Ruukku Tihkuu Sitä Mitä Se On Täynnä

Mä olen pahoillan etten vieläkään kirjottanu Libanonista mitään. Mä oon joutunu elämäntilanteeseen jota en osannut odottaa.

Mun mieli on täynnä surua ja tuskaa, eikä bloggaaminen ole ainoa asia joka nyt on saanut jäädä hetkeks.

Kanyen ja Spike Jonzen tekemä lyhytelokuva julkastiin nettiin maanantaina ja jotenki nään oman pahan oloni täs videossa. Se vedettiin pois netist melkee heti, mut mä löysin sen kuitenki uudelleen.

"We were once a fairytale"Just sillon noin kuukaus sitten ku käytii Hong Kongis paluu matkalla Balilta mä teetin tälläsen puvuntakin siel koko mustan lisäks, ja tää on aika yllättävän paljon saman näkönen ku Kanyen rotsi tos pätkäs. Kanyel on vaa snadisti kapeemmat noi mustat slaissit.
Mä iskin tänää uudet stiflat jalkaan, ne aina piristää.. ainaki vähäsen.
Seuraavaks sit vähä Libanonia ku mieli on vähän korkeammalla. Joskus 70- Luvulla Beirutia pidettiin Lähi-Idän Pariisina. Kaikki muoti vietiin ensin Libanoniin, ja sieltä sitten Pariisiin, kunnes alko sisällissota. Jäänteenä siitä on sinne kuitenki jääny aika messevää turistisälää, mites noi Libanoni lippu shutterit...

Mä oon nyt iskeny muutaman Arabialaisen musavideon eetteriin, ja koska varmaa harvat lukijat tajuu mist niis oikee lauletaa, löysin onneks muutaman mis on Lontooks tekstit.
Enjoi.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hang in there.

luna kirjoitti...

Koitahan pärjäillä!

Puhutaanks muuten Libanonissa arabiaa? Ja puhutsä sitä? Rakastan kyseistä kieltä ja olisin huomenna alottanu sen opiskelun mut kurssi peruttii ku ei ollu tarpeeks porukkaa :S

sofia kirjoitti...

"this too shall pass" vaikka ei siltä välttämättä nyt tuntuisi niin kyllä sä vielä tulet hymyilemään ja olemaan onnellinen! voimia sinne!!

Cilla kirjoitti...

Hei voimia! En voi olla varma, mistä on kyse, mutta tukeudu nyt niihin ihmisiin, jotka sun lähellä on. Päivä päivältä kohti parempaa!

Anonyymi kirjoitti...

mitä on tapahtunut?

Anonyymi kirjoitti...

voimiii <3

Anonyymi kirjoitti...

Oli vaan pakko kommentoida että voimia sulle! En tiiä mistä tilanteessa on kyse, mutta toiv.kaikki kääntyy parempaan päin! Hyvää blogia pidät pystys!

Anonyymi kirjoitti...

Rupesin itkee ku katoin ton videon. Tiän ton tunteen.

avara maiju kirjoitti...

samat sanat. must on kiva, että oot jotenkin aika avoin ja rento ja suorasanainen ja hämmentävä ja hauska samaan aikaan. se toimii blogissa tosi hyvin. varmasti sillä yhdistelmäl pärjää aika hyvin myös jatkossa. koita jaksella!

Rusul kirjoitti...

Rakastan tota biisiä! ja muutenkin Fares Karamia.. btw sulla on tosi hyvä blogi =) koita pärjäillä, mitä onkaan tapahtunu..

Anonyymi kirjoitti...

voimia<33

Anonyymi kirjoitti...

pidän blogistasi valtasti. olet persoonallisen hauska.

Anonyymi kirjoitti...

voimia! tulikin ihmeteltyä kun blogi ei ole hetkeen päivittynyt..

Smokey eyes kirjoitti...

ihan huppu toi puvuntakki, coolness

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.

Kyllä, Libanonissa puhutaan arabiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuli niin pahamieli ;( jotenkin , kun katto tota videoo
;( ! <333
Muista oot aivan ihana juuri tollaisena , kun olet! Ajattelen aina , kun luen blogias , että wautsi! Oot uskomattoman älykäs ja ahkera ! =) Älä lannistu nyt tukeudu lähimpiisi <3 Ja muista,että meitä on monta täällä blogissa ,jotka välitetään susta ja sun hyvinvoinnista! =) <3 Ja ymmärrän,että aina elämä ei ole helppoa ;S<33 Mut tärkeintä ,että muistat ,että on niin paljon ihmisiä ,jotka välittää susta oikeesti kovasti ! Oot niin uskomattoman lahjakas niin monissa asioissa !!! =)
( Sorry tää avautuminen hih =_), mut oikeesti oot aivan upea ihminen juuri tollaisena millaisena luoja on sut luonu<3
! =) Pidä se mielessä , jooko lupaathan?(= Paljon super isoja rutistus haleja ! =) < 3