Vierivä Kivi Ei Sammaloidu

Mä oon alottanu tän tekstin kirjottamisen ja erilaisten kuvien lisäämisen varmaa about 5 kertaa mut sit joka kerta on tullu sellane "Fuck It" fiilis.

Kiitos kaikille jotka on lähettäny kannustavia kommentteja, ne ei mene kuuroille korville.

Edelleen olen erittäin surullinen ja ottaa sipuliin aivan vitusti. Siin oli muuten tän blogin eka vittu.

Vittu.

Noin. Nyt niitä on kolme, se on mun onnennumero.

Hetkittäin on valoa näkyny tunnelin pääs mut kaikki tietää kuinka paljon sitä valoa saadaan Suomeen tähän vuodenaikaan.

Eräs ystäväni lähetti mulle linkin tästä seuraavast tekstistä ja hetken tutustumisen jälkeen huomasin että olen osaksi elämässäni täyttänyt purkkia väärässä järjestyksessä. Kannattaa lukea tää ja funtsii mitä sä laitat ekana sun purnukkaan.

Filosofian professorilla oli muutamia esineitä edessään luentosalin pöydällä. Luennon alkaessa hän otti mitään sanomatta usean litran lasipurkin ja täytti sen nyrkin kokoisilla kivillä. Hän kysyi opiskelijoilta oliko purkki täysi? Heidän mielestään se oli.
Sitten hän otti pussillisen pikkukiviä, kaatoi ne purkkiin ja ravisti purkkia. Pikkukivet vierivät isojen kivien välissä oleviin koloihin. Hän kysyi taas, oliko purkki täysi. Nauraen opiskelijat vastasivat että kyllä se oli.
Sitten hän otti pussillisen hiekkaa, kaatoi senkin purkkiin, ja hiekka täytti pikkukivienkin välit. "No niin", sanoi professori, "haluan teidän ymmärtävän että tämä on teidän elämänne.
Isot kivet ovat tärkeitä asioita - perhe, elämänkumppani, terveys, lapset. Sellaisia asioita, että vaikka kaikki muu katoaisi, niin elämänne olisi silti täyttä.
Pikkukivet ovat muita merkityksellisiä asioita kuten työ, asunto,auto. Hiekka on sitten kaikki muu, pienet asiat.
Jos laitatte hiekan ensin purkkiin, ei ole tilaa isoille eikä pienille kiville. Sama pätee elämäänne, jos käytätte kaiken aikanne ja energianne pikkuasioihin, ei jää tilaa tärkeille asioille.

Kiinnittäkää huomionne asioihin jotka ovat tärkeimpiä onnellisuutenne kannalta.Leikkikää lastenne kanssa. Käykää säännöllisesti lääkärintarkastuksessa. Viekää kumppaninne tanssimaan. Aina on aikaa tehdä töitä, siivota, järjestää kutsuja tai korjata vesihana. Huolehtikaa kivistä ensin - asioista joilla on väliä. Kaikki muu on vain hiekkaa."

Voisi sanoa vain että "Touche".

Mä matkustin sinne Libanoniin alunperin sen takia että mun rakas serkkuni meni naimisiin ja mä halusin olla paikan päällä. Mä kuvasin vähän videoo siel ja täs on lopputulos.Seuraavaks reissusta valokuvien kautta... Sit ku taas jaksaa..

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voimia ja jaksamista:) Olipa muuten kaunis morsian videossa:)
Ihan mahtava blogi!

T. Se tyttö mikä tuli kerran eräässä baarissa nykäsee hihasta.

avara maiju kirjoitti...

mahtava toi video, siis tuol jengi osaa laittaa juhlimisen uudelle tasolle. oon ite menos naimisiin ens kesänä, ja sinne täytyy kyl saada pyssyjä ja paukkuja.

kiva nähdä, että kattelet kuitenkin elämää eteenpäin. mitä tapahtuukin, ja kuin hirveetä se oiskin, ni siitä yleensä oppii ja jatkossa asiat on ehkä vähän paremmin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo teksti on niin totta! usein sitä vaan panostaa kaikkeen pinnalliseen, merkitsemättömiin kaverisuhteisiin, töihin ja kaikkeen joka ei oo ykkössijalla elämässä, mutta niitten kautta julkisivu näyttää hyvältä. Vois vaan heittää vittuun kaikki ajatukset muitten mielipiteistä ja tehä sitä mikä on tärkeetä ja pitää ne oikeesti tärkeet tyypit lähellä! voimia sulle, sun blogi on hullun hyvä!=)

Anonyymi kirjoitti...

Toi teksti on kyllä hyvä elämän ohje. Pistää ajattelemaan, et mikä on loppujen lopuks elämäs tärkeintä. Kiitos taas kerran inspiraatiosta! Vaikutat teksties perusteella erittäin elämäniloselta ja positiiviselta ihmiseltä, joka osaa arvostaa elämän pieniäki asioita. Tykkään täst blogistas just sen takia, et tää saa usein hyvälle mielelle.

Paljon voimahaleja sinne!

Sandra kirjoitti...

Saanko kopioida tekstin ja liittää omaan blogiini ?
pisti tosiaan miettimään..
Voimia, niitä tarvitsee yks jos toinenkin..!

M-K kirjoitti...

Moi! Voimia, mita ikina onkaan tapahtunut!

Kiinnitin yhdessa kuvassasi huomiota kirjaan, jota luit. Oletko Kioysakin oppien kannattaja? Mina olen!!!

Annika kirjoitti...

Voimia ja jaksamista! Kyllä se elämä voittaa, vaikka ei siltä tuntuisi. Vaikea tietysti löytää oikeita sanoja, kun ei tiedä mistä on kyse.

Kaunis hääpari ja upeat häät! Ei uskoisi kuinka eri tavalla eri maissa häitä juhlitaan.

Anonyymi kirjoitti...

ihana teksti ja ihana sinä

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn tohon edelliseen kommenttiin täytsin ! :)
Ja voimia ja jaksamista, mitä ikinä sitten onkaan käynyt! :)

amf8 kirjoitti...

Tää pimeä syksy oikein painostaa alakuloisuuteen, saatika sitten jos on käynyt vielä jotain kurjaa. Voimia!

Muhun iski tää teksti myös. Sua ei varmaan haittaa jos laitan omaankin blogiini? Mistä sivulta tää sit oli?

amf8 kirjoitti...

Tajusin just että oon eksyny sun blogiin monesti ennenkin ja aina mielenkiinnolla jäänyt lukemaan jotain juttua. Taidankin ihan suosiolla siis siirtää sut lukemieni blogien listaan niin voin ihan tahallisesti tulla lukemaan, kun tänne aina kumminkin jotain kautta päätyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Voimia!<3

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista, nää on ne jotka auttaa jaksaa kirjottaa ja venaa ku hikiset kuvat lauatutuu tähän palveluun.
Voitte käyttää tota filosofista tekstiä jos haluatte, mä en sitä ole kirjottanu tai luonu. Mä vaan levitän hyvää eteenpäin.

M-K:
Mä en seuraa Kioysakin oppeja, ennemminkin Hank Moodyn täl hetkel...
Mutta yritän soveltaa Kioysakin ohjeita omaan taloudelliseen elämääni niin kuin parhaalla tavalla omalla kohdallani näen..

ansba kirjoitti...

bongasin sut boardexpossa, am i right??:)