Sukukokous

Rankan työviikon jälkeen lähdin lauantaina ajamaan Lahteen, jossa oli meidän suvun (äitini puolen) serkkujen joka vuotinen kokous. Me ollaa pidetty näit "get to gethereit" muutaman vuoden ajan, ja ne on oisoittautunu oikein kivoiks. Meil on kaikil serkuksil nii paljon juttui et joidenki kohal se on ainoo kerta vuodes ku näkee toisiaan. Me tavataan aina sovittuna päivänä meiän mökillä Karistossa, siel me sit kaikes rauhas grillaillaan, pelataan mölkkyä, saunotaan, uidaan järves ja vaihdetaan kuulumisia.
Tänä vuonna oli ihan kurkoo ku meiän isoäiti oli ostanu kaikille arpoja, jokainen sai omansa ja yhessä raaputeltii niit siel safkan jälkee ihan fileissä, oli niiii siistii. Ainoo joka voitti oli Jarno joka sai kokonaisen pesämunan kokosen voiton eli kolme viiskyt, vaude.


Iltaa kohti osaporukasta lähti liukenemaan jo takaisin Helsinkiä kohti, sekä osa ympäri Lahtea. Itse päätin jäädä Lahteen viettämään rentoa viikonloppua joka osoittautui oikein hyväksi päätökseksi. Ens vuonna toivottavasti taas uudestaan! !

Ei kommentteja: