Freak Show

Vaikka alla onkin kuvia todisteena, välillä en itekkään oikeen o ihan varma et voiks tää olla totta. Olin reissussa n. 100km Helsingistä ku tuli kyltti vastaan missä luki: "Keskiaika tapahtuma". Mietin et mikä ihme se sellane ja kelasin et käyn pyörähtää, se oli aikamoinen freak show kyllä kieltämättä, näin umpikaupunkilaisena en tiedä onks tää joku yleinen juttu mut mä en ainakaan ole kuullu tälläsistä.


Okei, siistein juttu jonka kävin ekana tsikidi tsekkaa oli tietty turnajaiset! Odotin verisiä ritareita, suuria tunteita ja kaunista prinsessaa josta käytäis kauheet taistot, NOOT! Siel oli pari laiskaa "näyttelijää" väsyneiden hevosten seläs jotka muka taisteli miekoilla ja flaidas. Petyin pahasti.


Ainoo mikä vähän piristi oli se Shrek-ish-mäinen huilun luritus joka soi siellä täällä. Tää tapahtuma piti sisällään kaikkea mitä keskiaikaan kuulu, siel oli kaikenmaailma käsitöitä, ruuanlaittoa ja sit tietty suurimmal osal niist ihmisist oli ne sellaset kledjut päällä joka teki hommasta pelottavan todellisen tuntusta.Tää nuuskamuikkunen yritti myydä "käsitöitä" ihan törkeisiin hintoihin, hah, en menny lankaan!Tiedänpähän ainaki mitä tehdä ens kerral jos törmään siihen samaiseen kylttiin...

Ei kommentteja: