Reinkarnaatio Kaliforniassa

Ens viikonloppuna on Pokemessut, en ole ikinä käyny. Tuskin tälläkään kertaa päädyn sinne... Tai ei sitä ikinä tiedä, heh...
Siel on silti tuttu naama esiintymässä eikä pelkästään hydrauliikka aiheisten elokuvien perusteella, vaan kun ekan kerran oli Los Angelesissa Area Clubilla satuin törmäämään Nikki Benziin sattumalta...

Samaan mimmiin joka tällä hetkellä koristelee Helsingin Kaupungin liikennelaitoksen kauniiden ratikoiden kyljissä... Toi sen jättiläismäinen kaveri oli ruotsalainen Puma Swede ja sen kans tuli jotain lihapullista juteltua..

Yks kaveri joka räpsäs meistä ekan kuvan, räpsäs vähän ohi... Tavallaan... heh.. Good Times..
Siinä se on. Mun seuraava matkakohde. Los Angeles. Ens keskiviikko aamuna mä lennän Damin kautta lämpöseen enkelten kaupunkiin jonka mä toivon auttavani mua pääsemään eroon tästä tuskasta joka on ollut mun sisällä viimeset 3 viikkoa. Losi on ihan järkyttävän kokonen paikka, viimeks onnistuin räpsäsee koneesta kuvan ennen ku laskeuduttii LAX´ille ja huh. Täs on vaa pieni osa tätä isoa kaunista kakkua.
Mä otin hotlan taas Hollywoodista, se on musta kivaa aluetta, ja se on "lähellä" kaikkee. Aion käydä taas tuolla kyltillä ihan vaa vaik hengaa, siel on todella rauhallista ja rentouttavaa. Ei ketään missään jos jaksaa vähän patikoida mäkee ylös.
Ei sielläkään täl hetkel niin lämmin ole, mut about +20 jotain tarkottaa about Joulua mulle. Tän kuvan räpsäsin viimeks ihan mun hotellin takaa. Kuka ei tykkää palmuista?
Siel on luojan kiitos samaan aikaan on muutama Lakers kotipeli ja näillä näkymin meen ainakin kattoo pelin Houston Rocketsia vastaan jol on täks kaudeks aika kova jengi, ja ne on vaihtanu viel pelaajia päittäin ja alkukaudesta ne jälleennäkemiset voi olla aika tunteikkaita ku pelataan vanhaa joukkuetta vastaan. Viimeks kävin kattoo tän pelin Pistonseja vastaan, pretty good seats.
Mä oon laihtunu melkee 10kg viimesen 3viikon aikana ja uskon et Los Angeles on oikee paikka lähtee hakee takas niit kiloja, nimittäin se läbösafka on siellä parasta! On siel esimerkiks hyvää sushiaki mut.. esim toi Chicken Chalupa (tai 2 tai 3 :) ) Taco Bellistä ja juomaks Pink Lemonade juomaa.. PARASTA!
Mä oon vähän yrittäny jo virittäytyä LA fiiliksiin kattomalla uutta Californicationin kolmatta tuotantokautta. Jos et viel ole tutustunu itse sarjaan, tai kolmanteen tuotantokauteen, nyt se kannattaa viimeistään tehdä. Hank Moody is my new favorite author.Tää Losin keikka on ihan työnpuolesta vaikka onneksi ehdin vähän aikaa olla siel kans omillani. Sit ku oon ollu Losis joku 8 päivää mä lennnän takas Suomeen ja ehin olla yhen yön himassa ja lähen heti seuraavana päivänä Ranskaan Tignesiin. Se on ihan pulkkailu paikka ja muutama tuttu onki kerinny kehua sitä mulle. Se on aika himmeet et se kylä mis asutaan on yli 2km korkeudessa... Kuulostaa aika korkeenpaikan leirille.

Kauheena en edes netistä löytäny kuvia Tignesistä mut ne mitkä löyty ei todellakaan näytä hullummalta!

Tänään oon menossa Suomessa järkättävään MTV European Music Awards viewing gaalaan joka voi olla aika siisti tapahtuma, siel pitäs olla jotain ylläri esiintyjiä sun muuta. Otan kameran mukaan, ja jos siel on jotain special niin te saatte sit varmasti tietää asiasta...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hola! hieno juttu et jaksat taas pitää blogia aktiivisena! props!!

missä oot muuten töissä, ku ilmeisimmin sun työ sisältää aika paljo matkustelua?

oon kade!!

Anonyymi kirjoitti...

vautsi kuinka paljon matkustelet! Todella kateellinen...Mut matkustelu ja uudet maisemat on kyl hyvä tapa saada ikävät asiat hetkeks pois mielestä :) Hyviä reissuja sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas lähdet reissuun, just siistiä :) Tuli muuten mieleen, että ootko koskaan käyny yksin jollain matkalla?

Kiki kirjoitti...

Nouuuuuuuu!!! gosh mikä koti-ikävä tuli LA:han :-( :-( Ihan kauheeta viettää puol vuotta poissa sielt kaikkien kavereitten ja koko paikan luota!!Kerro terkkuja mun LOVIElle Hollywood signille <3 :-)Awww ja käy pliis La Brealla ni voit sit kertoo onks siel kaikki kunnos haha lol :DD

lille kirjoitti...

koska tuut maijjamiin !

Laura kirjoitti...

Et kyllä missannut mitään, kun et messuilla käynyt... Siellä on aina niin sekopäistä porukkaa. :D

Hei vinkkinä muuten, että kommentoiminen ois hitusen helpompaa, jos otat ton sanavahvistuksen pois :) Sen saa tuolta jostain asetuksista. ^____^

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ainii sultahan mun oiski pitäny kysyy kandeeks sinne mennä, kun oot sisällä bisneksessä.

Hei kiitos vinkistä! Korjasin sen!
Thanks!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lille:
Maijjamin matka olis suunnitteilla ens maaliskuuks!