Mikä viikonloppu what whaaat

Viime viikonloppu oli aika easy, mut silti tuntu näi jälkeenpäi ajatellen et tuli tehtyä paljon kaikkee. Lauantai päiväl kokeiltii Saran kaa tehä vähä sushia ku ollaa vähä molemmat innostuttu siitä ja käytii aikasemmin viime viikol hommaa kamat ja nyt sit toteutettii pläni. Ekoiks susheiks onnistuttii yllättävän hyvi, ainoo vaa et allekirjottanu ei oikee tahtonu saada täytteitä keskelle makeja niinku kuvast näkyy mut sit Sara viksuna tyttönä hoksas mitä tehä ja naps ne oliki siel missä pitiki.
Illal käytii erän ystävättären synntäreiden kunniaks vähä hohtokeilaa ja ottaa pari märkää. Keilaus on kyl sit vaikee laji... niiin vaikee..
Sunnuntai aamun yritin alottaa aikasin ja vaikka oliki jälleen vaihteeks ihan harmaata ni iskin kuitenki rangelle vähä lyömään palloja ja päädyttiinki viel sit kiertää ysi sunnuntain kunniaks. Tällä kertaa golf kerta makso mulle, 3 hukattua palloa, 7€ rangepalloja, 20€ greenfee, 2€ kärry, 5h aikaa, katkenneen 100€ mailan ja palaneet hermot. Aina ei pallo sit putoo greenille..
Kävin sunnuntai iltapäivänä kuitenki viel sit vähä skeittaa joka täl kertaa suju huomattavasti paremmin ku kolo pallo, Eläintarhan parkist löytyki muutama ok linja sittenki..
Ku pääsin himaa oli siisti ihailla jonki aikaa vikaa iltaa palavia lintsin valoja ennen ku talvi taas pimentää ne, maailmanpyörä on tosi siistin näkönen ku se on valaistu.
Tuttuuun tapaan joka vuos ku lintsi menee kii siel on ilotulitukset ja tänäki vuonna päätin paikanpäälle menemisen sijaan ihailla sitä omakodin lämmöstä poppareiden ja Colan kanssa.

Oli ollu kiva viikonloppu ja päätettii lopuks viel kattoo Shrek ygöne joka on ihan mun favoritti leffoi niinku kuvast fiksuimmat osas päätellä.. :)

5 kommenttia:

mej kirjoitti...

AHAHAHAHA no sulla on kertyny shrek-kamaa iha kiitettävästi HAHA vitun jees.

Pii kirjoitti...

toi shrek-puku! aivan loistavaa!

Caroline kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Shafik kirjoitti...

Mej: Joo, ihan kiitettävästi sitä on vuosien varrella kyl huomaamatta tullu hamstrattua, hah.
Ihan syystäki kyl ku ei niit meinaa mistää löytää sellasia siistei juttui..

Pii: Kiitos :)

Caroline: Joo todellaki huomaa, annan kuitenki ittelleni anteeks ku oli eka kerta. hyvält ne kyl maistu vaikka oliki kurkut ja lohet missä sattuu!
Noi korvat on ihan kullanarvoset, mä joskus pöllin noi Citymarketista :)

Caroline kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.