Donostia San Sebastián


Aurinko laskee parhaillaan täs mun silmien edessä Angletin rannalla, ja mä naputtelen menee täs mukavasti hotellin huovassa, kiva olla täällä.
On taas ollu kiva reisssu, ekana iskettiin sinne Bilbaoon josta laitoinkin jo postikortin. Ku ajeltiin sieltä pois pysähdyttiin San Sepossa, joka osottautu tosi kivaks paikaks. Biarritz on tähän aikaan vuodesta viel tosi hiljanen ja Bilbaossa ei oikee tienny mihin ois pitäny mennä, sielläki oli aika autiota. Mut heti ku pamahti mestoille San Sebastiániin oli meno ihan eri.

Siel on todella nätti rantabulevardi, ja siin rento biitsi. Aika jotenki Monacomainen fiilis kaikkien niiden vanhojen talojen seassa.

Vanhankaupungin alue on ihan täynnä aika rentoi tapas ravintoloita. Sukkuloimalla niil kaikil piku kujilla löytyy varmasti joku mesta. Mul muutenki kaikista noista kujista ja toreista, ihmismäärästä ja atmosfääristä jäi ihan samat vibat ku Barcelonasta. Kulttuurillisesti tää ei ollu niin rikas paikka, mut taas Barcasta ei löydy sellasta surffi pössistä ku San Sebastiánista.
Mä löysin aevan sairaan hyviä leipomoita siel ja testailin vaa kaikkii herkkui joista tää suklaamousella täytetty leivos pokkas korkeimman paikan palkintopallilta. Sanat ei riitä kuvaamaan miten hyvää toi oli.

Jos sattuu olemaan hoodeilla, tai jossain Etelä Ranskassa, suosittelen ihan täysii ajelemaan San Sebastiánii käymään, loppujen lopuks siel on aika eri meno ku Ranskan puolella.

Biarritz kiittäää ja kuittaaa. Pian lisäää!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana kesämies!

Anonyymi kirjoitti...

Saffe oot ihana mutta toi tukka (tai tukattomuus) ei tosiaan ole! Eieiei... mitä menitkään tekemään.. kasvatathan ihanat kiharat takasin :)

Lode kirjoitti...

Om nom, noi suklaaleivokset ON hyviä! Ranskassa niitä löytää leiposmosta éclair-nimellä, eli ne on ikäänkuin kuorrutettuja tuulihattuja. Löytyy myös vaniljan ja kahvin makusina.

bel kirjoitti...

mun mielestä sä taas oot jopa entistä kuumempi hiuksettomana!

ihan mielettömiä kuvia, mun matkakuume kasvoi taas muutamal sadal asteella :D

Nana kirjoitti...

mennäänkö naimisiin?

Anonyymi kirjoitti...

naminami näyttääkö ees hyvältä toi suklaa leivos:sSS varsinki ku kuukauden paasto ees ennen losin reissua!! oih espanja on kyllä ihana! pakko joskus päästä käydään pohjois espanjassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Huh, miten hyvännäkönen uuden tukan kanssa! I love it! -E

Anonyymi kirjoitti...

Aurinko ei näytä paistavan :/ "ONKO KYLMÄ?" ::DD

Anonyymi kirjoitti...

Saanko udella kenen kanssa sä oot reissussa? ja työ- vai lomareissu? ihanan rentoja postauksia, mistä välittyy ihan joka kerta todella positiiviset vibat. Aurinkoinen blogi :)

-Sussi

Anonyymi kirjoitti...

Voisit sä kyllä munkin kans mennä naimsiin .....mielellään ;)