Hölökyn Kölökyn

Kuten aina, oli tälläkin kertaa kiva palata takaisin Suomeen ja saada koneessa keltasen median lehti kouraan ja vaan silmät pyöreenä ihmetellä tulevan viikon säätä. Lonkerokaan ei aina ole yhtä harmaata!
Lauantaina käytii kavereiden kanssa ulkona ja törmätti kans Suzyyn jonka kuva on päätyny tän syksyn aikana todella monelle fäshön blogille, enkä ihmettele nimittäi tossa on yks parhaiten pukeutivista henkilöistä ketä mä tunnen. Hän oli muuten juhlimassa synttäreitään missäs muualla ku Fabricissa!
Käykää lukee Suzyn omaa blogia osotteessa:
http://suzanna-overdose.blogspot.com/

Mä en ikuisuuksiin juonu paljoa, mutta jostain kumman syystä lähiaikoina on alkanu maistua, yks syy siihen on kans se et sain jenkeist raahattua mun lempi vodkaa kotia muutaman pullon, Grey Goossia appelsiinin twistillä, menee vaikka raakana.
Toinen mun lempi juoma on nää lime lisällä tarjoiltavat Meksikolaiset. Enemmän oon Corona miehii mut yleensä rafloilla on joko Sol´lia tai Coronaa ni joutuu vähän tekee myönnytyksii mist en nii digaa mut it´s aallll goooddd..
Mielikuvitus on tärkeetä ku valkkaa juotavaa, ja se oli kans yks pääkriteereistä kun raati valkkas drinkkikilpailun voittajia. Tässä esimerkiksi juoma jonka oon ristiny nimellä "Köyhän Miehen Mojito", siihen ei tuu muuta ku muutama puoliks räjäytetty lime, spritee ja vodkaa, helppoa ja hauskaa, ja vielä hauskempaa.

Tignesissä sattu eräänä iltana ihan sairaan hyvä tarjoilu eräässä ravintolassa joten yksinkertasen juomanautinnon täydens hyvät finger foodit.
Tämän kertaiseen kilpailuun tuli tosi paljon osallistumisia ja mä haluisin sanoa kaikille osallistujille ison KIITOKSEN!
Tällä kertaa VIP - Illan itselle ja muutamalle ystävälle Fabricissa voittaa:

Lemon Drop.
1 Sitruuna, kuorittuna ja kuutioituna1 ruokalusikallinen sokeria5 cl limoncelloa5 cl Triple Seciakourallinen jääpaloja. Kuori sitruuna ja kuutioi. Heitä blenderiin. Kaada sokeri sitruunapalojen päälle, odota hetki kunnes sokeri on imeytynyt sitruunaan. Lisää limoncello, Triple Sec ja jääkuutiot. Sekoita kunnes kunnes kaikki on tasaisen paksua jääseosta. Kaada lasiin ja nojaa taakse!

Onneks olkoon Jenni Heinonen.

Smooth&sweet:-
Jäitä- pallo vaniljajätskiä- baileysiä- kaakaota (parasta tulee itse tehdystä kaakaosta, toki kaupankin käy)Blendeissä pari kertaa ympäri ja se on siinä!

Onneks olkoon Anis.
Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osaanotosta ja aktiivisuudesta.

Joulu lähestyy ja mä haluisin antaa lukijoilleni jonkinlaisen lahja-artikkelin. Iskekää siis lahjatoiveita kommenttiboksiin niin katotaan jos punanuttu pääsis yllättämään.

Seuraavaksi lisää tän henkistä menoa Los Angelesista muutaman viikon takaa!!
If You Drink, Please Drink Responsibly.

4 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

Jos mexicolaiset bisset maistuu, ni suosittelen Negra Modeloa.. sen jälkeen Sol maistuu lähinnä kuselta :D

Anonyymi kirjoitti...

oot ihana!

suzanna kirjoitti...

thanks big SS!!

Anonyymi kirjoitti...

kokeileppas tom collinssia mango vodkalla..eli mango vodka collins,nams <3