Postikortti - Bilbao

Perjantaina lennettiin Biarritzziin Etelä-Ranskaan, ja otettiin kiesi alle ja surffailtiin eilen lauantaina Espanjan puolella Bilbaoon. Hienoa arkkitehtuuria kunnioittavana ja arvostavana tyyppinä mä odotin paljon näkeväni Guggenheimin museon joka on rakennuksena aika himmee. Kavereiden kesken ihan vaa "Gugge".

Mä myös ajelin kesäfledan ennen ku lähin reissunpäälle. Aika puli.

Bilbaosta lisää lateeerrrrr


Oli hauskaa ku ohitettiin Bilbao kyltti motarilla ni tää biisi alko paukkua paikallisesta radiosta, tää on muutenki allekirjoittaneelle aika nostalginen biisi jo ennestää koska se soi Losin kaikilla radioasemille sillon ku siellä on ollu visiitillä... Maassa maan tavalla, ei pahalla mut tahallaan.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sairaan makee kesäfleda! Joo puli, mut niiiin siisti!!

Anonyymi kirjoitti...

Oi Bilbao!! Huippu kaupunki, jossa olen asunutkin! Kiva lukea täältä miten sä näit kaupungin :)

Anonyymi kirjoitti...

jos vierailet vielä uudestaan espanjan puolella niin suosittelen käymään san sebastianissa!

Anonyymi kirjoitti...

VITSI MIKA JATKA SA OOT!!NIIN MAKEEN NAKONEN ETTA EI MITAAN JARKEE!!! TUUN MOIKKAAN JOS TORMAILLAAN ;) HAVE FUN!!!!!!

Maija kirjoitti...

Hei sitku meet sinne Tokyoon, ni sun täytyy käydä aidos karaokes(juo niin paljon kun haluat-paikas of course) ja sit PURIKURASSA! Kysyt vaan et purikura wa doko desuka ja sit hupi alkaa...tuut nii koukuttuu purikuraan;)

anette kirjoitti...

haha pakko kommentoida,mut oon lukenu tätä su blogia jo tosi kauan. noh nyt oon kaks kertaa lähiaikoina nähny susta unta:D se on tosi outoa! sun blogi on paras, mielenkiintonen, tykkään itsekki matkustaa ihan hirveesti.

Anonyymi kirjoitti...

Plussaa leikkauksesta-> toimii.


-J

Anonyymi kirjoitti...

magee kesäfledaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ootko ikinä käyny Ausseissa tai aatellu joku päivä matkustavas sinne? Mä oon tosi kauan halunnu päästä ausseihin, tsiigaamaan sitä aussien rentoo elämäntyylii, olis hyvää vaihteluu tälle Suomen pipo kireellä-arkeen. En kuitenkaan vielä ainakaan kahteen vuoteen pääse lähtemään mihkään, mutta olis niin mahtavaa ottaa work&holiday-viisumi ja olla vaikka yks kokonainen vuos ausseissa. Sinne varmaan yksin olis lähettävä, kaveripiiristä ei ketään oo innokas tulemaan mukaan. :( Hups, mähän aloin jaarittelee ihan kunnolla, toivottavasti ei haittaa. Mut sun blogis on kyl yks parhaimmista, ihan mieletön ja erilainen. Jatka samaaan malliin.

Onks muuten kysymysvastaus-videoita tulossa lähiaikoina? :D

- Janni

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Mä jo luulin että jätit ton vaaleen Luiskan muka himaan!!!
Mätsää tosi hyvin sun shoessien kans!
-Luiskaaja

- kirjoitti...

kuin koleata, regeton-video suomalaisessa blogissa! ekaa kertaa eksyin ja saat heti pisteet!
jatka näin, ja hyviä reissuja. espanja on ihana, mä oon vaan saanut asua extremadurassa ja sevillassa ja hengata ikuisesti madridissa ja vähän muualla mut pohjoinen ja katalunia jne on ihan koluamatta. snif. vielä joskus.

tuesday kirjoitti...

Wisin & Yandel on niin jees!