Täydellinen Kesäpäivä

Kesällä on muutamia niitä todella timanttisia päivä jotka muistaa pitkin kylmää talvee ku laahustaa lumessa. Vaikka nytkin on ollu ihan nätit säät ja kaikkee mut "niitä" päiviä ku tähdet on jonossa, kingi porukka kasassa, ja muutama positiivinen muuttuja on mukana pelissä, on ihan liian vähän.

Meillä oli täydellisyyttä hipova päivä muutama viikko sitten Stadikalla.. Jengil oli skidii dagen efteriä, mut se dumpattii altaaseen. Me pelattii rantalentistä, uitiin, laskettiin liukumäkiä, kuunneltiin musaa, ja syötiin jätskii. Mestoilla oli allekirjoittanut, Keppi, Eero Ettala jonka blogiin tää video tehtiin, Late, Anna Abreu, Manki, Kärtsä, Joel Ahola, Kestilä, Piri Arto, ja paljon muita ystäviä.

Video on kuvattu kokonaan Go Pro kameralla.

Toivottavasti maistuu.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Tää ei nyt liity millään lailla aiheeseen mut mitä mieltä sä oot tollasena rentona "skede" äijänä tytöistä joilla on samanhenkinen tyyli? Tai siis meinaako se teille pojille paljoa että tyttö on samantyylinen rento pukeutuja vai pitääkö naisen olla aina perus pällätty tiukkapöksynen pimu? Haluisin vaan sun mielipiteen kuulla! :)

beea kirjoitti...

SIISTEIN VIDEO IKINÄ! ei voi muuta ku kattoa uudestaan ja uudestaan suu messingillä :DD

Anonyymi kirjoitti...

Nättii! Kesä on vaan niin paras :)

My kirjoitti...

Iha huippu kesäfiilis jäi tästä videosta. Nyt ku tulis vielä lisää hellettä tänne pohjoseenki!

Riina kirjoitti...

jopas on hauska video !

varmaan pakko tsekkaa tää huomenna ennen töihin lähtöä, niin jospa ei niin paljon vituttaisi lähteä istumaan sisätiloihin.. onnkes 2 pvää töitä ja sitten alkaakin odotettu 1,5viikon loma !

cool.

Joonas kirjoitti...

kupis!!

Anonyymi kirjoitti...

mikä on biisin nimi joka soi tossa videolla?=)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!Sun jossai blogi postaukses on joskus näkyny sun sellane vedettävä matkakassi ja mä haluisin kysyy et mistä oot hankkinu sen? Haluisin itse jonkun saman tyylisen, mut ehkä vähän tyttömäisemmän, kun oon lähössä reissuun Aasiaan tässä lähi aikoina.Suuret kiitokset mahtavasta blogista:)-Suvi

norrki kirjoitti...

siis aivan mahtava video!
sä osaat jätkä pitää niin rentoo blogii, et huhhuh. jatka samaan malliin!

Jossu kirjoitti...

Tosi makee video ja näköjään oli just täydellinen kesäpäivä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän nätti video! Noita lisää, kiitos!

Sara kirjoitti...

sairaan chilli video!!