Galluppi

Terveisiä Libanonista! ! Tääl ollaan ja lämpöö on se joku +33 päivisin, eilen yöl ku tulin ni kolmen aikaa viel oli +27, kyl kelpaa. Kysely on täs kans päättyny ja voittajaks selvällä erolla toiseks tulleeseen "päivän asuun" selvis "day-in-a-life". Kansa on siis puhunut ja jossain vaiheessa teen teille kollaasin mun arkipäivästä kunhan palaan matkoilta. Mä arvasin et noi "päivän asu" jutut vetoo jengiin, en tajuu.. Miks!? Ehk se o mimmeil eri ku jäbil... ehk joskus voin sit sellasenki tehä vaik en kyl ite saa siit paljoo irti..

Iskin äsken sisään uuden kyselyn jonka aiheena on paleleminen, kylmyys, kivat värit, jäätyneet näpit, vääntyneet saateenvarjot, märkyys, kerrospukeutuminen, korkeavartiset kengät, eli yhteen sanaan kiteyttäen, syksy! Ottakaa rohkeasti osaa!
Mä tiiän et koht on talvi koska Rukan kauden avajaisiinkaan ei o enää ku joku 1,5 kk tai jotai. Me haluttii tehä viel jotai siistii ennen ku kelit loppuu, ja me iskettii viisaat päät poikien kaa yhteen ja lopputuloksena oliki soutelua Töölönlahdella viime viikolla, mikäs sen kesäsempää!

Ei kommentteja: