Biarritz Anglet

Mä vietin viime viikon kokonaan Etelä- Ranskassa Biarritzin ja Angletin seudulla, työn ja hieman myös huvinkin merkeissä. Mä olin viime vuonna about samaan aikaan siellä ja mä kyllä viihdyn siellä aika hyvin.
Siellä on täydellinen sekotus ihmisiä, Pariisin aristokraatit tulee sinne lomailemaan, mut sit kuitenki siel juoksentelee surffareita paljain jaloin pitkin hienoja kävelykatuja, eikä ketään katota kieroon.
Me käytiin surffaamas muutamina päivänä, se kuuluu siel siihen elämäntyyliin, mun sikäläiset työkaverit kävi melkee päivittäin jopa lounasbreikillä vedessä.
Meil kävi aika huonoo tuuria kelien kanssa, oli todella vaikeeta säätä ja pelkästään rannasta pois pääseminen oli tuskan ja työn takana ja kun ois pitäny yrittää ottaa aalto kiinni oli jo aevan loppu. Plus ei kyl ollu mitää alottelijan kokosia aaltoja, turpaan tuli monesti että heilahti vaa.
Mut kivaa oli aina!
Meil on täl kertaa kiva hotelli nimeltä Club Belambra Chambre d'Amour nimisellä alueella, se oli ihan rannalla ja näytti ihan joltain Star Wars alukselta. Mul oli huoneesta merinäköala, ja oli ihan sika rento herätä aina aaltojen pauhamiseen, ja mennä nukkuu siihen mukavaan meren kohinaan.
Senkin tajus vasta ku tuli himaan ja sporat kolisteli taas koti-ikkunan alla..
Meil oli hauskoja rantapäiviä muutamaki siel, hyvii vesisotia ja pelattii kans, tietty maassa maan tavalla, petankia.


Myös tietty kun tälläne kulinaristi on reissussa ni hyvää ruokaa pitää saada ja viime vuoden tapaan oli pakko käydä Blue Cargo nimisessä paikassa joka sijaitsee ihan rannalla ja on ehkä yks makeimmista ravintoloista mis oon ikinä ollu.

Eikä ruoka myöskään ole hullumpaa...

Myös musta spaghetti tuli todistettua reissussa.
Mä myös rakastan ihan täysii sitä miten ranskalaiset sporttaa suklaata siel, etenkin Nutellaa! Suklaa vohveli, Nutella Gaufer, toimii!

Eclair, suklaa kuorrutettu tuulihattu henkinen leivos jos on sisällä hyvää moussea nami nami nami. Kiitos lukijalle tän nimen selventämisestä!

Paljon tuli kans ihan vaa hengailtua ja käveltyä ympäriinsä Biarritzzia, siel on mahtava arkkitehtuuri, ja koko kylä on ihan veden äärellä et tuntuu ihan ku melkee koko ajan ois rantsussa, tai ainaki ihan liki.
Hengattiin siel kans muutaman suomalaisen tutun kanssa jotka oli ajanu Suomesta Cannesin filmifestareille tolla pakulla promoamaan Taulukauppiaat ( The Painting Sellers) nimistä elokuvaa jossa tämä kyseinen auto on isossa roolissa.
Ja leffa voittikin palkinnon siellä!!!
Auto oli ollu parkissa Variety lehden mestoilla ja siinä oli ollu kaiken maailman katusoittajia koko festareiden ajan soittamassa musaa.
Tsekatkaa traileri tästä.

Sää parani koko viikon ajan päivien kuluessa, ja loppu reissusta päästiin nauttimaan ihan kirkkaasta säästä ja hyvistä helteistä!

Matkustus hommat ei tähän lopu, huomenna lähtee jo lento kohti Tokiota ja eipä aikaakaan kun sieltä varmasti tuutataan matskua pihalle.... Pian lisempää!!!

4 kommenttia:

Repsu kirjoitti...

Wow, toi paikkahan näyttää ihan mielettömältä !!

p.s. toi musta spagetti..... :DD

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sun koulutus on? Upee mesta btw :D

elisse kirjoitti...

jäbä on iha liian hyvännäköne!
ja nää sun postaukset on aina ihan parhautta :)

Hanna kirjoitti...

biarritz kyllä houkuttelis todella paljo, ei tarvis lähtä niin sanotusti merta edemmäs surffaan. suklaavoffeli näyttää mahtavalta.