Terveisiä Tignesistä

California jäi jälleen kerran (valitettavasti) taakse ja ylläri ylläri Helsinki Vantaan lentokentällä sato märkää kaatamalla kamaa niskaan ku päästiin sinne.. Himassa odotti kauhee kaaos ku kamat piti purkaa ja seuraavana päivänä piti olla taas jo lähössä reissuun, ja ihan täysin eri ilmastoon, eli pura, pura, pakkaa, säädä, pakkaa, säädä ja nuku sit viel ehkä hetki jossain välis.. ehkä.. Ehin olla kotona yhen yön.

Eilen lauantaina lennettii sit Geneveen ja otettii siel vuokra renkaat alle laitettää klyyvarit kohti Ranskaa ja ajeltiin Albertvillen Olympiarenkaiden ohi aina Tignesiin saakka joka täl kertaa oli meiän päämäärä.. Päästiin pimeellä myöhään perille ja oli kiva herätä aamulla ihmettelemä näit Alppi maisemia jossa en ennen oo päässy käymää..

Tää nätti sunnuntai päivä meniki ihan rinteessä shreddatessa ja hotellin jacuzzissa löhöillessä.. Vaikka ei sään puolesta ollu paras päivä ni nyt illal ainaki dumppaa ihan kivaa vauhtia ja keskiviikoks on luvattua nättiä säätä, sit uudestaan mäkeen. Oli aika siistii käytii korkeimmillaa 3500m korkeudessa ja sielt kesti joku 25 minsaa pulkkailla alas asti, oli kivaa!

Sil aikaa ku mä oon tääl on edellee käynnissä drinkki vinkki kisa, kannattaa ottaa osaa, voit voittaa VIP-illan Fabricissa. Lue skaban ohjeet täältä!

Tääl hoidetaa hommaa himaan perjantaihin asti, ja sit on back back in HKI! Siihen asti on aikaa osallistua drinkki kisaan... Sit ku mä pääsen himaan joutuu palaa ajassa taaksepäin hetkeks Losiin on nimittäin aika läjä kuvia sieltä... Till then...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, vasta vahan aikaa sitten nain sun blogin ekaa kertaa ja ei voi muuta kuin ihmetella, etta miten sulla on mahdollisuus matkustella noinkin paljon? Tyon kautta tai jotain?

Vastauksen loytaisi varmasti kaivelemalla vanhoja paivityksia mutta paatin ihan kysaista.

Ja tervetuloa Ranskaan, olen taalla itse au pairina. Mont Blanc 70 kilometrin paassa kotoa eli aivan nakoetaisyydella... :)

Anonyymi kirjoitti...

haha aina reissussa ;) pidä hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

tää on ihan mieletöntä lukee näit sun kirjotuksii kun lentelet ympäri maailmaa,kokeilet kaikkee ja oot niin rempsee!

millast duunii teet? :)

Anonyymi kirjoitti...

need more updates! hetikun kerkiät ni laitahan iha kunnolla kuvamatskuu ja tekstiä!

onko kellään sun kaverilla samankaltaista blogia muuten, miesten muotiin/skeittaukseen/lautailuun tms liittyvää?

suzanna kirjoitti...

elou S! Sun blogi on mieletön! :)

Anonyymi kirjoitti...

varo lumivyäryjä =O

tuesday kirjoitti...

ei vitsi näyttää mielettömän upeelta toi kuva, jossa oot laudalla! tulee itellekki taas mieli lähtee rinteeseen :)

ella kirjoitti...

tää blogihan vaikuttaa hyvältä! :) muakin kiinnostaa mitä duunii teet, kun pääset matkustelee noin paljon?