Heaven Perhaps

Mä päätin viime viikolla vähän hemmotella itseäni ja oksennustaudista toipuvaa tyttöystävääni. Monta kertaa oon kokeillu tälläst kaikis kodinkone liikkeis, mut nyt vast mä lankesin. Tää hierova tuolinpäällinen kustans Sokokselt 169€ joka on joku 30€ halvempi ku muualla.
Mä oon ollu ihan fileis täst, se on tarkotettu tollee tuolille niinku alla olevassa kuvassa on, mut must tää laite on paras ku sen laittaa sängylle tai lattialle ja menee siihen päälle makaamaan, sillo se hieroo paljo kovempaa ja pystyy itekki relaa ihan erilailla ku et istuis selkäsuoran jossai tuolil. Siin on kaks asetusta, shiatsu ja sit sellane rullaava juttu. Ainoo miinus ni mä oisin kyl kaivannu siihe sellast mist vois säädellä hieromavoimakkuutta.
Se oli kans ihan kinggii huomata et just ku jos sen heitti vaik lattialle ja laittaa pohkeet päälle se hieroo ihan samal taval ne ku ne hierois selän, oon viettäny täs muutaman minsan joka päivä ja on kyl ollu vetree olo ku tää poistaa kaiken jäykkyyden ja kivun jota duunis ja harrastuksis selkään ja pohkeisii tulee!

Sit viel video Libanonista häiden jatkoilta jonka aikasemmin lupasin! Enjoi

9 kommenttia:

prcd kirjoitti...

siiiiiiis-ti! jos vaan olis yhtään enemmän rahaa nii.....

lille kirjoitti...

mitä kieltä libanonissa puhutaan ?

Shafik kirjoitti...

Prcd: Eiku vaa säästöpossu vasaral uuteen uskoon ja kaupoille :)

Lille: Siel puhutaan Arabiaa mut ihan samal taval ku suomes pärjää ruotsil ni siel opetetaa kouluis ranskaa kans

MouMou kirjoitti...

Oi, tuollaista voisi jopa harkita.:)

Anonyymi kirjoitti...

miksei voinu valita bileitä ja hohtokeilausta, ku kumpaaki luvas? :D

Caroline kirjoitti...

Heei,me käytiin gigantis koklaa tuota lauantaina!Se oli kyl viel joku kehittyneempi versio tuosta. Toivoin sitä synttärilahjaks! =)

Shafik kirjoitti...

Caroline:
Joo, hitto tost on viel se malli joka menee ihan niinku niskaan asti ja hieroo sieltki, se oli kuitenki joku 100€ kalliimpi kai ni mä päädyin tähän.

Caroline kirjoitti...

joo joo just sitä mä koklasin siel. se lämpenee myös samal niin tehostuu hieronta!ei vitsi mä haluan sellaisen autoon!

Shafik kirjoitti...

voi paska jos ostat sen ni kelaa mikä kateus mulle tulee ku mul on toi joka jättää konttori-rotan niskat ihan kipeeks ja jumiin ja sit teil on se hifi malli, damn :)

Mä ajattelin kans et se vois sopii pitkille matkoille hyvin autoon!!