Prince Jaffa Areenalla

Mä kävin loppuviikosta Princen keikalla aika todella extempore. Ystäväni ilmotti 30min ennen keikan alkua et yo mul on sulle lippu, lähetsä messii. Ja mä lähin.

Halli oli ihan tukossa jengii, ja oli hauska nähä miten erilaista porukkaa siel oli. Niin laidasta laitaan. Jos menee johonki esimerkiks 50 Centin keikalle niin sen tietää ettei siel hirveen monipuolista porukkaa löydy, mut Princeä selvästi fanittaa hahmot aina pojasta vaariin ja kaikkialta siitä välist.

Mulla ei ollu mitään odotuksia keikalta, mutta muhun teki heti alkuun vaikutuksen miten taitavia muusikoita koko ryhmä oli. Prince kyselikin yleisöltä "Do you like REAL music?". Keikan alussa tuntu melkee ku ois ollu niiden bänditreeneis ku ne jamitteli vaan menee.. Ja loppua kohden meno vaan parani ja parani. Hän teki joku neljä encorea! Koko shown ajan tuntu niin äänimiehet ku valomiehetki olevan ihan kuutamolla ja jollain tokalla encorella Prince heittiki pienen kuitin et noni nyt voidaa alkaa soittaa ku soundi alkaa viimein olee niinku se piti olla. Yhessa vaiheessa se heitti kiitos, vihdoin sä sait noi ylävalot päälle.. heh.  . Kaikista noista läpistä huolimatta keikka oli ihan kingi, ja Prince teki muhun vaikutuksen.

Oliks kukaa muu keikalla? Mitä digasitte? 
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli helmi keikka, vaik äänet oli mitä oli. Oon "aina" digannu Princestä, vaikken kovin tarkasti oo tuotantoon tutustunutkaan. Kiva ku oli tuttuja ja tuntemattomiakin biisejä, kaikki hyviä.
Eiks tää blogin nimi oo tullu Princen biisistä?

Anonyymi kirjoitti...

Prince Jaffa Areenalla
Olis kuunnellu ja jorannu toisetkin pari tuntia. Materiaalia olis ollu ihan riittämiin: Little Red Corvette, Automatic, Free, Computer Blue, When Doves Cry, I Would Die 4U, Sometimes It Snows In April, Empty Room, She's Always In My Hair, Sign O'The Times, Delirious, Controversy, Hot Thing, I Could Never Take The Place Of Your Man, Anna Stesia, Joy In Repetition, Cindy C, P Control, jne, jne..
Aivan mieletön keikka, volyymi olis voinut olla hiukan säästeliäämpi.