussa ei ole tapahtunu muutosta varmaan 70- luvun jälkeen.. Safka oli nojoo ihan ok.. perus perus..
Duunin jälkee lähin Saran kans viettää laatuaikaa kaupungille. Mä kutsun tätä mun liikkeessä edestäpäin kuvattua kuvaustyyliä: paparazziks. Ei o helppo duuni niilläkään.. Tykkäsin Saran tyylistä tuona kyseisenä päivänä ni mun oli pakko ikuistaa se..
Illalla oli Ghostface Killah´in keikka Nosturissa, en ollu suunnitellu meneväni sinne mut kaveri sai sit houkuteltua sinne, ja kiitos siitä hänelle. Oli ihan hyvä keikka!

Hän esitti paljon vanhoi biisei mikä oli musta siistiä. Mä oon ite digannu Ghostfacesta ihan sen takia et todella mones sen biisissä on samplätty vanhaa soulia tai niis on samoi viboi ku niis jota on musta siisti kuunnella..

Ghost-Deini, Tony Starcks, Starky Love, The Wally Champ tai miksä ikinä haluatkaan häntä kutsua, mut alias nimellä Pretty Toney GFK on tehny hienon kirjan joka sisältää oikeastaan melkeen pelkästään elämän ohjeita, vinkkejä siitä miten rullata tyylillä. Sen jälkeen ku olin hommannu tän kirjan yks kaveri kirjan nähdessään kertoi että MTV´llä on ollu myös vastaavanlainen läppä, niitä on nähtävissä täällä.
Tää on ihan fakta, turha lähtee mitää huutelee jos ei o miestä lähtee suorittamaan. Pretty Toney on oikeessa.
Liian lyhyet housuiks, ja liian pitkät shortseiks, miehet, se on väääärin.
Kun keikka oli purkissa Ghost-Deini teki omistuskirjotuksen mun aapiseen, mies oli erittäin mukava ja vaikutti tosi maanläheiseltä tyypiltä. Mä en normisti osaa arvostaa nimmareita tai mitää mut tän kirjan suhteen tää sopi musta just hyvin.. Nyt se on one of a kind.
Yours truly ja Ghostface Killah.
Löysin kans netistä aika hienot painot! Ekana tuli vaan mieleen et näähän on just niitä artikkeleita jota näkee ihmisillä lojumassa nurkissa ja siin sohvan vieres, niille ei oikee löydy säilytyspaikkaa.. MUTTA jos ne ois tämän näkösiä ku nää kyseiset kaunottaret ni eihän ne haittais jos ne jäis näkyville, vai haittaisko?

Motivoi(s)ko sua esteettisesti siistimmät kuntoiluvälineet liikkumaan???

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MOI!
Mistäköhän Sara on löytänyt ton mustan takin? Se on tosi nätti sen päällä.

Sun blogi on helmi. Se on sääli, että pojat kirjottaa blogeja suhteellisen vähän.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Thanks!

Se on ihan tosi tosi tumman ruskee vaik näyttää kuvas mustalta, se on ostettu Zarasta muutama vuosi takaperin. Eiks o nätti?

Kyl niit poikien kirjottamia blogeja on ku jaksaa vähän kaivella!

Anonyymi kirjoitti...

Yo. Äijällä on kingi blogi. Tee joskus kirjoitus niistä blogeista mitä itse luet?

T

lille kirjoitti...

Mun kaverilla meni joskus viimevuoden puolella juuuust tollane samanlaine kone (ainaki saman näköne heh ) rikki ku sulla, vaa pamahti pimeeks.. sit korjaus makso joku 2o0 e ja sit heti kuukauden jälkee korjauksest meni taas rikki :D eikä ketuta. uutta kehiin vaa jeo

Anonyymi kirjoitti...

Upee toi sun paitas!! Katoin eka et mikä överibligi sul on kaulassas :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

T:
Thnx!
Se on ollu mun "to-do" listalla, ja se on kyllä tulossa!

Lille:
Mua harmittaa ihan törkeesti ettei noita kannata korjata enää, tai sillee et ne pyytää korjauksista just sen verran kovaa hintaa et oikeesti taloudellisista syistä kannattaa melkee ostaa uus vaikka ympäristöllisistä syistä tää on todella väärin.. Oon luovuttanu tän tapauksen kanssa, pitää hankkia uus kone..

Ano:
Kiitos, se on yks mun lemppareista niinku mainitsinkin!

Mari kirjoitti...

no hei hyvä ku löysit! (mut:D) vähän tää sun blogis on kyllä ihan sun näkönen!:) apuaaa mulla huomen lähtö sinne ayia napaan, saattaa jäädä kirjottelut sun muut.. hei kerro mulle jotain hyödyllistä siitä paikasta tai anna jotain vinkkejä?? jännää!

Anonyymi kirjoitti...

Toi donut paita on SSWEEEET!!
-Noona