Hietsu Gardens

Mä mainitsin jonkin aikaa siitä miten niitä nättejä kesäpäiviä ei tosiaankaan ystävien kanssa ole liikaa, ja jotta tästä kesästä jäis yks lämmin muisto lisää, päätettiin me muutaman frendin kans järkkää eeppiset juhlat. Tapahtuma kastettiin nimellä Hietsu Gardens, ja sit alettiin säätää.

Me vedettiin Hietsun erääseen puistoon sähköt yhen frendin himasta ja roudattiin sinne PA vehkeet ja DJ setuppi. Levyissä oli paikalliset sepät DJ DPSoul joka soittaa residenttinä Motelletissa, sekä Axl Smith. Muutama pihapeli nurtsille ja muutama puhallettava dinosaurus mukaan, lasten uima-allas täyteen jäitä ja juomat kymään ja grilli kuumaks.. Kaikki oli valmista.

Me haluttiin nauttia kauniista kesäpäivästä ystävien kanssa, ja oltiin valkattu juomiksi Platino, joka on valmista Mimosaa pullossa ja sekä Anna de Codorníu Brut Reserva Cava jotka molemmat sopii kyseiseen tilanteeseen ja on maultaan erittäin mielyttäviä.

Me nautittiin säästä ystävien kesken, ja chillattiin. Sää olis voinu olla parempi vaikka ei kukaan joutunu palelemaan. Jossain vaiheessa kärsittiin ihan sairas sadekuuro, jonka ajan kaikki suojautu meiän kumiveneiden ja yhen pressun alle jolla pidettiin DJ kamat kuivina. Tää vartin sade oli se kulminaatiopiste meidän juhliin, sillä heti sen jälkeen aurinko alko paistaa ihan kirkkaalta taivaalta ja yleinen fiilis nous 110%!

Lopuks meil oli tanssikilpailu jonka voittaja pääs rikkomaan piñatan, jonka sisältä löyty karkkia, ehkäisyvälineitä, vapaalippuja kuntosaleille, sikareita, aurinkolaseja ja vaikka mitä . . Mä en muista millon mä olisin viimeks nauranu noin paljon! Mimmille muutama Hirvilimppari, laput silmille ja peacemakeri käteen.. Lopuks kun meiän aurinko levis jengi dyykkas sielt mitä ikinä löysikään, ja onnekkaimmat sai hyviä löytöjä!

Tää konsepti on todettu nyt toimivaks ja odotan innolla millon ehditään järjestää vol. 2!

4 kommenttia:

Roosa.K kirjoitti...

eeei vitsi ihan mahtavan näköset juhlat :D!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mahto olla hyvät kemut! Huomasin teil noit punasia mukeja. Mistä ootte löytäny niitä, ku ite en oo nähny missään, vaikka etsintä on ollu kova?

jasmiina kirjoitti...

kuka tuo on tumma tyttö nutcase-kypärä päässään? ihan hirveän tutun näköinen, mut en saa päähäni, että mistä hän on tuttu!

jasmiina kirjoitti...

kuka tuo on tumma tyttö nutcase-kypärä päässään? ihan hirveän tutun näköinen, mut en saa päähäni, että mistä hän on tuttu!