Day-in-a-Life of Yours Truly

Jonkin aikaa sitte oli kysely et mistä lukijat haluis mun kirjottavan ja Day-in-a-Life voitti joten, olkaa hyvä.

klo 06.00:
Herätyskello soi ja vaikka ei paljon tekis mieli herää ni mä tiiä et on kiva päivä edes ni mä tsemppaan itteni ylös. Ulkona ei ees aurinko o noussu viel kunnol.
Klo 06.24:
Aamusin en paljon jaksa panostaa safkaan kuitenki on pieni kiire arkisin päästä lähtee joten tänäkin päivänä aamiaiseks ei paljon muuta kuulunu ku muutama kuitupitonen paahtis höystettynä kalkkunalla, apsimehuu ja vähä soijja suklaajuomaa. Normisti tos saattais olla ehkä viel yks banaani, vaik tänää ei päässy juhlii sillä..
Klo 07.15:
Syy miks kello soi niin aikasin tänää oli se et mun piti mennä kaverin kanssa pelaamaan yhdeksän reikää golffia Paloheinään ennen duunia, mutta ennnen ekaa väylää meiät tultii heittää pihalle vedoten siihen et kentällä on kuuraa, ja sääntökirjan pykälän mukaan jäisellä kentällä ei saa pelata. Joten meiän golffit jäi siihen. Tulipahan herättyä..

Klo 08.04:
Vaikka golf pelit jäiki lyhyeen ei se haitannu mitää koska se tarkotti sitä et viel ehtis jäälle pelaa hokia Helsingin jäähalliin. Zoomilla on ollu sama jäävuoro 60-luvulta saakka, tuntuu aina melkee maagiselta päästä sinne aina muutaman kerran viikos pelailee ku on niinkin perinteikäs seura. Puiteetki on ihan kohallaan!
Klo 10.09:
Puolentoista tunnin lätkävuoron jälkeen kävin matkal hallilt duunii heittää himaan pyyhkeet sun muut, ja jatkoin matkaa Jopolla duuniin. Mulla on ilo päästä pyöräilemään Mechelininkatua töihin joka aamu, ja kaikki ne syksyn värit vaa saa hyvälle tuulelle ku tota puu kujaa päästelee menee. Aika postikortti kuva vai hä!?
Klo 12.47:
Töissä ollaan, ja sorvataan. Me just muutettiin uusiin tiloihin ja sain hieman päivitettyä omaa työpistettä muuton yhteydessä joten it´s all goood, viihdyn.
Muuton jäljet näkyy edelleen ku seinät ja muut on edelleen hieman paljaan näkösiä vaikka tuotteet onki tässä maahantuonti yrityksessä saatu jo jotenki esille.
Klo 14.53:
Meiän toimiston vieres on ihan kinggi safkamesta nimeltä Kerhonen. Se on päälle päin aika räkälän näkönen paikka, ja sitähän se varmaa onki. Joskus yläaste aikoihin yks tuttu sai puukosta siel ja toista kaveria joku laitapuolen kulkija alko uhakailee aseella siel joten iltasin meno on hieman erilaista ku lounasaikaan. Paikkaa pitää intialaiset jäbät mut lounas menulta löytyy aina perus suomalaista kotiruokaa, joka ei viel ikin o jättäny kylmäks. Ja mikä parasta ni lounasta tarjoillaan aina klo 16 asti! Täl kertaa oli Hawajin leike ihan kupissa!
klo 17.10:
Jopoilen duunist himaan Saran jopolla koska joku oli edellisenä päivänä tyhjentäny mun Joposta kumit pöllimäl mult sellaset venttiilin koristeet... hitto vie.
Klo 17.27:
Henggaan himas sekunnin ja nautin vähän mustaa kultaa, mun lempijuomaa johon oon pahasti koukussa. Niiin hyväää! Tunnistatteko mukia? Noit on kaikis jenkkileffois kotibile kohtauksis ne juo noist tollasist punasist kertkakäyttömukeista, about kaikis leffois on noit jossai kohtaa.
Klo 17.50:
Lähin hetkeks vähä skeittaa ja päädyin Eläntarhan Micropolikseen surffailemaan muutaman ystävän kanssa. Ruukun reunaan oli tullu kopari joten se oli aika liukas, olkaahan varovaisia siellä.
Klo 18.41:
Matkal himaan päätin pistäytyä stadikalla skeittaa vähä tyhjiä altaita niinku meil on joka syksy tapana ainaki kerran käydä vetaa muutamat wall ridet. Ei ees tullu häätöjä!
Klo 19.03:
Ennen ku lähin skedee ni kävin täyttää mun tsygän kumit uudellee ja laitoin uudet koristeet venttiileihin ja samal ku hyppään taas aidan yli uimastadikalt pois ni ikäväkseni löydän jotku random turistit ottamas kuvii mun tsygästä joka oli potkittu kumoon nurtsille ja ylläri ylläri taas oli mun uudet venttiili koristeet viety varmaan neljännen kerran ja kumit oli ihan tyhjinä joten ei auttanu muuta ku taluttaa tsygä himaan. On se kumma juttu ku ei Helsingis pysty edes pyörää säilyttää ilman et joka kajoaa siihen tai jopa pöllii koko rotiskon.. Ihme porukkaa..
Klo 19.30:
Nautin hetken lepoa uudessa hierovassa tuolinpäällisessä ja nautin lisää mustaa kultaa jäiden kera. Vartin rentouduttua alan uppoutumaan uusiin Entouragen 5. tuotantokauden jaksoihin jotka on alkanu pyörii Jenkeis. Tätä ohjelmaa on verrattu Sinkkuelämään, et se ois miehille vastaava sarja, ihan sama mitä ne sanoo mut mä tuun ainaki niiin hyvälle tuulelle tost ohjelmasta et unohtu pöllityt venttiilit alle aikayksikön! Suosittelen.
Klo 23.36:
Sit ku oli Entouragen katottu ja vähä otettu lonkkaa himassa, oli aika lähtee Virgin Oiliin jossa esiinty Houstonista tullu räppäri Bun-B jota oon ennnenki hehkuttanu mun blogilla. Uuden II Trill levyn mä oon jo kuunnellu about puhki mut halusin silti mennä kattoo keikkaa koska live musiikki on aina live musiikkia.
Klo 00.17:
Bun-B vetää Big Pimpin biisin joka on mun kaikkien aikojen lempibiisien joukossa. Oon nyt nähny livenä kaikki elossa olevat räppärit jotka täs biisis on, hell yeah! Tää biisi oli mun elämäni ekas kännykäs soittoäänenä siihen asti kunnes se pragas.

Klo 02.58:
Kävästiin keikan jälkee kattoo mikä meno oli uuden Cafe Operan avajaisissa, mut hirveen pitkää siel ei selvinpäin jaksanu henggaa. Mesta oli vanhasta Kunkusta muuttunut positiiviseen suuntaan sisustuksen ja pohjaratkasujen takia.. Kuvassa saavutaan kotipihaan eväiden kanssa, jouduttiin mennä kaks pääl Saran Jopol ku edelleen mun Jopon kumit oli tyhjinä ilkivallan seurauksena.
Klo 03.15:
Vedetää Saran kaa tuplajättijuustot naamariin kylmän kokiksen kera, hyvä yöpala! Sen jälkee siin ei kauhee enää nokka tuhissu ku Nukku-Matti tuli mestoille ja matka höyhensaarille pääs alkamaan ja tää päivä oli purkissa.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva postaus! :) hullun monta tuntia jakso äijä olla hereillä :D

Anonyymi kirjoitti...

OIH ihana postauss<3! muutenki ihan mahtavaa blogi sul : )

Anonyymi kirjoitti...

Huh, pitkä päivä sulla:)

Anonyymi kirjoitti...

hei mist tota entouragee voi latailla ku olis mukava kattoo jakso mis ne on zuma beachilla? :D ite satuin just kuvauspaikalle kun ne oli alottelemas kuvauksia, mut ei tullu nähtyy valitettavasti muita ku seth green..

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ria: Thanks! Mustan kullan voimalla mennään päivät pitkät!

Anonyymi: Kiitos paljon! pysy kanavalla ja laita hyvä kiertämään.

Anonyymi: Täl kertaa joo, pitää ottaa kaikki irti.

Jenny: Ei vitsi vähä siistii! Mä oisin ollu ihan pähkinöinä jos oisin eksyny noiden kuvauspaikalle! Entourage esitetää Losin aikaa sunnuntaisin kymmenelt illal, ni uus jakso yleensä pamahtaa nettii suomen aikaa maanantai iltana. Paras paikka mist saa torrentteina on www.piratebay.org sinne naputtelee esim. entourage S05E01 ni saa 5.tuottarin ekan jakson. toimiii!

Anonyymi kirjoitti...

jos ei jaksa latailla, ni ninjavideo.net on mun mielestä paras mesta mistä kaikki ohjelmat kantsii kattoo striimattuna. laatu on huikeeta verrattuna muihin.
tonne uusimmat jaksot tulee n. vuorokauden sisällä.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Hei, kiitos vinkistä, pitää käydä kokeilemassa sitä. striimatut pätkät normisti tulee hitaasti ja pykii ni en sen takia o ite niit suosinu, mut käyn todellaki kokeilemassa tota! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Joo hei kävin kokeilemas tota ninjavideo-paikkaa ja toimii ku junan vessa ja sarjoi on joka lähtöön, et kiitän myös vinkist! :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Jenny: Joo, paljon ohjelmiaki tuolla näyttäs olevan! Mä en saanu skulaamaan jostain syystä ollenkaan sitä, saattaa olla et mun koneest puuttuu joku juttu tai jotain mut... taidan pysyä ohjelmien laataamisessa :) Kiva jos sä sait skulaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ai vitsi jätkäl on kyl kiva blogi ja hyvii juttui, jatka samaa rataa ja pidä lippu korkeel! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitti täst blogista! Tätä on oikeesti mukava käydä välil aina lukee, täynnä ilosta, miellyttävää ja piristävää juttuu. Tää yksinkertasesti vaa TOIMII. Iso kiitos :)

getpalmd kirjoitti...

Oon ihan naurettavan kateellinen tosta pyörästä. Oon vaan niin pihi, joten otin äidin pyörän käyttööni, haha. Sillä pääsee kisahallille ja kotiin, se riittää :-)

Mutta vitsit, jos joskus kyllästytte niin Munkkiniemeen saa tuoda!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Charlotte: Kiitos paljon kannustuksesta, lippu heiluu.

Jonttu: Kiva kuulla jos blogi kelpaa ja toimii. Kivoista jutuista olis tarkotus kirjottaa tulevaisuudessaki.

GetPalmd: Hahaha, joo, noi meiän molempien tsygis on aika sama lookki, en usko et Sara ainakaan ihan heti luopuu omastaan ku se just sen synttärilahjaks sai, pidetään kuitenki mielessä! Sun fillari on kyl ainaki kustannustehokas! Sul on hauska blogi kans!

Tais muuten tulla kommentti enkat tän blogin kohalla :) Kiitos siitä

Anonyymi kirjoitti...

sorry nää offtopicit.
se kuka ei saanu ninjaa toimimaan, ni lataa vaan divX playeri ja paina sieltä ylhäältä (nettisivuilta) se betaplayeri päälle ja ei muuta ku kattomaan.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
De Nada, kiitti vinkistä! Se piti se joku beta läppä vippaa päälle ni sit se lähti skulaa! Aika nätti juttu, se skulaa tosi hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

hei tosi mielenkiintoinen merkintä, tälläsia enemmänki, just tälläiselle nolifelle on tosi kiinnostavaa lukea tälläisia merkintöjä muiden elämästä! :)

entourage on aivan mahtava sarja, ja olen itse kyllä syyllistynyt tohon että "miesten versio sinkkuelämää-sarjasta" mut ei millään pahalla tavalla, SaTC on mainio sarja ja entourage kans loistava!

Ja kanavalla pysytään edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

saako kysyy kuinka vanha sä oot?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Aina saa kysyä kaikkee, se suostunko vastaa ihan kaikkeen on eri juttu :)

Sanotaan et oon 20 ja 25 välissä :)

Anonyymi kirjoitti...

ahahhaha im loving the reverse raccoon thing thats going on with the lady! sure did crack me up. great blog dude, been skimming through it for like an hour.