What Goes Around Comes Around

Kaikkee sitä on taas tullu tehtyä ja nähtyä vaan ei ole ollut aikaa käydä naputtelemassa teille runoja tai mitää muutakaan... Viime torstaina oli ne MTV EMA Bileet Circuksessa jonne suuntasin käkättimeni jo heti alkuillasta
Odotin paljon, ja jälleen kerran suuret odotukset tuovat suuria pettymyksiä. Onhan se jo tullu opittua. Mut oli kivaa, siel oli paljon tuttuja ja myös muutama bloggaava kollega tuli vastaa. Beyonce vissiin (kuulemma) putsas palkintopöydän, vaikka kyseessä olikin "viewing party" niin mun vastaanotin oli suurimman osan ajasta suunnattuna pullon pohjaan eikä screenille.
Leona Lewisin esityksen kuitenkin katsoin hartaasti josta nous kyllä karvat pystyyn, se on mun mielestä aika todella hyvä laulaja.
Kiitos Joonakselle seurasta!
Lauantaina olikin jo sit seuraava prokkis nimittäin Talman hiihtokeskuksessa Sipoossa oli avajaiset ja mäki pääsin avaaman laskukauden, vaikka ihan kauheena siel ei kyl viel lunta ollu mut ilo se on se pienikin ilo. Ku Talma oli purkissa oli illalla "Evening at The Bank" bileet jotka on kerran vuodessa ja tää oliki nyt mun kolmas kerta ku iskeydyn sinne, vaikka molemmat edelliset bileet on musta ollu aika väsyneitä. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden jota ei tälläkään kertaa lunastettu. The Bank on kyl mestana todella tyylikäs paikka, mut tilana kans aika haastava.
Tollane läjä kamaa on nyt tos mun olkkarin matolla, ja kohta niitä pitäs alkaa änkee laukkuun, aamulla lähtee nimittäin klo 6.30 lento Damin kautta sinne Losiin..
Alotin jo sen Jenkki meiningin fiilistelyn eilen ku korkkasin mun gourmet popparipaketin jonka löysin Libanonista yhestä kaupasta.. Amerikkalaiset kyllä osaa tän herkuttelu homman.. Cheddar poppareita... Oli aivan törkeen hyviä!
Jotta ei nyt kuitenkaan ihan läböily lähe käsistä oon kans käyny vähän pelaa hokia, oon saanu kiitettävästi vastuuta ja peliaikaa, ja on ollu tosi kiva pelata.
Törmäsin kans kaupungilla aika mielenkiintoiseen näyteikkunaan Forumissa.. Sen aiheena oli selvästi "Shoefiti" ja kuva oli mistäs muualta ku Lasipalatsin takaa ja siinähän ne mun Niket komeilee jälleen jotka sinne joskus kävin viskaamassa. Ne on kyllä saanu jo aika kiitettävän määrän julkisuutta kun ottaa huomioon pelkästään sen Hesarin artikkelin, ja nyt tää..
Mul tuli vastaan tää video Karmasta, joka jotenkin uskonnosta riippumatta jollakin tavalla tää pitää todella paljon paikkaansa, ja en tiedä mitä oikee mut se pätkä sai mut ajattelemaan paljon. Tää on mun mielestä sellane asia mitä jokaisen pitäis yksilönä miettiä, ja tää ajatus tapa toivottavasti kasvattais "hyvää" kaikkien keskuudessa ja tavalla tai toisella kitkis pois niitä pieniä pahoja joista voi tulla isoja pahoja. Pankaa hyvä kiertämään, älkää olko vihaisia, älkääkä surullisia, vaan ymmärtäkää.


Mä oon täs aika tasasen tappavasti tehny ostoksia kanssa jota en ole ehtiny kuvaa, jossain vaihees ku aika on otollinen niin isken tänne tuotteita jotka on tarttunu mukaan niin Balilta, Hong Kongista ku Beirutistakin, ja nyt tältä Losin matkalta varmasti kans tulee kotiin jotain niin ompahan ainaki rompetta mitä sitte ihmetellä.
Nää DC´n kengät mä hoidin noin viikko takaperin, nyt ku on ollu vähän loskaa sun muuta ni oon tykänny sporttaa hi toppeja, ja tykkään näist eritoten sen takia et nää oikeesti muistuttaa ihan ku jotain vuoden 98- vuoden DC kenkiä sellasel nykyaikasel twistillä. Tän mallin nimi on RD-1.


Vaikka lähen nyt taas reissuun ja artikkeleita ei välttämättä iskeydy vastaanottimiin kauheen tiuhaan, kannattaa kuitenkin käydä kans tsikidi tsekkaa twitteriä jonne isken välil jotai pientä. Se löytyy osoitteesta: http://twitter.com/woodandleather
Ja tuun kans iskemään jotain kännykkäkuvia TwitPicciin, joka löytyy osoitteesta: http://twitpic.com/photos/woodandleather
Palautetta, postaustoivomuksia, risuja ja ruusuja voi myös kommenttiboksin lisäks laittaa osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com

Tulossa on myös lukijoille pieni kilpailu joten kannattaa olla kärkkäänä klikkailemassa!!!

Los Angeles, here I come!!!!


4 kommenttia:

rita-nic0le kirjoitti...

Tää sun blogis on ihan mahtava!

Smokey eyes kirjoitti...

tää on virkistävää luettavaa verrattuna noihin kaikkiin muihin blogeihin, jotka on niin muovisia. Oot loistava.

amf8 kirjoitti...

sähän matkustelet ahkeraan! Mutta tosi kiva että laittelen meidänkin näkyville vähän matkakuvia niin me jotka emme pääse ulkomaille voimme sitten fiilistellä niitä! :)

mh kirjoitti...

hei ethan ikina lopeta tata blogia tai mitaan? taa on paras blogi mita oon koskaan lukenu. en varmasti oo ainoo joka haluais lahtee reissuun sun kanssa ! :D