Kesäpäivä Töölönlahdella

Kävin viimein hakemassa viimekesänä hommatun rakkaan Joponi kellarista kun säät alkoi näyttää jo siltä et hannaa aamulla pyöräillä duuniin ilma et nakit jäätyy. Metsästin kyseistä pyörää läpi suomen koska halusin sen just vaaleensinisen värisenä eikä niitä viime vuonna valmistettu, ja löysin sen viimein Tampereelta jostai maalikaupasta, aika tuuri kävi. Maalautin vanteet vielä limevihreeks ja löysin BR lelusta helmiä niihin kiinni. Ihan fileis. Eightyfour eightyfour candypaint candypaint.

Ku pääsin duunista tsygäilin stadiin ja tälläsin Saran siel, vietettiin aikaa hetki siel ja löhöiltii Espan nurtsilla. Lähettii sit valuu Töölöseen päin ja ostettii läjä mansikoita stokkankellon alta. Käveltii Töölönlahden kautta ja huomattiin et siihen oli tullu jokakesäinen venevuokraamo!

Se menee joka päivä kasilt kii ja vikat vuokraukset alkaa seiskalta, ja kello oli just sen kymment vaille. Tottakai meiän piti lähtee veneilee. Kaikista venevaihtoehdoista valittii pieni ja söpö turkoosi polkuvene. Se oli ihan kinggii, poljettii sinne keskelle ja pidettii mansikka sessarit keskel Töölönlahtea ennen ku piti alkaa polkee takaspäin. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja siel oli kiva paistatella päivää hyvässä seurassa. Koko 1h pituinen veneily makso vaivasen 10€, voin lämpimästi suositella tätä kaikille.

4 kommenttia:

vilde kirjoitti...

Heippa Shafiii =) hassu blogi!Ihana pyörä <3

Anonyymi kirjoitti...

jeaa sun blogi on two thumbs up! keep up the good work ja päivitä useemmin!

-iDig-

Jenny kirjoitti...

Onpahan hauskan näköinen pyörä!

Anonyymi kirjoitti...

ootsä mäkin mainoksis ?