Niin Kaukana Ja Niin Lähellä Sydäntä

Terveisiä Beirutista!
Aika menee nopee viikon matkalla, ja varsinki ku on ollu häitä ja kaikkee ni aika lentää. Paljon on tehty, nähty ja koettu taas... Tääl on kiva olla, ruoka on hyvää, mihinkään ei ole kiire, ja on ollu mukava viettää aikaa perheen kans, mut koti-ikäväki on jo aika kova. Mä asun mun serkkujen luona ja tälläne maisema avautuu parvekkeelta.
Ollaa kans käyty rannal muutamaan otteeseen, tääl on viel tässäki vaihees vuotta edelleen about +30 astetta lämmintä yötä myöten.. Mä jo luulin etten enää nää mitään kauniimpia maisemia ku siel Balilla, mut kyl kauniita paikkoja ja maisemia on joka puolella. Tää menee ehkä mun auringonlasku kuvien kärkeen heittämällä.
Mä tuun viikonloppuna takasin Suomeen ja odotan innolla kun saan sen keltasen median lehden käteen ennen koneeseen menoa, siisti lukee niit mullistavia uutisia kuluneen viikon jälkeen. "Orava aiheitti sähkökatkoksen Imatralla!" tai "Isä olikin Äiti!" tai sit jotain niistä Matin puutavarasta.. huh..
Pian lisää Libanonia!3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et oo vissii iha peril mitä Suomes on tapahtunu...

Sazu kirjoitti...

hahah, toi sun kommentti keltaisen median lehdistä meni kyl niin nappiin. :D mahtavaa kun teet näitä reissupostauksia, vaikka omaa matkakuumetta ne kyl pahentaakin... no, saapahan lisää paikkoja places i have to see before i die -listalle. :)

Anonyymi kirjoitti...

suomen bordy jenner !!