California Love/Hate

California on ollu taas mulle mahtava paikka, mul on kuitenkin syntyny sellane viha/rakkaus suhde tähän kaupunkiin. Mä lähen lentokentälle ihan kohta ja takas Suomeen päin... Sitä ennen mä meen kuitenki viel imee itteeni vähän D-vitamiinia varastoon tohon mun hotellin Melrose Place henkiselle uima-altaalle..
Joskus pitää mennä kauas et näkee lähelle sanonta kuvaa aika paljon mun fiiliksiä mitkä mul on ollu tääl, tääl sitä on tajunnu miten hyvii tyyppei ja kavereita mul on olemassa back home.. Vaikka tätä paikallista ilmastoa tulee (taaaas) ikävä on kyl ihan kiva kans päästä himaan.
Mä oon hengaillu aika paljon näiden kahen kaverin kanssa tääl. Mä oon aikasemmilla reissuilla tavannu ton oikeen puoleisen muutamaan otteeseen, mut nyt vasta tutustuin tähän vasemman puoleiseen jäbään. Me tullaan tosi toimeen keskenämme ja meil on aina hauskaa ku ollaa kolmistaan. buhahahaa
Koska en varmaan ehi kotona ku unpack ja sit taas pakkaa uudelleen ennen ku pitää taas mennä jatkuu kilpailu aika viel hetken aikaan, joten viel ehtii ottaa osaa!!
kertauksen vuoksi tässä on skaban meininki:
LUKIJAKILPAILU!!!!
Mä maistoin muutama viikko sitten ihan todella hämärää drinkkiä, sen nimi oli Lady Gaga, ja siinä oli jotain vodkaa ja karpaloa mehua, mut sit se maistu ihan jotenki mozzarellalle ja pestolle, en tajua yhtään miten se on mahdollista. Ja koska mä yritän aina levittää sitä hyvää ja arvokasta tietoutta tän blogin kautta mä toivoisinkin nyt että te, rakkaat lukijat lähettäisitte mulle joko sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com tai sitten ihan kommenttina boksiin teidän drinkkivinkin!!!
Se voi olla joko sun oma keksimä tai ihan vaan sun lemppari drinkki. Lähetä siis drinkin ohje ja pienimuotoinen kuvaus siitä, oman sähköpostiosoitteesi kera. Huom: ilman sähköpostiosoitetta ei voi voittaa. Kilpailuun voi ottaa osaa 27.11. asti.
Kaikkien osaanottajien tulee olla vähintään 18 vuotta tai vanhempia. Voittajia valitaan kaksi. Voittajalle ja hänen kaverilleen on luvassa VIP-ilta Fabricissa joulukuun aikana!!!!
California knows how to party!
Nyt siis drinkkivinkit eetteriin ja sassiin. Kandee hiffaa ottaa osaa ettei tarvi bluffaa ei ois kliffaa, ja hyväl tuuril voi päästä skaffaa!


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

melrose placessa on tollane uima-allas eikä 90210:ssa kjähähä :P

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Hups ja thanks :)

Jannina kirjoitti...

Aina tanne Californiaan jotenkin kummasti eksyy takasin :)

mansikkamarja kirjoitti...

no mitäs tähän ny keksis.
drinkkivinkki:
-mansikoita jäisenä
-kiiviä

noi tehosekottimeen ja murskaks.
sekaan vaaleeta rommia maun mukaa :D siis sinne tehosekottimeen. sörsseliks kaikki. sekaan vähän vielä kivennäisvettä ja/tai spritee ja sekotellaan. eli suoraan sanottuna kaikki noi aineet vaa blenderii ja sit laseihi ja juomaa :D en osaa sanoo mittasuhteita, että ihan millä kädellä niitä sinne nyt sitte lorauttaa.

en haluu laittaa sähköpostiini mut kerron sen jos voitan :D

kalervo kirjoitti...

Suosittelen myös maistaan Rufflesseja, niitä cheese versioita :P NJAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Anonyymi kirjoitti...

mihin sä lähet seuraavaks? :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen uusi lukija ja hiukan hätänen tän homman kanssa.
En ole siis ehtiny lukea sun blogias vielä ollenkaan, mut haluaisin näin alkuun siis kysyä että miks matkustelet näin paljon? Jotain työhönliittyvää, ymmärsin... Mitä teet siis työksesi?

Anonyymi kirjoitti...

Miamin perusiltaan kuuluu OE's ja Taco Bell

Jannina kirjoitti...

Mun drinkkivinkki on ihanan helppo mut silti ihan paras! Vahan kun mojito, mut pikkasen makeempi. ME LIKE!

elikka omppu ihanainen (Joo uuden nimen vois kyl keksii.. :D)

limee+sokerii paljon pohjalle, murskaa jollai kapulal vahan ku mojitoissaki, sit paljon jaita, 2cl omppulikoorii, 2cl jotai viinaa (smirnoff, kossu, absolut yms.. ) ja sit vaan spritee loput ! vola! :D

You gotta try it!